- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Legújabb KM, win7 64 bit.
A gyári beállításokkal nem jó a felirat a videókon.
Azaz eredeti méretben pl 624x352 a videón a kép nem éles, kicsit homályos, nem szép hófehér. Nagy kijelzőre téve már szép éles lesz. Átnéztem az összes beállítást, tudom variálgatni, de ha megbolondítom, akkor a kis méreten lesz szép a képe, de full képernyőn nem lesz szép.
Nektek hogy van beállítva?
Lehet bekavar ám ffdshow, meg vobsub, de ott nem tudok mit állítani.-----
Sokszor van, hogy elállítódik magától ez az.
Pl most egy dual audios filmnél váltok sávot, és elromlik a kép, nézhetetlen.
Ezt megoldottam egy gyári beállítások visszaállítással.A beállítások mentése az ini fájlba nem annyira hatásos ilyenkor, meg van olyan is, hogy egy reg fájlt ment ki. Na ez sem jó, ez sem hozta vissza a jó beállításokat.
Hogy tudnám mégis kimenteni a jelenlegi jó beállítást, hogy elcsesződés esetén visszaálljon jóra? Úgy érzem sehogy, na mindegy.
----
Most VMR9-en van a leképezés, nem tudom, hogy ez a legjobb-e, de directx-ek esetén kikapcsol az aero. Haali még talán jó volt, de egyszerűen nem látok különbséget ezek között. Vagyis az egyik nem volt jó azt tudom, de ott kis vékony csíkok voltak, szóval azt észre lehet venni, de a képminőséget ez nem befolyásolta.
Évek óta használom, elég jól már kiismertem, ezeket a dolgokat most mégse tudom.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest