Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Subtitle Processing->
pötty: Draw to VMR/D3D Surface
pipa: Draw to DDSurface
pipa: Draw smoothly
pötty: Rastesizer OutputAlignment->
pipa: Support HTML tags
pipa: Divide a paragraph by a word
pipa: Add <BR> or <P> if doesn't exist at the end of a line
pipa: Align with the size of a paragraph at left/right alignment
pipa: Auto align with a para. when starting with "-" characterVideo Processing->Renderer fül->
VMR9 Renderless (HQ Subtitles)
VMR Renderless Setup: Use System Default (Fast)
VMR9 Video Scaler: Bilinear (Default)
pipa: Use Alternative Texture in VMR9/D3D 8
pipa: Fix the broken VSync (Tearing) in VMR9/D3D 8
(ha nem TN paneles LCD monitorod van, akkor) pipa: Force RGB32 in VMR Renderless Mode (HQ)
pipa: Enable VMR Mixing ModeEzeket állítsd be, ha nem így lenne, bár nálam ezek kb 90%-a alapértelmezésben így volt. Függ az oprendszertől is. XP-n még ha jól emlékszem sima Overlay render volt.
-
Penge_4
veterán
F2-Subtitle Processing itt tudsz beállítani dolgokat. Én úgy vettem észre, hogy az itteni alapértelmezett formázást felülírja az srt-ben lévő meghatározás. Például az <i> </i> tagek között lévő felirat dőlt lesz a KMPlayerben is, hiába van beállítva más. Ugyanúgy ha színkód van, akkor a felirat is színes lesz, függetlenül attól, ami a KMPlayerben meg van adva. Vagy pontosan mire gondolsz?
kabalthenbk: Minden WMV-vel, vagy csak bizonyos (jellemzően a kicsi, 3gp minőségű vicces kisvideók) wmv-knél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest