- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hegyirabló
veterán
Csak most láttam a szerkesztés utánit. Hát igen. Sokat olvastam róla, hogy mennyien gyűlölik az EA-t, sosem értettem. Mostanáig. Komolyan azon gondolkodom, hogy én, aki tisztán élem az életem szoftver szempontból, mostantól minden EA játékot torrentezni fogok, még ha most ezért kapok is egy figyelmeztetést, hogy leírtam. Mert nem csak az van, hogy nem tudok előfizetni az SWTOR fiókból, a Steames, kifizetett előfizetés sem aktiválódik, így 13 euró kuka. Nem a pénz érdekel, hanem hogy megtehetik, és ráadásul tudják is magukról, hogy megtehetik.
-
Hegyirabló
veterán
Hát...
Az értékelések a Steamen való előfizetésre a Steamen vörös, vagyis negatív. Magyarul és angolul is sok-sok ember panaszkodik. No meg persze fórumokon, Redditen, EA saját fórumán. Nyilván nem olvastam el több ezer hozzászólást, de a legtöbben azt írják, hogy ha a Steamhez fordulnak, azok azt válaszolják, hogy EA és SWTOR probléma, ezért hozzájuk kell fordulni. Ha EA-hez fordulnak, azok meg azt felelik, hogy mivel nem előfizetők, ezért nem foglalkozhatnak a problémájukkal, mert nincsenek jogviszonyban, forduljanak a Steamhez. Érted? Előfizettél, de nem lettél előfizető egy hiba miatt, az illetékes meg nem tud veled foglalkozni, mert nem vagy előfizető. Zseniális!
Megint csak az van, hogy nem olvastam el több ezer hozzászólást, de eddig egy emberkét találtam, akinek visszatérítettek, vagy jóváírtak. Egyébként a EA telefonos támogatással való kapcsolatfelvételt javasolják. Ezzel meg az a gond, hogy az egy Egyesült Királyságban lévő telefonszám, mire megbeszélem ezt velük, kifizetek annyit, amennyi az előfizetés. Huszonkettes csapdájának tűnik. Mivel ez előfizetés, ki is van írva, már a vásárlás előtt és után is, hogy nincs visszatérítés.
Persze gond nélkül találtam pár közvetlen e-mail címet EA legmagasabb szintjeire (ilyen-olyan igazgatók), meg is írtam nekik (élő e-mail cím, mert egyikről visszajött egy out of office), de kíváncsi vagyok mit fognak tenni.
-
Hegyirabló
veterán
Érts meg kérlek három dolgot:
1.) Mindent megpróbáltam
2.) Több százan, talán több ezren panaszkodnak a neten ugyanerre
3.) Neked azért nincs gondod vele, mert már azelőtt előfizető voltál, hogy Steamre mentélEzt egyszerűen elbaszta vagy a Steam, vagy az EA, vagy ketten együtt. S mivel 2020 márciusa óta panaszkodnak ugyanerre a fizető felhasználók, látszólag nem is nagyon akarnak mit csinálni ezzel. Ez így még felháborítóbb.
-
Hegyirabló
veterán
Egyelőre egy hónaposat vettem, próbaképpen. Több száz felhasználó panaszkodik ugyanerre, nem működik, ha belépek. Neked azért működik, mert te már eleve előfizető voltál előtte, hogy Steamhez csatlakoztál. Látszólag megoldás sincs, mert abból, amit eddig olvastam, a Steam az EA-hez küld, az EA pedig a Steamhez. Elképesztőnek tartom, hogy ez megengedhetik maguknak.
-
Hegyirabló
veterán
A beállítással nincs gond, csak azt nem tudtam, hogy előfizetőknek korlátozva van. Remélem mától előfizető leszek, bár nem biztos, hogy van értelme, mert nem vagyok jól, se erőm, se kedvem a gép előtt ülni.
Lehet, hogy COVID-os vagyok, majdnem három évig megúsztam, erre most. Most milyen jó lenne, ha Macen is menne a játék. Feküdnék az ágyban, játszanék, az élmény sem lenne sokkal rosszabb.
-
Hegyirabló
veterán
Rántotthúsnak kiklopfol.
Tetszik a játékban az, hogy nem lehet visszatölteni. Viszont a korlátlan újraéledés az annyira nem, de hát nyilván vagy ez vagy az, egy élettel azért nem lehet végig vinni, bár biztos van, akinek sikerült már. De kezd könnyű lenni, lehet, hogy átállítom a nehézséget.
-
Hegyirabló
veterán
Játszottam mindkét KOTOR-al. Azt hiszem a másodiknak a főellenségét nem öltem meg, mert nem volt annyira jó játék, mint az első. Viszont nekem még mindig nincs hajóm.
Mint ha ezen a szinten (12) talán már kaphatnék, majd megnézem. Fénykard kellene! Meg egy jó leárazás a Steamen.
-
Hegyirabló
veterán
"- Szia csúnya!"
Ezt is mondhattam volna az egyik gonosztevőnek az első találkozáskor, de nem mondtam, mert egy Jedi legyen udvarias!
Találok egy csomó dobozt meg csomagot, amiben craft cuccok vannak, de mikor kinyitom, nem jelenik meg az invertoriban. Hová kerülnek azok?
-
Hegyirabló
veterán
Ez egy DLC? Mert kicsit mint ha más, szebb lenne a grafikája, mint az alapjátéknak. Egyébként holnap előfizetek, vagy szerdán. Ha már előfizetés, ha Steamen játszom csak az ott megvásárolt day passt fogja elfogadni, vagy más áruházban vettet is?
Egyébként valamiért mint ha fürgébb lenne a csaj, mint eddig volt. Talán valami páncél vagy képesség teszi ezt?
Tizenegyes szinten vagyok, de még mindig nincs fénykardom. Most fogom kiiktatni a Hústornyok pajzsát.
Mutatom, hogy mire gondoltam múltkor. Duplára vettem a quick bart. Az felső sort elő tudom hozni számokkal. Az alsón lévőket hogyan tudom, láthatóan nincs hozzárendelve billentyű?
-
Hegyirabló
veterán
Igazából nekem átvezető videó még talán csak egy volt, de nem ilyen uborkafejűvel, hanem a mesterrel. Nem ugornám át, sőt, ezeket és a párbeszédeket nem lehet megállítani valahogy? Arra az esetre, ha nem értem azonnal a szöveget.
A másik kérdésem a skilbarral kapcsolatos. Látom, hogy kihúztad duplára. Megtaláltam már én is, hogyan lehet. Viszont hogyan aktiválod mondjuk az alsó sort? Berűk?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Én meg lebetegedtem, ezért a nagy, négynapos játék maraton veszélyben van. Egyébként akartam már írni, hogy a játék erőteljes bughalmaz, amit így bő tíz év után kicsit különösnek tartok. Múltkor ott volt egy fénykard a levegőben. Ott lebegett. Gazdája nem volt. Néha eltűnnek a megjelenítések a skilleken, tárgyakon, stb, ilyenkor csak újraindítás segít.
Egyébként gondolom a négynapos előtt akarták a frissítést megcsinálni, azért mostanra időzítették.
-
-
Plata
félisten
Traning in the force küldit lehet F2P karakter is megkapja.
De szerintem ne próbáld meg.
Mikor nem volt előfizetésrm és csak prefered voltam nekem a karim végleg beragadt tőle.
Ki kellett törölnöm.
De mivel frissen kreált kari volt nem volt gond.
Többször nem próbáltam és utána újra úgyis sub lettem.Rég volt,valamikor februárban talán.Azóta még mindig sub voltam.Kb akkoriban hagytam fel a WoW-al és inkább Sw ToR-t toltam. -
Hegyirabló
veterán
Jedi Knight van, és guardian. Egykezes híve vagyok, lehet szépeket kaszabolni vele. Hadd kérdezzek kettőt, az egyiket nem találtam a Wikiben, a másik meg nincs is benne.
Te díjmentesen játszol, vagy előfizetsz?
A másik, hol vannak a párbeszédek logolva? Néha visszaolvasnám, ha nem értek elsőre valamit.
-
Hegyirabló
veterán
Jaja, láttam, szia! Ahogy számolom, az munkaidőben lesz.
Plata, kérlek segíts nekem! Ki lehet kapcsolni valahogy a világ minden tájáról jelen lévő többi játékost, hogy csak én magam legyek a játékban, és a többieket ne lássam?
Illetve, az egér túl érzékeny. Nem találtam, de van erre valami beállítás? Persze csinálhatnék egy lassabb profilt az egér szoftverben is, de olyan lusta vagyok...
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
-
Hegyirabló
veterán
Nem igazából vagyok P2P játékos. Egyszer próbáltam még a Sacreddel, el is ment a kedvem tőle. Pedig a Sacred akkor nagyon menő játék volt, még sem sikerült egy jó multiban részt vennem abban. Igazából én a multinál úgy érzem, hogy ott vagy korlátok közé szorítva, nem tudod élvezni a remek történetet, ha állandóan a többiekre kell figyelni.
Hát nem nagyon akarnak felállni a szerverek. Próbálom értelmezni az időintervallumot. Ha 5:00 PM UTC akkor az már eltelt.
-
Geresics
addikt
-
Jack Oneill
veterán
-
-
sumdudum
tag
Én kb 2 hónapja vettem elő újból és a régi telefonomat kb 3éve kimostam:S Szóval felvettem a kapcsolatot a supportal, hogy ez történt és a számom is meg telefonom is más, de szeretnék kicsit újra játszani. Kért egy fotót a személyimről és egy pár mondatot, hogy kérem az új mobilom regisztrálását. Elküldtem, kb 2perc múlva játszhattam is.
Kb 1-2hétre számítottam, hogy megoldódik a probléma, de hipp-hopp ment, le a kalappal! -
jNk
senior tag
Ahogy x_o_n írta előbb deaktíválni kell a régi telefonoddal, majd az újon aktíválni. Egy alternatív megoldás amit én is használok a WinAUTH, egy windowos hitelesítő program. Az ebben tárolt játékok/programok hitelesítő accountjait akár titkosítva elmentheted, így nem gond egy új windows vagy új gép sem; winauth újratelepít, accountok visszaállítsa és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest