Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Legújabb KM, win7 64 bit.
A gyári beállításokkal nem jó a felirat a videókon.
Azaz eredeti méretben pl 624x352 a videón a kép nem éles, kicsit homályos, nem szép hófehér. Nagy kijelzőre téve már szép éles lesz. Átnéztem az összes beállítást, tudom variálgatni, de ha megbolondítom, akkor a kis méreten lesz szép a képe, de full képernyőn nem lesz szép.
Nektek hogy van beállítva?
Lehet bekavar ám ffdshow, meg vobsub, de ott nem tudok mit állítani.-----
Sokszor van, hogy elállítódik magától ez az.
Pl most egy dual audios filmnél váltok sávot, és elromlik a kép, nézhetetlen.
Ezt megoldottam egy gyári beállítások visszaállítással.A beállítások mentése az ini fájlba nem annyira hatásos ilyenkor, meg van olyan is, hogy egy reg fájlt ment ki. Na ez sem jó, ez sem hozta vissza a jó beállításokat.
Hogy tudnám mégis kimenteni a jelenlegi jó beállítást, hogy elcsesződés esetén visszaálljon jóra? Úgy érzem sehogy, na mindegy.
----
Most VMR9-en van a leképezés, nem tudom, hogy ez a legjobb-e, de directx-ek esetén kikapcsol az aero. Haali még talán jó volt, de egyszerűen nem látok különbséget ezek között. Vagyis az egyik nem volt jó azt tudom, de ott kis vékony csíkok voltak, szóval azt észre lehet venni, de a képminőséget ez nem befolyásolta.
Évek óta használom, elég jól már kiismertem, ezeket a dolgokat most mégse tudom.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest