- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoki78
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy xvid mpeg4 filmet zavaros képpel játsza le pedig tettem fel kodeket is a gépre. Tudna nekem segíteni abban, hogy mi kell hozzá vagy a beállításoknél mit kell tennem? A segítséget előre is köszönöm.
Üdv
-
Olcsi
senior tag
Nekem is ezt kellene tennem? Az a hibajelenség, hogy nem játsza le a filmeket, egy ideig dolgozik rajta, aztán kiír valamit... (most pontosan nem is emlékszem, hogy mit és hülyeséget nem akarok mondani.) Nekem is windows 7 alatt jelentkezett a hiba. Előtte xp-t használtam, akkor simán ment minden.
-
Amíg nem lesz normális DXVA támogatás, addig sajnos nem igazán fog menni.
Tegnap próbáltam a Crowd Run videót, de a GPU egyáltalán nem dolgozott (3850), a CPU pedig nem bírt vele.
Viszont a lejátszók közül (MPC, VLC, The KMPlayer) a KMPlayer volt a legjobb, EVR rendereléssel 5.8-6.6 fps-sel tudta lejátszani a videót. -
Agyas
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom a film hangját állítani. Van rajta magyar és angol hang is, de nem találom sehol hol tudom váltani .... -
semetka
őstag
Próbált már vki 2160p-s sample videót??
-
zozika77
csendes tag
sziasztok
Olyan promlémám van a KMPlayerrel,hogy azt irja ki : az osztály nincs regisztrálva!!!
Probáltam ujrarakni az sem segitett,még a mappákat is kitöröltem de semmi.
Egyébként W7-en használom egy honapja azota tökéletes volt most nem tudom mi lehet a gond.
Előre is köszi ha valaki hozzá tud szolni
Képet mellékeltem,ha le ok-ézom elindul üres hátérrel azaz amit láttok benne az a képernyő hátterem. -
perempe
veterán
Hogy lehet beállítani, hogy mindig látható legyen?
-
blu3
tag
Üdv! Mit kell állítanom ahhoz hogy bármilyen formátumnál egy idő után ne ugorjon össze a kép az LCD tv-re HDMI-vel kirakott videóknál? Acer 5739G laptop és egy Philips 37 8404H tv a versenyzők. Visszanyomom a 16:9-es képarányt a tv-n, egy darabig jó aztán megint összeugrik
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Annyi problémám van, hogyha full screen-re állítom a km playert akkor borzalmasan akad. Kis méretnél nem, de teljes képernyőn nézhetetlen. Főleg HD anyagoknál csinálja, de más lejátszóval működik simán az összes. De én ezt szoktam meg ezt szeretem érdekelne, hogy mi lehet a baj. Köszi.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Legújabb KM, win7 64 bit.
A gyári beállításokkal nem jó a felirat a videókon.
Azaz eredeti méretben pl 624x352 a videón a kép nem éles, kicsit homályos, nem szép hófehér. Nagy kijelzőre téve már szép éles lesz. Átnéztem az összes beállítást, tudom variálgatni, de ha megbolondítom, akkor a kis méreten lesz szép a képe, de full képernyőn nem lesz szép.
Nektek hogy van beállítva?
Lehet bekavar ám ffdshow, meg vobsub, de ott nem tudok mit állítani.-----
Sokszor van, hogy elállítódik magától ez az.
Pl most egy dual audios filmnél váltok sávot, és elromlik a kép, nézhetetlen.
Ezt megoldottam egy gyári beállítások visszaállítással.A beállítások mentése az ini fájlba nem annyira hatásos ilyenkor, meg van olyan is, hogy egy reg fájlt ment ki. Na ez sem jó, ez sem hozta vissza a jó beállításokat.
Hogy tudnám mégis kimenteni a jelenlegi jó beállítást, hogy elcsesződés esetén visszaálljon jóra? Úgy érzem sehogy, na mindegy.
----
Most VMR9-en van a leképezés, nem tudom, hogy ez a legjobb-e, de directx-ek esetén kikapcsol az aero. Haali még talán jó volt, de egyszerűen nem látok különbséget ezek között. Vagyis az egyik nem volt jó azt tudom, de ott kis vékony csíkok voltak, szóval azt észre lehet venni, de a képminőséget ez nem befolyásolta.
Évek óta használom, elég jól már kiismertem, ezeket a dolgokat most mégse tudom.
Köszi a segítséget.
-
gid
tag
Sziasztok
Kb 1 hónapja jött elő az a probléma, hogy win7 telepítés után (32 és 64 bitesnél is) a legujabb kmplayert feltéve, az nem indul el automatikusan ha elinditok egy hozzárendelt filmet.
Külön ká kell kattintani a kmplayer ikonra (a háttérben van, majd a lejátszás gombra).
Ezen lehet segíteni? A menüjét átnéztem rengetegszer, biztos vmi elkerüli a figyelmem. -
paraszt2
csendes tag
Szervusztok!
Nekem az lenne hogy nem tudom beállítani a Kmplayert hogy DTS hang legyen a kimenetén. Hiába olyan az mkv fájl ,nekem rengeteg próbálkozás után se sikerült.
A választ előre is kösz. -
tknof1871
őstag
Üdv! Néztem egy videót, amit egy hírportálról szedtem le => volt rajta vízjel és flv a kiterjesztése. Valamit véletlenül megnyomtam a billentyűzeten, és a kép összezsugorodott, elromlott az képaránya is. Vastag fekete keret lett körülötte, de a vízjel nem mozdult el. Mintha nem is lenne "ráégetve" a videóra. Egy része bele is lógott a fekete keretbe. Ez olyan, mint a PS képszerkesztőben a Layer-ek. FLV-ben külön videosávok vannak jelen egyszerre? A KMPlayerrel meg tudom csinálni, hogy leveszem az egyik videosávot, hogy csak a vízjel maradjon? Akkor ez fordítva is működne, és a vízjelet lehetne leszedni, bár egy hírvideónál semmi értelme, azért érdekes. Próbálom megismételni, de nem tudom, mivel csináltam.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
DVD lejátszással gyűlt meg a bajom
Régen XP-n remekül ment minden.Most újraraktam a gépet, Win7 van fent és a DVD-ket nem akarja lejátszani!
Az ablakméretet felveszi automatikusan de aztán nem történik semmi, tök fekete a kép és ennyi. 2 dvd-vel is próbáltam. Mi lehet a baj? -
Matthewsz
aktív tag
szevasztok, új vagyok a kmplayer felhasználók körében, és lenne egy olyan problémám, hogy a netbookomra ha külső monitort csatlakoztatok akkor nincs kép, csak felirat meg hang... gondolom pofonegyszerű a válasz, de nekem még nagyon chinese az egész program, eddig vlc-t használtam de a netbookon már az se viszi a 720at
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A lejátszólista szerkesztőnek megadtam, h adja a listához egy mappában az összes fájl-t és mappát. Nem egy egész partíciót, de sok fájl és almappa van benne. Ettől szinte lefagyott a gép, a windows feladatkezelőben a CPU 99%-át a KMPlayer.exe lekötötte. Meg lehet csinálni a lejátszólistára felvevést úgy, h közben a gép erőforrása nincs teljesen kihasználva? Nem tudom, meddig kell tartania, amíg végez, közben azért szeretném másra is használni a gépet. Van egy akkora méret, aminél a KMPlayer nem is tud lejátszólistára venni? -
Gorneck
legenda
válasz
SpongyaBob #366 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
SpongyaBob #364 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok! Segítsetek már Nekem légyszi:-) Újraraktam a KMPlayert. Volt már ilyen gondom, de egyszer csak megjavult. Szóval kockásodik a kép, főleg az alakzatok körvonalainál..egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni..a videobeállításoknál már mindent próbáltam, de semmi.
Gondoltam csak a DVD-nél csinálhatja, mert 1680x1050-ben nézem, viszont ettől azért többre képes egy DVD is. Még mkv-nál is kockás a körvonalaknál..Várom az ötleteket:-) Köszi!
-
h-imike
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy nagy problémám.
Eddig évek óta a km playert használtam, minden probléma nélkül.
Most bedöglött az LG dvd meghajtóm, és vettem ugyancsak egy LG-t.
Azóta ha egy dvd-t beteszek kb 70 másodpercet kell várnom még elindul.
A legújabb, és régebbi km playerrel is ezt csinálja.
Feltettem a BSPlayert próbából, az 3-5 mp alatt elindítja, ugyanazon a meghajtón.
Már annyira megszoktam a km playert, nem szivesen váltanák másra.Előre is köszönöm a segíttséget.
-
_ak_
addikt
ehh. wmr9 alatt erős vsync, evr c/a alatt meg még mindig sűrűn megfagy a kép.
-
_ak_
addikt
Nektek telepítés után a wizard jól fut? Nálam egy jó része kicsúszik az ablakból így nem lehet látni minden beállítást. Azt hittem, h ez w7 bug, de havernál tökéletesen ment.
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!4870 ATI és a klón nem jó,mert a két monitor azonos időben megy,de két különböző felbontáson(1680x1050Vs.720p).Sőt van,hogy én HD-zek,csajom meg használja ugynakkor a gépet,tehát klónozás kicsukva.
sfdrakex
em nem az a probléma,már próbáltam.
Közben meg van a megoldás.VMR7-re átállítottam és minden okés lett.Amúgy a hiba csak bizonyos MKW fileoknál jött elő,de ott sem mindegyiken(főleg japán manga).Még végigpróbálgatom a többi leképzési módot is.A Philips dvd lejátszóm ugyan ezt csinálja.SCARTon hibátlanul megy a felirat,de HDMI-kábelnél nuku,nista.Szerencsére ott minkettő kábel él és csak kapcsolgatnom kell a két lehetőség közt.
Köszöntem a segítséget!
-
sfdrakex
nagyúr
Nem viszont hdmi-n lehet más a felbontás esetleg, vagy huzhatja szét jobban a képet és esetleg az alsó részből pont a felirat nem látszik, én erre gondoltam, lehet hülyeség. A héten akarok majd venniu hdmi kábelt én is végre összekötni a gépet a tvvel majd kiderül nálam hogy működik.
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Lenne egy nagy problémám és kérném a segítségeteket!A km Player az istenért sem akarja megjeleníteni az lcd tv-n a feliratot.A monitorra szépen kirakja,de a tv-n semmi.Xp-t használok és HDMI kábellel van összekötve a gép a tvvel kiterjesztett monitorként.Ja és azóta van ez amióta HDMI kábelt használok.Van ez esetre valamilyen speckó beállítás?Előre is köszi!
-
tknof1871
őstag
Opciók > Beállítások > Szűrő kontroll > "Daraboló" szűrők > Általános fül. Az MPEG-1-et Rendszer alapértelmezettre tettem. Most normálisan játssza le, nem gyorsul be a kép, szinkronban a hanggal normális sebességgel játssza le a videót. De eddig már töröltem és telepítettem + minden, wáá de idegesítő volt!
-
tknof1871
őstag
Opciók > Beállítások > Szűrő kontroll > "Daraboló" szűrők > Általános fül. Az MPEG-1-et Rendszer alapértelmezettre tettem. Most normálisan játssza le, nem gyorsul be a kép, szinkronban a hanggal normális sebességgel játssza le a videót. De eddig már töröltem és telepítettem + minden, wáá de idegesítő volt!
-
alabaro
csendes tag
na feltöltöttem a képeket:
http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111312727964.JPG
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111204345490.JPG)
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111662487417.JPG)
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111495368942.JPG)
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111126055923.JPG)
vagy albumszerűen:
(L:http://kepfeltoltes.org/album.php?id=20770)
remélem segítettem, ha ki lehet szedni belőle vmit hogy mi a gond... -
Milyen hangsáv van a videó alatt? Csak nem többcsatornás? Próbálgasd az Audió beállításokat, Audió - Adatfolyam kiválasztása és a többi ilyen funkciókat.
Ahogy korábban írtam, nyomj TAB-ot, csinálj róla screenshot-ot, töltsd fel valahová és linkeld be ide a képet.Ha ez a videó egy rip, akkor én itt abba is hagyom, nem tudok a továbbiakban segíteni.
-
alabaro
csendes tag
nem segített, ki-be kapcsolgattam, inkább semmi mint valami történt volna, még 1x megnéztem BSplayer-al meg Gomplayer-al ott is halk. de más fílmnél jól jön a hang.
de a VLC jól hozza és más fílmeknél is vannak ilyen furcsaságok.
-
alabaro
csendes tag
nem segített. inkább rontott. további tipp? talán kódek kond? pl: most a legújabb Harry Pottert néztem, az halk (és aránytalanok a háttérhangok a beszédhez képest) a legtöbb lejátszón de a VLC jól viszi.
-
Halk a hangsáv a videó alatt, ennyi. A VLC-n régen 400%-ig lehetett vezérelni a hangerőt (alapból), de még a mostani is 200%-ig (2x hangerő) tud hangosítani. A KMPlayer csúszkája 0 és 100% között szabályoz. Kapcsold be a normalizálás (Shift+F2) a KMPlayer-ben és nem lesz gond a halk audió sávokkal.
-
alabaro
csendes tag
mostanában én is a KMplayert szoktam használni P3-asomon... de főleg mostanában egyre gyakrabban a legutóbb letöltött fílmeknél halk a hangja. mitől van? még a BSplayer, Crystal, is halkan játsza le, ritkábban a gombplayer, de szaggat a film. viszont a VLC jól viszi a hangot, nem halk. szépen feljődik ez a KM.
-
válasz
tknof1871 #343 üzenetére
Próbálgatni kell akkor a különböző leképezéseket.
Jobb klikk - Videó (haladó) - Videó leképezés - ...
vagy
Jobb klikk - Videó (haladó) - Beállít: Nagy sebesség - 1GHz alattKülönleges szűrőket ki kell kapcsolni (hátha valami extra szűrő okozza)
Videó szűrők figyelmen kívül hagyása: Ctrl+Backspace
Audió szűrők figyelmen kívül hagyása: Shift+Backspace -
válasz
tknof1871 #341 üzenetére
Screenshot-ra gondoltam, de így is jó. 640x480-as videó nem okozhat gondot, bár a 75%-os pillanatnyi CPU terhelés már lehet gond.
Screenshot-ot a Prt scr gommbal lehet készíteni. Ez a vágólapra menti a képet, amit utána be lehet tenni képszerkesztő programba (Paint, Infranview), ezt kell elmenteni és feltölteni egy tárhelyre (pl. ide a Prohardverre).
Meg kell nézni más lejátszóval is (Media Player Classic+ffdshow vagy VLC Media Player). Ha ott is ilyen, akkor a videó a "hibás", esetleg a gép gyenge a lejátszásához.
Ha pl. VLC-vel jó, akkor a KMPlayer beállításait kell szemügyre venni. -
tknof1871
őstag
00:00:08/00:33:01(0,40%)
Videó : (MPEG1) MPEG Video Decoder
Bemenet : MPG1, 640x480
Kimenet : YUY2, 640(640)x-480, 18 432 Kbps
Frame : 264, 29,97/29,97 fps, CPU : 75%
Képarány : SAR (1,33:1), DAR (1,22:1), Auto (1,22:1)
Audió : (0x50) KMP Audio Codec(MP2 Audio-libmad.dll)
Bemenet : MPEG(0x50), 48 000 Hz, 2 Ch, 0 bits, 128 Kbps
Kimenet : PCM(0x1), 48 000 Hz, 2 Ch, 16 bits, 1 536 Kbps
Leképezés : PCM(0x1), 48 000 Hz, 2 Ch, 16 bits, 1 536 Kbps
Normalizálás : 798% -
válasz
tknof1871 #339 üzenetére
A videó lejátszása közben nyomj egy TAB-ot és csinálj róla úgy egy screenshot-ot, abból többet tudhatunk meg.
Ha HD videó, akkor a gond ott lesz, hogy nem elég hozzá a gép.
Ilyenkor legtöbbször nem a videó siet (hacsak nem tényleg be-begyorsul az akadások után), hanem a hang késik. -
tknof1871
őstag
KMPlayer v. 2.9.4.1436. Van egy MPEG videó, aminek a képe gyors. Messze megelőzi a hangot. General, Format: MPEG-PS; Video, Format: MPEG. Hogy állítsam be, hogy jó legyen?
A KMPlayer beállításai:
Belső Videó Dekoder:
Az MPEG-1 és MPEG-2 mellett nincs pipa.
Külső Videó Dekoder:
MPEG-1 Videó: MPEG Videó Decoder (DirectX)
MPEG-2 Videó: Gabest MPEG Decoder (Mpeg2DecFilter
Állítgattam őket, de nem lett normális a sebesség, szóval visszaállítottam a fent írtakra. Telepítve van DivX7, QucikTime. -
Úgy látszik RGB-ben jó, tehát kényszeríteni kell hogy azt használja. A kimeneti színtartománynál szedd ki a pipákat az összes YUV mellől, csak az RGB maradjon (valahogy így).
Szerintem így működnie kell...A gen_ml.dll a Winamp-hoz tartozik valamilyen szinten (de a KMPlayer-ben is van egy ilyen fájl). Azt írták hogy Vista alatt szokott ezzel gond lenni, javasolták, hogy ha nem használod a Winamp Media Library-t, akkor töröld le a hibát okozó dll fájlt. Nem használok Vistát, tehát ennek olvass utána a KMPlayer hivatalos fórumában.
-
D@reeo
aktív tag
Kösz srácok, azt hiszem most már jó. Bár egy ici- picit még mindig furcsának találom a minőséget, de lehet hogy bennem van a hiba
Ha jól emlékszem, a PC-n az adatok is teljesen élesek.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
semetka
őstag
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy lapit (Toshiba L500 14Z), és a jól bevált KMPlayert szerettem volna használni filmezéshez. Azonban, sajnos valamiért csúnya képe van a videóknak:
[link]
Próbáltam a felbontással babrálni, a beállításokkal, de nem tudtam megcsinálni, hogy szép éles legyen. A lapi full felbontáson van, és pl a Media Player Classic rendes éles képet mutat. A DVD filmek, a full hd filmek és a sima dvdripek is hasonló torz képpel jelennek meg. Tudtok segíteni?Köszönöm szépen!
-
semetka
őstag
Itt egy kép, nekem így kezdődik a film, feketének kéne lennie az egésznek de ez szürke.
VLC-nél meg mpc-nél is fekete mert be tudtam állítani. Itt nem.
[link] -
semetka
őstag
Kellene egy kis segítség.
Felraktam a km playert és kicsit lassan indul el. kb 5 sec mire behozza a éejátszót. Nem lehet vmit csinálni neki h egyből behozza.
A másik hogy hogy lehet beállítani, hogy a fekete fekete legyen ne szürke.
A VLC-ben vmi YUV-RGB-t kellett kikapcsolni.
Előre is köszi a segtséget.szerk: Még annyi hogy az miért van, hogy van egy film aminek a magyar hangsávja nagyon halk az összes lejátszóban, a km-ben meg király?
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Tudtok arra valami tippet adni, hogy az AERO felület WIn7-en miért nem megy se EVR Render beállitáson, se pedig VMR9 renderless módban? Viszont ha lejátszás alatt növelem a fényerőt vagy a kontrasztot utána már működik az AERO, amég be nem zárom a KMPlayert. Valamint az EVR módban MPEG fileokbál a videók tetején ill. aljánál még mindig türkisz sáv jelenik meg, amit csak a VMR9 renderless módba való kapcsolással tudok eltüntetni
Nézegettem az ATI controll center beállitásait, de semmi erre utaló menüpontot nem találtam. KMPlayerben is átnéztem mindent. Hiába..Tipp?
-
aleister
veterán
válasz
dzsóbácsi #314 üzenetére
Egyetértek sfdrakex-szel. Egyrészt felesleges KM player mellé kodek pekk, másrészt elég káros szvsz egyébként is. Nem egy xp reinstall volt már köszönhető a különböző megoldásoknak. Mondjuk régen én is KLite-ot használtam.
Az X4-en nem tudom mennyire skálázódik a videólejátszás. Szerintem annyira nem.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
A Crystal é sBlayer player után most ez lett a favoritom. Tudna valaki segíteni, hogy miképp lehet beállítani, hogy a film után lekapcsolja a gépet? Csak az időzített lekapcsolást találtam, de az meg elég karcsú.
Szvsz egy ilyen funkciót közvetlenül elérhetővé kéne tenni. -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!!.
Xp SP3 alatt szeretném a KMPlayer-t használni 1080p-s mkv.-k nézésére...
Kell valamit állítanom az alapbeállításokon??..KLite Codec Pack fenn van...nem tudom mennyire használja azt a progi..720p-k simán mennek, de a Full HD anyag már szaggat,vagy csúszik a hang...X4 940 és HD3200 sem elég neki??..
Köszönöm!.. -
törölt tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert fogalmam nincs mi a baj.HDMI-DVI csatival van összekötve a szgép a tv-vel.KMPlayer lejátszóban pedig, ha mozog a kamera filmnél, akkor olyan, mintha vibrálna a kép.Más lejátszóban is.Már próbáltam mindent.Core AVC a dekóder, ott is állítgattam már mindent, deinterlace ki, dinamikus kontraszt ki és fogalmam nincs mitől lehet.ATI HD4850es VGA-m van, és a CCC-ben is már mindent kipróbáltam.Esetleg valami ötlet? -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Az AERO felületet nem sikerül sajnos sehogy beállitanom
A video leképzés alapból VMR9 Windowed-en volt a KMPlayer telepitése után, viszont ugy sem müködött az AERO.
Áttettem EVR-re de sajnos igy sem megy és még 2 türkisz sáv is megjelent a videó alján és tetején lejátszásnál.
[link a képről+beállitásokról]ATI 5770-es videokártyával és Win7-el próbálkozom.
Remélem tudtok megoldást!
Köszi -
frankie!
őstag
Sziasztok!
A program nyelve miért koreai?
Pedig telepítéskor az angolt választottam. Melyik menüpont alatt lehet átállítani?
-
tknof1871
őstag
Miután feltettem, ha miniatűr-re van állítva a mappa nézete, már nem a video egy kockája látszik, csak a fájl típusa a miniatűrre írva. Ennek így kell lenni?
-
drr
őstag
Sziasztok!
Két gondom van, ha valaki tud megoldást, kérem segítsen!
1. DVD lejátaszásakor nem tudok fényerőt állítani
2. Az MP4 (Nero Digital) formátumú videók akadoznak
Konfig: E5200, HD3870. A windows (7) friss, semmilyen más kodek vagy lejátszó nincs telepítve. -
SpongyaBob
veterán
Köszönöm szépen a segítségeteket, megoldódott
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SpongyaBob #302 üzenetére
a lejátszón jobb klikk/megnyitás és ott a dvd megnyitásával is csak a VOB fileket játsza le nem a meghajtóba tett dvd lemezt? Mert ha simán file megnyitást csinálsz akkor persze.
-
Penge_4
veterán
válasz
SpongyaBob #302 üzenetére
F2->Association/Capture->CD/DVD Autoplay (Xp) itt pipáld be, ami kell.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok! Elég régóta használok KMPlayer-t, szerintem a legjobb lejátszó. Azt meglehet oldani vele, ha egy DVD-t beleteszek a gépbe akkor ezzel nyissa meg? Próbáltam már egy párszor beállítani és van egy érzésem hogy nem lehet, de gondolom hátha....(Ezzel is letudom játszani természetesen de csak úgy ha magát a .vob fájlokat nyitom meg.) Mert alapból azzal a sz.r MP-vel nyitja meg.. Egyébként win7 64-et használok. Köszönöm a válaszokat!
-
Raga
senior tag
Hát annak mondjuk nincs fekete csíkja, de más filmnél sem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest