- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jNk
senior tag
Az swtor 32 bites játék, ezért nem gond ha 32 bites a windows alatta.
A játékállásaid a szerveren vannak tárolva ezért nyugodtan telepítsd fel a játékot a másik gépre, lépj be a fiókoddal és ugyanott fog folytatni ahol abbahagytad.
Esetleg a régi gépről átmásolhatod az alábbi könyvtárat hogy a játék (grafika, hang) és karakter beállítások (billentyűkiosztás, szövegelrendezés a képernyőn) meglegyenekC:\Users\neved\AppData\Local\SWTOR\swtor
-
jNk
senior tag
Ez a fórum valamiert nem pörög attól függetlenül hogy én jó pár magyar emberrel találkoztam (fél éve letettem a játékot, de valószínű hogy nemsoká visszatérek) szóval játszanak még sokan, csak ide nem írnak
A két legnagyobb weboldal ahol leírásokat és egy csomó más dolgot találsz a karakterekről a dulfy.net és torcommunity.com
Plata kicsit túloz a F2P megszorításokkal, szerintem az alap történetek (mind a 8) és a játék is élvezhető ingyenesen is, de tény hogy ha egyszer már előfizettél akkor sok(k) lehet a visszatérés az ingyeneshez
-
Plata
félisten
Prefered az accod lesz ha veszel valamit valódi pénzért,azt hiszem talán 5 dolcsiért kell vásárolni.
Az én accom is prefered most,de minden unlockolva amit csak lehet CC-ből.
Kinézetek,fajok,crew skill táska bank egyéb baromságok.De a prefered sem sokkal jobb mint F2P magában,csak akkor ha mindent unlockolsz hozzá. -
Plata
félisten
Én tegnap is jót játszottam,bár valamiért belsavis-on rohadtul be szaggatott a játék,ilyet nem csinált régebben.
Újra neki álltam hogy megcsináljam a trooper sztorit,de irtó unalmas és emiatt nehezen haladok vele.
Nem tudom mennyi volt az fps-em de szerintem néha még 20 alá is be esett,ami rohadt fura.
Ha letöltötted a játékot akkor gondolom F2P vagy,sajnos azt kell mondanom az úgy kb egy rohadt nagy szívatás.Nem nagyon fogod élvezni a játékot.Én prefered vagyok,de szinte minden unlockolva,tegnap unlockoltam CC-ből újabb haj és kozmetikai opciót.Le is vittem a trooperemet a plasztikai sebészhez és át variáltam a haját és még egy két dolgot.Mióta nem játszottam jött ki újabb haj és kozmetikai csomag.És megtetszettek.
F2P játékosként kb semmi pénzed nem lehet,minden vacak zárva előled kevesebb xp-t kapsz kevesebb pénzt,a küldetések teljes jutalmát sem kapod meg.
Előfizetőként teljesen más játék és teljesen más élmény.
F2P karinak még a futás sem elérhető. -
Plata
félisten
Én is játszom,bár most gondban vagyok,nem emlékszem hogyan kell a security key appot beüzemelni telefonon,új telóm van és hiába telepítem fel és írom be a játék CD kulcsát a generált kódot nem fogadja el.
Kénytelen vagyok a régi telót elővenni és attól kérni security key-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest