Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Tudtok arra valami tippet adni, hogy az AERO felület WIn7-en miért nem megy se EVR Render beállitáson, se pedig VMR9 renderless módban? Viszont ha lejátszás alatt növelem a fényerőt vagy a kontrasztot utána már működik az AERO, amég be nem zárom a KMPlayert. Valamint az EVR módban MPEG fileokbál a videók tetején ill. aljánál még mindig türkisz sáv jelenik meg, amit csak a VMR9 renderless módba való kapcsolással tudok eltüntetni

Nézegettem az ATI controll center beállitásait, de semmi erre utaló menüpontot nem találtam. KMPlayerben is átnéztem mindent. Hiába..Tipp?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest