- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871 #1268 üzenetére
Meg kell nyitni ezt a fájlt (Jegyzettömb):
\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
Beírni a végére:
127.0.0.1 player.kmpmedia.net
Külön böngészőre nem emlékszem, de ez megakadályozza, hogy a lejátszó böngészőként viselkedjen.
Noha én még nem telepítettem a legújabb verziót, de eddig még mindig bevált ez a módszer.
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871 #894 üzenetére
Gondolom, azzal függ össze, amit már tegnap is leírtam. Kétségtelen, a registry takarítása során elvesznek a korábbi beállítások, de én így oldottam meg, amikor többféle verzióval is kísérleteztem. Töröltem a beállításait, így nem volt gond.
Régebben a próba kedvéért megnéztem a Grid-akármit is, de nem sok értelme volt. Egyfajta Youtube-szerű médiaszolgáltatás, ázsiaiak részére, amiből persze nem sokat lehet érteni. Nyilván amúgy sem szeretek a Windowsba kéretlen szolgáltatásokat telepíteni. Tehát később új Windowsba már csak magát a lejátszó könyvtárát vittem át, a telepítőprogram használata nélkül.
A KMPlayer / Potplayer (ezeknek mint ismert, közös a fejlesztője) számomra tökéletesen használható a saját belső dekódereivel. Windowsba nem is kell telepíteni a külső dekódereit, amit szintén felkínál. Pláne a PotPlayer nálam (Intel GPU) alapból DXVA módban működik, így CPU-t szinte nem is terheli, még full HD videónál sem, ellentétben a KMPlayerrel.
Javasolt letöltési oldalak:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
Továbbá:
-
válasz
tknof1871 #594 üzenetére
Hallani kellene egyből a változást, igen.
Jobb klikk - Audió - Figyelmen kívül hagyja az összes beállítást nincs véletlenül bekapcsolva? Shift+Backspace-szel tudok ki- és bekapcsolni.
Az is lehet, hogy olyan a hangsáv, amivel nem tud mit kezdeni. Más videóknál is ilyen? -
-
válasz
tknof1871 #343 üzenetére
Próbálgatni kell akkor a különböző leképezéseket.
Jobb klikk - Videó (haladó) - Videó leképezés - ...
vagy
Jobb klikk - Videó (haladó) - Beállít: Nagy sebesség - 1GHz alattKülönleges szűrőket ki kell kapcsolni (hátha valami extra szűrő okozza)
Videó szűrők figyelmen kívül hagyása: Ctrl+Backspace
Audió szűrők figyelmen kívül hagyása: Shift+Backspace -
válasz
tknof1871 #341 üzenetére
Screenshot-ra gondoltam, de így is jó. 640x480-as videó nem okozhat gondot, bár a 75%-os pillanatnyi CPU terhelés már lehet gond.
Screenshot-ot a Prt scr gommbal lehet készíteni. Ez a vágólapra menti a képet, amit utána be lehet tenni képszerkesztő programba (Paint, Infranview), ezt kell elmenteni és feltölteni egy tárhelyre (pl. ide a Prohardverre).
Meg kell nézni más lejátszóval is (Media Player Classic+ffdshow vagy VLC Media Player). Ha ott is ilyen, akkor a videó a "hibás", esetleg a gép gyenge a lejátszásához.
Ha pl. VLC-vel jó, akkor a KMPlayer beállításait kell szemügyre venni. -
válasz
tknof1871 #339 üzenetére
A videó lejátszása közben nyomj egy TAB-ot és csinálj róla úgy egy screenshot-ot, abból többet tudhatunk meg.
Ha HD videó, akkor a gond ott lesz, hogy nem elég hozzá a gép.
Ilyenkor legtöbbször nem a videó siet (hacsak nem tényleg be-begyorsul az akadások után), hanem a hang késik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest