- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
Jack Oneill #5463 üzenetére
Hát, én anno letoltam Jedi Shadow-val is, meg Sage-el is (meg amúgy az összes kaszttal LS és DS oldalon is), de ez még a megjelenést követő 1 évben volt, azóta nyilván tök más már a balance, szóval véleményt hiába is mondanék. Ha szeretsz lopakodni, akkor jó, ha meg távolról varázsolgatni, akkor a Sage. A sztorin semmit nem változtat. Én Light Side sztorit a Sage-el, a Dark Side sztorit pedig a Shadow-val csináltam (szerintem így passzolt).
Amúgy sztori szempontjából a legjobban a DS kasztok tetszettek, ott hatalmas beszólások voltak időnként, pláne, ha valaki mindig pimaszkodott is! -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5463 üzenetére
Hát én nem nagyon játszottam vele.
Jedi shadow karim van de kicsi.
Inkább jedi sage a kedveltebb nekem,a Jedi Knight meg nekem személy szerint nem tetszett,jedi knight volt az utolsó amivel sikerült végig tolni a sztorit.Személy szerint inkább sith sorci a kedvencem.Utána smuggler vagy bounty hunter és agent. -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5461 üzenetére
Úgy tudom Darth Malgus-on vannak a magyarok.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5458 üzenetére
Nem tudom,attól függ hol keresel.
De én Sw ToR-ban legendary player vagyok,szóval van benne pár percem.
Még annyi,subscriberként ha végig bulizod a napot akkor is pénzt keresel és jutsz előre,míg F2P-ként ha egész nap gürizel akkor sem sokra.
Köztes megoldás ha kettő közti vagy.Vagyis egyszer előfizetsz,de ha lejár akkor nem F2P leszel hanem,nem jut eszembe mi.
De jobb mint F2P.
De jelenleg én is az vagyok,október óta nem fizettem elő,mert azóta keveset játszom,csak néha napján. -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5456 üzenetére
Szint van.Free max 50 lehet.
Max az alapjáték sztoriját tolhatja.
Kevés pénze lehet,kevesebb pénzt kap boltostól,többet fizet,kevesebb xp-t kap,nem tud futni csak 15-ös szinttől.Az is pénzbe kerül.
Nem tud mountot tanulni csak magasabb szinten és többe kerül.Kevesebb mount skillt tud meg tanulni.Nincs rest xp,kevesebb xp-t kap.Bizonyos küldi jutalmakat nem kap meg,bizonyos küldi jutalmakat a hajára kenhet mert 60+ szint kell hozzájuk.
Azt hozzá tenném hogy az alapjáték sztorija messze a leges legjobb,az összes többi kieg sztorija szerintem szár ahhoz képest.Bár megvan minden kieg,de jelentem még egyiket sem csináltam meg az alapon kívül,azt már minden class-al,jó és rossz oldalon női és férfi karival,emberrel és nem emberrel.Jah és mivel 50 fölé nem mehet free bizonyos dolgokhoz hozzá sem szagolhat.Mert van olyan dolog amihez 75-ös szint kell.
Ha előfizetsz a játékra meg kapod az összes kieget és talán kapsz 1 darab 70-es karakter boost-ot is.Ez nem biztos,de én már kétszer is kaptam ilyen ingyen boost-ot,hogy mire azt passz.Rövid a memóriám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest