- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Telepítettem a KMPlayer_3.9.0.129.exe-t. A Recommended telepítést választottam, és amikor reklámot, ask.com-os dolgot meg toolbar-t akart telepíteni, akkor kivettem a pipát a négyzetből és mentem tovább. De valami mégse sikerült. Települt a Comodo Dragon böngésző és a lejátszólista helyén KMP Games lista van.
Hogyan kell telepíteni? -
tknof1871
őstag
Üdv! Megoldható, hogy ha új stabil verzió jön ki,akkor a fórum automatikusan értesít?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Eddig mindig azt tapasztaltam, hogy ha olyan subtitle (felirat fájl) van, egy videóhoz (azt hiszem .ass kiterjesztésű subtitle esetén) amin egy felirat nem a képernyő aljára van pozicionálva, mint általában, hanem valahol a képernyőn, ahol letakarja az eredetileg a videón lévő feliratot és a kamera (rajzfilmnél ez persze értelmezhetetlen) mozog, svenkel, akkor KMPlayeren a felirat szakaszosan mozdul arréb. MPC-HC-n meg szaggatás mentesen a mozgással szinkronban.
Például egy japán rajzfilmen végigmennek egy utcán és a boltok kirakatain a feliratok fordítása látszik.
A KMPlayer-ben van valami rosszul beállítva, vagy ezt a legújabb verzió se tudja olyan szépen megoldani,mint a MPC-HC? -
tknof1871
őstag
Üdv! Az Aspect Ratio-t nem tudom állítani. A arányok felirata halványan látszik a jobb klikk -> Aspect Ratio menüben, és nem lehet beállítani őket. Felülről lefelé, a Custom Aspect Ratio Setting-ig. Tudja valaki a megoldást? Én tudtam, de elfelejtettem, és nem találom, hol olvastam a megoldást.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Telepítettem ismét a lejátszót. A végén kiírt egy hibaüzenetet: A tag nem található
A lejátszó magától frissíteni akart. Gondoltam ez jó. Frissítés után is ezt a hibaüzenetet adta.
Most van valami gond? Mert a lejátszó működik.Mit kell telepíteni? Be lehet pipálni, mit akarok. Pl. a Grig Network kell?
A http://www.kmpmedia.net/ a lejátszó oldala? Nekem semmi se jelenik meg az oldalon.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
wmv videóról akartam filmtörténetet csinálni, de nem lehet. Azt írja:
Ez a funkció nem működik szupergyors módban vagy ez nem KMP transzformációs szűrő.A Szuper sebességű mód és a Nagy sebességű mód sincs bekapcsolva.
-
tknof1871
őstag
Másnak is akad a film,ha DVD-t néz, és belepörget? Mindig elfelejtem a nevét annak a kis izének, ami a lejátszó alján mászik balról jobbra amíg a film megy. Status bar? Megfogom egérrel, hogy a fim egy részére ugorjak, és amikor elengedem az egérrel, akkor a film laggol.
-
tknof1871
őstag
A Figyelmen kívül hagyja az összes beállítást mellett valóban volt pipa. Kivettem, de semmi változás az erősítés húzogatására. Az se számít, ha az Automatikus Hangerő vezérlés (Normalizálás) alatt kiveszem a pipát a Bekapcsol mellöl. Mindegy, hogy avi-t vagy mpeg-et játszok le vele. Jó lesz így is.
Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni! Elég részletes volt az útmutató, mit hol állítsak.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Hogyan lehet erősíteni a hangerőt? 100%-ig "tekertem", de ez kevés. A Shift+PgUp megvan, de én nem érzek hangerő növekedést a 100%-hoz képest.
THX! -
tknof1871
őstag
válasz
BullZeye #515 üzenetére
Nekem 2.9.4.1436 van. Eddig csak az nem tetszett benne, hogy amikor egy egész mappát nyitok meg almappákkal és sok médiafájllal, akkor egy mennyiség felett elkezdi 99%-on használni a CPU-t a KMPlayer.exe. A gép úgy lelassul, alig lehet a folyamatot leállítani. A Media Player Classic is kiakad, ha vele is ugyanazt a mappát megnyitom, de nem terheli le a CPU-t. A tálcáról bezárom és kis idő múlva már nem fut.
Akkor a KMPlayer frissítést kihagyom.
-
tknof1871
őstag
Hogy lehet beállítani, hogy a lejátszott/eltelt időt századmásodpercre pontosan kiírja vagy ha azt nem, akkor a frame-t?
Lehet egyszerre több, legalább két KMPLayer-t futtatni egyszerre? -
tknof1871
őstag
válasz
JoeFromHun #457 üzenetére
Valaki írja meg, érdemes-e telepíteni a korábbi helyett.
-
tknof1871
őstag
Vannak videók, amiknek kézzel kell beállítani a képarányát, hogy normálisan nézzen ki. A filmtörténet felvételekor ezzel a program nem törődik és a képek elcseszett aránnyal készülnek el. Lehet ezen valamit segíteni?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Néhány videónál amikor gyorsan mozog a tárgy, vízszintes csíkozás látszik. Ez szerintem az eltérő amerikai és európai rendszerből adódik, az egyik soronként rajzol képet, a másik meg két soronként, félképeket használ. De mindegy is, ez nekem magas, valaki magyarázza el, hogyan kell megoldani, hogy ne legyen csíkos, pls.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Néztem egy videót, amit egy hírportálról szedtem le => volt rajta vízjel és flv a kiterjesztése. Valamit véletlenül megnyomtam a billentyűzeten, és a kép összezsugorodott, elromlott az képaránya is. Vastag fekete keret lett körülötte, de a vízjel nem mozdult el. Mintha nem is lenne "ráégetve" a videóra. Egy része bele is lógott a fekete keretbe. Ez olyan, mint a PS képszerkesztőben a Layer-ek. FLV-ben külön videosávok vannak jelen egyszerre? A KMPlayerrel meg tudom csinálni, hogy leveszem az egyik videosávot, hogy csak a vízjel maradjon? Akkor ez fordítva is működne, és a vízjelet lehetne leszedni, bár egy hírvideónál semmi értelme, azért érdekes. Próbálom megismételni, de nem tudom, mivel csináltam.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A lejátszólista szerkesztőnek megadtam, h adja a listához egy mappában az összes fájl-t és mappát. Nem egy egész partíciót, de sok fájl és almappa van benne. Ettől szinte lefagyott a gép, a windows feladatkezelőben a CPU 99%-át a KMPlayer.exe lekötötte. Meg lehet csinálni a lejátszólistára felvevést úgy, h közben a gép erőforrása nincs teljesen kihasználva? Nem tudom, meddig kell tartania, amíg végez, közben azért szeretném másra is használni a gépet. Van egy akkora méret, aminél a KMPlayer nem is tud lejátszólistára venni? -
tknof1871
őstag
Opciók > Beállítások > Szűrő kontroll > "Daraboló" szűrők > Általános fül. Az MPEG-1-et Rendszer alapértelmezettre tettem. Most normálisan játssza le, nem gyorsul be a kép, szinkronban a hanggal normális sebességgel játssza le a videót. De eddig már töröltem és telepítettem + minden, wáá de idegesítő volt!
-
tknof1871
őstag
Opciók > Beállítások > Szűrő kontroll > "Daraboló" szűrők > Általános fül. Az MPEG-1-et Rendszer alapértelmezettre tettem. Most normálisan játssza le, nem gyorsul be a kép, szinkronban a hanggal normális sebességgel játssza le a videót. De eddig már töröltem és telepítettem + minden, wáá de idegesítő volt!
-
tknof1871
őstag
00:00:08/00:33:01(0,40%)
Videó : (MPEG1) MPEG Video Decoder
Bemenet : MPG1, 640x480
Kimenet : YUY2, 640(640)x-480, 18 432 Kbps
Frame : 264, 29,97/29,97 fps, CPU : 75%
Képarány : SAR (1,33:1), DAR (1,22:1), Auto (1,22:1)
Audió : (0x50) KMP Audio Codec(MP2 Audio-libmad.dll)
Bemenet : MPEG(0x50), 48 000 Hz, 2 Ch, 0 bits, 128 Kbps
Kimenet : PCM(0x1), 48 000 Hz, 2 Ch, 16 bits, 1 536 Kbps
Leképezés : PCM(0x1), 48 000 Hz, 2 Ch, 16 bits, 1 536 Kbps
Normalizálás : 798% -
tknof1871
őstag
KMPlayer v. 2.9.4.1436. Van egy MPEG videó, aminek a képe gyors. Messze megelőzi a hangot. General, Format: MPEG-PS; Video, Format: MPEG. Hogy állítsam be, hogy jó legyen?
A KMPlayer beállításai:
Belső Videó Dekoder:
Az MPEG-1 és MPEG-2 mellett nincs pipa.
Külső Videó Dekoder:
MPEG-1 Videó: MPEG Videó Decoder (DirectX)
MPEG-2 Videó: Gabest MPEG Decoder (Mpeg2DecFilter
Állítgattam őket, de nem lett normális a sebesség, szóval visszaállítottam a fent írtakra. Telepítve van DivX7, QucikTime. -
tknof1871
őstag
Miután feltettem, ha miniatűr-re van állítva a mappa nézete, már nem a video egy kockája látszik, csak a fájl típusa a miniatűrre írva. Ennek így kell lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest