Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
-
henny
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani, hogy a magyar nyelv legyen minden videónál az alapértelmezett, hogy ne angolul induljon el állandóan amikor több nyelv is van benne?
Köszönöm. -
Kernel
nagyúr
Csak amiatt nem érdemes a régihez ragaszkodni, a reklámok egyszerűen kivédhetők, topikban is sokszor le volt írva: [link]
Célszerű telepítés előtt elvégezni a hosts fájl módosítását, így már a telepítő sem tud csatlakozni a szerverhez, később a lejátszó sem:
Az meg értelemszerű, hogy amikor felkínálja a beépülő program telepítését (Eye-akármi, nem jegyeztem meg), Cancel és ennyi.
Letölteni mindig a megfelelő helyről kell, ahol nem a koreai verziót linkelik, hanem azt, ami nekünk is jó:
http://www.videohelp.com/software/KMPlayer
Ez például már a Pandora-szolgáltatást sem akarta telepíteni. Amit persze én egyébként sem pipáltam volna be, mert számomra érdektelen / érthetetlen (ázsiai videomegosztó szolgáltatás).
Végeredményben én továbbra sem látok ebben reklámokat, mint eddig sem.
Ha az újabb verzió beállításai valamiben ütköznek a régivel, a program indítása előtt célszerű törölni a Regedittel a KMPlayer kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
Minden egyéni beállítás elvész. Vagy a beállítások között is van ilyen törlő opció, csak én jobban szeretem direktben intézni.
-
dracox
addikt
Üdvözletem!
Valaki tudna segíteni egy olyan problémán, hogy a 3.5.0.77 verzióban a WMV fájlokat pixeles,mosottas módban jeleníti meg ha egy kicsit beletekerek. Ezt lehet valahogy orvosolni? Újabb verziót nem akarok felrakni, mert nem nyerte el a tetszésemet, hogy telerakja reklámokkal az egész lejátszót...
-
Micka21
tag
Hátha tudtok segíteni:
Valamikor kb fél éve elmászott az összes kmplayer beállításom és alaphelyzetbe kellett állítanom, és eltűnt egy pár kényelmes dolog.
Ami nagyon hiányzik, hogy mindegy milyen névvel van a videó mellett egy felirat , akkor is betöltse a videóhoz, ha ugyanabban a mappában van a videóval.
Már néha kezdek kételkedni, hogy tényleg volt ilyen funkciója, de előtte media player classicot használtam és abban nem volt ilyen jóság, tehát marad a kmplayer.
Hol lehet ezt a funkciót bekapcsolni? -
marilllyo
veterán
Srácok miért lehet az, hogy ha elindítom a varázslót és végigfuttatom( még ha default settings-sel is) onnantól fogva minden videó hangja borzasztóan süvítős recsegős izé. Ha alaphelyzetbe állítom akkor meg minden oké. Mi lehet a gond?
-
-
kickboxko
tag
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni!
Olyan gondom lenne hogy minden 720p-1080p -s tartalom mikor megnyitom mindig át kell állítanom a hang adat folyamot hun-ra mert alapból angolul indul ,ezt nem lehetne valahogy orvosolni hogy alapból magyarul induljon ?
Köszönettel:
Kickboxko -
Domb!
tag
Az legújabb kmplayer feltett nekem valami ProtectService, pedig a kedvenc lejátszóm volt sok éven át. Avast is beriasztott, firefoxon is más lett a kezdőoldal. Nem értem miért kell mindenféle káros programot beletenni a telepítőbe, inkább csinálnának egy free meg egy fizetős verziót.
Keresek is valami megbízhatóbb lejátszót. -
ElGatto
aktív tag
Valamiért a reg kulcs törlés sem hozott eredményt.
Elindul a film, és ha egérrel beletekernék megáll utána az egér mozgatáskor csak húzza a csúszkát ott ahol tekerni lehet...Mind 1 felhagyok a KMPlayerrel ez így már "túl sok" b*kodást igényel.
Inkább kipróbálom én is a PotPlayert, ahogy nézem eléggé hasonlít a km - hez.
Köszi!
-
Kernel
nagyúr
válasz
ElGatto
üzenetére
Újratelepítés felesleges, amennyiben nem törlődnek a registry-beállítások, ugyanott vagy. Ezért én csak simán kilépek a programból, törlöm a registry KMPLayer kulcsát:
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
...és ennyi, utána tiszta lappal indulok.
De az új verziót nem próbáltam még, előfordulhat, hogy valamilyen jogsértés elkerülése miatt változtattak a konfiguráción.
Régóta a PotPlayer az elsődleges lejátszóm, ezzel például jobban tudom állítgatni távszabályzóval a színtelítettséget és a feketeszintet (Brightness), mindig az éppen adott videónak megfelelően. Nem kell a TV-menüjét piszkálni.
A felirat ennél is kirakható az üres részre, a 16:9 Extended opció segítségével. A felirat hátterét is már megszoktam, egy szürkeátmenetes sáv, ha elsőre furcsa is volt, de már szinte hiányzik, amikor más programot használok, bármi okból:
Maga a felirat le van szürkítve nálam, hogy a plazmakijelzőt ne égesse túlzásba.
-
ElGatto
aktív tag
uninstall és újra felrakás után, nem tudok beletekerni a filmekbe... wtf mi a tök lett ezzel???
-
ElGatto
aktív tag
ok, de ezt most komolyan gondolták? tényleg kivették belőle ezt a kodeket v mi a tököt? ez volt a kedvenc lejátszóm. pont a feliratok legjobb testreszabása miatt. VLC-ben és MPCHC-ben is ratyi a beállítási lehetőség feliratokra, pl. én szeretem a "fekete sávra" tenni nem pedig a videóra.
-
Kernel
nagyúr
válasz
ElGatto
üzenetére
Attól függ, hogy a szokásos ingyenes dekóderek viszik-e: LAV-filter, ffdshow, AC3filter stb.
-
ElGatto
aktív tag
Nem használt sajnos

Viszont megnéztem a fórumot és ezt írták:Hello, this is KMPlayer team.
KMPlayer doesn’t support Dolby(AC3/E-AC3) & DTS audio codec.
In order to use this audio codec, you are required to buy Dolby & DTS Codec.
The purchased codec can be added on KMPlayer through External Audio Decoder tab in “Preferences”.
Please follow the below steps.1) Preferences(F2) → Filter Control → Decoder Usage → Internal Audio Decoder
→ check “ALL Disable”.
2) External Audio Decoder → click “External Decoder Search”.
3) Add your purchased codec by clicking “Add External Codec”.** KMPlayer supports Dolby codec(AC3/E-AC3) in Window8
Enjoy your video with KMPlayer.
Akkor ez most azt jelenti vegyek meg valami codecet, vagy tegyek fel Win 8 - at?
-
ElGatto
aktív tag
Hello!
Legújabb verzió: 3.9.1.132
Film megnyitásánál a következővel fogad és nem játszik le hangot:
This type of Audio Codec (DTS, AC3, E-AC3) is not supported. PŐlease visit forum for more information.Ez mi a tök?
Nem is értem miért frissítettem, nagyon elegem van már, hogy állandóan csak a reklámot nyomatják és mindenféle beépülő progit tesznek bele...
Váltani kéne, de ebben szimpatikus a felirat kezelés és elég szolid a "hol tart" sáv... -
kariad
senior tag
180 fokba el tudom fordítani a videót ezzel a pogival, hogy úgy nézzem?
-
G@ben
addikt
3.2.0.17-es KMPlayert használok, de olyan gondom van, hogy a filmek minősége nagyon rossz. Sima xvid filmek, de ha Media Playeren játszom le, semmi bajuk. Az a gond, hogy függőlegesen szinte külön látom az oszlopokat, néha pedig el vannak csúszva, azaz mondjuk egy villanyvezeték nem egyenletes, hanem néha tüskeszerűen lelóg. Ez beállítási gond lehet, esetleg más? A gyári beállításokat használom.
-
Marmonkanna
tag
hali!
lehet, hogy hamarosan átállok win 8.1-re. az lenne a kérdésem, hogy a jól bevált 3.0.0.1439-es verzió vajon továbbra is működni fog? nincs valakinek ezzel tapasztalata? -
reservoir
csendes tag
Sziasztok
Újraraktam a gépet (Win7), azóta nem nyomja ki rendesen a hangot külső erősítőre.
Optikain megy ki a hang, SPDIF van kiválasztva a hangmenüben elsődleges kimeneti esztköznek, Dolby és DTS teszten szól az 5 hangfal. Eddig kiírta az erősítő hogy Dolby Digital vagy DTS, és az 5 kis hangflalat a kijelzőre.
Most csak Pro logic van kíírva és 2 hangfal (de leginkább csak a center szól).
Mindent kipróbáltam, főleg eszerint: http://forums.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=7177
De próbáltam más lejátszót (GopPlayer, POtPlayer) azokkal is hasonló a probléma, de blurayyel is.Egyszerűen nem bírok rájönni, nyilván valami triviális oka van, de nem megy.
Az erősítő nem változott, minden beállítás ugynaz, mint volt.
Valami ötlet?
Köszönöm!
-
Üdv, miért nem játsza le nekem a KM Player a .ass kiterjesztésű feliratokat? VLC stb lejátsza, a KMPlayer az egyedüli ami nem...
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Meg kell nyitni ezt a fájlt (Jegyzettömb):
\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
Beírni a végére:
127.0.0.1 player.kmpmedia.net
Külön böngészőre nem emlékszem, de ez megakadályozza, hogy a lejátszó böngészőként viselkedjen.
Noha én még nem telepítettem a legújabb verziót, de eddig még mindig bevált ez a módszer.
-
tknof1871
őstag
Telepítettem a KMPlayer_3.9.0.129.exe-t. A Recommended telepítést választottam, és amikor reklámot, ask.com-os dolgot meg toolbar-t akart telepíteni, akkor kivettem a pipát a négyzetből és mentem tovább. De valami mégse sikerült. Települt a Comodo Dragon böngésző és a lejátszólista helyén KMP Games lista van.
Hogyan kell telepíteni? -
tknof1871
őstag
Üdv! Megoldható, hogy ha új stabil verzió jön ki,akkor a fórum automatikusan értesít?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Eddig mindig azt tapasztaltam, hogy ha olyan subtitle (felirat fájl) van, egy videóhoz (azt hiszem .ass kiterjesztésű subtitle esetén) amin egy felirat nem a képernyő aljára van pozicionálva, mint általában, hanem valahol a képernyőn, ahol letakarja az eredetileg a videón lévő feliratot és a kamera (rajzfilmnél ez persze értelmezhetetlen) mozog, svenkel, akkor KMPlayeren a felirat szakaszosan mozdul arréb. MPC-HC-n meg szaggatás mentesen a mozgással szinkronban.
Például egy japán rajzfilmen végigmennek egy utcán és a boltok kirakatain a feliratok fordítása látszik.
A KMPlayer-ben van valami rosszul beállítva, vagy ezt a legújabb verzió se tudja olyan szépen megoldani,mint a MPC-HC? -
Bigyo13
őstag
Esetleg tudja valaki, hogy miként lehet azt megoldani, hogy a 16:9-es képméretet fentebb emelni a tv felső pereméhez? (így akkor alul lenne kétszeres vastag a fekete csík)
Nem tudom, hol van ilyen beállítás..
Köszönöm 
-
Robokutya
senior tag
srácok a wmv videóba ha beletekerek gyors tekeréssel mért van az hogy olyan lesz a videó mint egy vízfestéses kép pár másodpercre aztán visszaáll? 3,6,0,85 kpm pluszt használok
Minden mást lejátszik rendesen csak ennél a típusnál szórakozik
Rühellem az új verziót -
pruzsi
őstag
A mostani kmplayer nagyon instabil van hogy beletekerek és lefagy vagy megállítom a videót majd újra elindítom fekete képernyő,nem használható.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
A mai nap elkezdett a kmplayer magától leállni. Leszedtem a régi verziót, feltettem a legújabbat, de ugyanúgy leáll. Még ha csak magát a programot indítom el, akkor is kiírja a windows hiba üzenetet, hogy leállt, és csak becsukni tudom.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Ötletek?
Köszönöm! -
asuspc96
senior tag
Helló!
Valaki tudna megoldást arra, hogy VLC-ben miért akadoznak az 1080p-s filmek ?
Pár másodpercre szakadozva megy olyan mintha játékban kevés lenne az fps, véletlen időközönként egy olyan 3-5mp-ig megy majd megint egy olyan 5 perc semmi...és újra...
És a vicc az, hogy minden más lejátszóban is mint pl KMPlayerben is....Valakinek ötlet ?
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
hogyan lehet a progiból 5.1-es hangzást elővarázsolni?

-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Nincs SMplayer topic, így ide írok:
Youtube video lejátszásakor (SMplayer-en keresztül) elvileg automatikusan a maximális felbontást választja ki. De nem. Elérhető az 1080, de még is mikor leinfozóm az éppen futó videót, 720p-t ír ki.Próbáltam a konfigban feljebb vinni az idevonatkozó értéket, de nincs eredménye.
[youtube]
quality=22
user_agent=Valakinek valami ötlet? Köszi!
-
Kernel
nagyúr
válasz
ElGatto
üzenetére
Be kell határolni, hogy milyen típusú fájl és milyen dekóder okozza a problémát, valamint azt is, hogy a hiba fennállásakor aktív-e a DXVA gyorsítás.
Alt+J: médiainformáció.
Tab: dekódolás, DXVA.
Néha ugyanis a DXVA működése is vihet be hibát, jellegzetes foltosodás formájában. Igaz, nekem nem ezzel, hanem a PotPlayerrel voltak ilyen gondjaim, amit a belső dekóder helyett a Lavfilters beállítása oldott meg, illetve honorált jobb minőségű képpel.
Ugyanakkor a KMPlayer sem tökéletes az én céljaimra, így jelenleg a PotPlayer az elsődleges lejátszóm + Lavfilters.
-
ElGatto
aktív tag
Srácok az miért van, hogy némely filmnél baromi rossz a kép, mintha akadozó óriási pixeles kockás lenne? Ezzel szemben vlc - nek szebb a képe, de halkabb és a felirat beállítása is bonyolultabbnak tűnik számomra.

-
Bigyo13
őstag
válasz
default.
üzenetére
Az előző Hsz-ban nem jól írtam az utolsó verzió számot, amiben még KI lehet venni az Új verzió ellenőrzésére vonatkozó értesítési pipát!!!

Az utolsó verzió, amiben még benne van az:
KMPlayer_3.7.0.113 Kiadás: 2013-10-15
Értesítés kikapcsolása:
Általános - KMP indulásakor... - Új verzió ellenőrzése
De ebben már benne van a reklám cucc is, ami feljön oldalt a film indításnál...
A KMPlayer 3.6.0.87 verzióval azért kevertem, mert ennél még nincs a reklám...

-
-
Kernel
nagyúr
válasz
ElGatto
üzenetére
Nem szabad engedni, hogy magának töltse le a frissítést, mert abból gond lehet, koreai verziót rakhat fel például. Innen érdemes letölteni, ahol mindig ellenőrzötten a nekünk való (nem koreai), de legújabb verziót teszik fel:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
Telepítésnél kihagytam az adware opciókat, nem látok vele semmi problémát:
-
ElGatto
aktív tag
Ezt az "új" box micsodát ki lehet kapcsolni? Nem mókoltam bele a host file - ba asztali gépemen mégsincs, de laposon frissítettem és ott nem tudom eltüntetni...
-
Bigyo13
őstag
válasz
default.
üzenetére
Szia.
Kivették a lehetőséget a beállításokban a frissítés értesítésre vonatkozóan! Azért nem találod!Az utolsó verzió amiben benne van még az a Kmplayer 3.6.0.87 !

Az egyetlen lehetőség, hogy az áltlad használt verzió EXE fájl verzió számát át "kell" írni pl. 3.9.0.99-re...

-
default.
őstag
Sziasztok!
KMPlayer 3.7.0.valhány verziószámű programban hogyan tudom kikapcsolni, hogy minden indításnál cseszegessen a frissítés miatt ?
Nem szeretném frissíteni !

köszi szépen
üdv -
benjamin
tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy találkozott e már valaki ilyen hibával.
A TV-n néztem a filmet, miután a TV kikapcsolt és a kép a monitorra átadódott azóta a következő jelenség van:
Elindítom a filmet semmi gond, de ha beletekerek hang nincs kb 5mp után megjön a hang, de a kép akadozik 5mp-ig utána megint jó.
Eddig ez nem volt.Már leszedtem, kitakarítottam a regedit-be, kodekeket töröltem, újra raktam, és ugyan ez a hiba.
Minden más lejátszóval jó.Kérnék kis segítséget, nem szeretném emiatt újra tenni a rendszert.
Ha nem lesz jó, akkor még várok pár hónapot és áttérek Mac-re ott ilyen nincs szutyok Windows.Köszi
-
tibbike01
addikt
Mi a megoldás a kép csikozódására?
Eddig HD-s filmeket néztem azoknál nem tapasztaltam, de kis felbontású filmeknél ha kiteszem teljes képernyőre így csíkos, darabos lesz a kép.
Lehet ezt orvosolni?Köszönöm.
-
Kernel
nagyúr
válasz
maestro87
üzenetére
Hogyne lenne, csak engedélyezni kell:
http://prohardver.hu/tema/potplayer/friss.html
Másik topikba írtam a választ (91. hsz.) legyen inkább egy helyen, ami odavaló.
-
Bigyo13
őstag
Megjelent a 124-es verzióvégű telepítő exe, de ez is hibás XP alatt

Kezdem unni ezt, hogy egyre rosszabbak a verziók

Ez pl. most akad a lejátszásnál még mindig, ahogy a 123-as is akadt.. de ha visszarakom a Kmplayer 3.6.0.87-est AKKOR AZ TÖKÉLETES ÉS NEM AKAD A LEJÁTSZÁS

-
maestro87
őstag
Köszi kipróbálom.
Nekem meg állandóan reklámoz mióta a kínaiak fejlesztik tovább. :-/
Amúgy jobb lenne ha pl. a Media Centerbe lehetne ilyen funkciókat valahogy integrálni vagy az XBMC-be. Nekem az XBMC is csak a keresője miatt nem tetszik, egyszerűen nem lehet finoman keresni vele. -
Kernel
nagyúr
válasz
maestro87
üzenetére
Nem látok ilyen problémákat a legújabb verzióval, de az előbb említett PotPlayer is tudja ezeket. Szintén a KMPlayer korábbi fejlesztője készíti, csak ez később indult, amikor a KMPlayert eladta. Épp nemrég került béta állapotból véglegesbe. Igaz, én már bétaként sem érzékeltem vele különösebb gondot.
-
maestro87
őstag
Hali!
A legújabb KmPlayer-t belehet úgy állítani, hogy kikapcsolt "box" sávval induljon el mindig? Illetve ne ugorjon fel egy reklám ablak minden indításkor.
Vagy mi a legjobb alternatíva Kmplayer-re? Olyat keresnék ami jól néz ki mint a Media Center vagy a Total Media Theatre, de a filmeknél a kereső csúszkája olyan legyen mint a Kmplayer-ré, tehát kapjak betekintést miközben tekerem a filmet. És tudjon 3D-t is. -
19ati93
senior tag
Hogy lehetne az ilyen felirat szövegek színét és méretét változtatni? Elég zavaró ez a sárga szín,meg a nagy méret. Köszi.

-
Mikiller
aktív tag
Amióta az "agy" otthagyta a Kmplayer fejlesztését azóta egyre rosszabb a lejátszó.
Viszont elkezdte az új lejátszót "hegeszteni" PotPlayer néven. Próbáljátok ki szerintem, hátha megoldódnak a bajok
Van régóta fóruma is itt PH-n:
PotPlayer fórum -
feka007
veterán
válasz
Bigyo13
üzenetére
Most raktam vissza a 2012 márciusi 3.2-t, mert az még lejátssza a második audio stream-et filmekben, az újabbaknál lefagy a lejátszás, vagy csak nincs hang.. Sztem a legjobb lejátszó amúgy, feliratkezelésben mindenképp, de amúgy másban is sztem, kár, hogy az újak sz.rok.. Úgyh maradok ennél az oldschool verziónál, tső
-
Bigyo13
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Gondolom nem XP-n használod..

Én igen..
Amúgy sajnos a 3.8.0.123 is "tele" van hibákkal..
egy hibát javítanak, de másik kettőt generálnak a frissítésekben.. ez az új módi ezek szerint..nekem pl ebben szaggat a kép lejátszásnál..
És az előzőekben, ami még működött abban jó volt a kép lekpézés..
-
feka007
veterán
Miért lesz szarabb egyre több program, ahogy frissül? Most updateltem a 3.8.0.123-ra vmelyik régi 2-3 éves verzióról, erre nem tudom vele normálisan visszaléptetni a feliratokat, mint a régibe. Viszont kapott egy reklámboxot, hogy még csesztessen is.. Ment is vissza egyből egy 3.5-ös verzió. Most megint megfogadom, hogy ami jó, ahhoz inkább nem nyúlok..
-
perge666
veterán
Na látom csak nem akartok nyugodni,én meg nem akarok belebonyolódni.
Minden jót. -
Bigyo13
őstag
Látom te nagyon unatkozól, hogy mineképp neked kell igazadnak lenned...

Tudod észrevehetnéd már mielőtt mindenkit kioktatsz itt, hogy minden a te tévedésedből fakad.. ha 30mp-ig volt fenn ha 10 mp-ig!
Szóval még én kötöttem beléd azzal, hogy te hibáztál és ezt én lereagáltam azzal, hogy nem is én voltam az...
Vedd már észre magad... Meg a jelzőidet is, hogy folyamatosan személyeskedsz!
Az ügyet ezzel lezártam, de nyílván a tidenek kell lenni majd az utolsó szónak!!!
-
Kernel
nagyúr
válasz
perge666
üzenetére
Ez azért mellékes szerintem, mert én ezt biztosan kulturáltabb módon intéztem volna.
Miután "valamit" átirni registryben is lehet, vagy konfigurációs fájlban, félreértések elkerülése végett én egyértelműen közöltem volna, hogy a programfájlba lehet belenyúlni, Hexedit, ResHacker vagy akármivel, aminek módja Interneten megtalálható, keresse meg, aki akarja. Privátban pedig inkább nem sunnyogok, miután én még úgy emlékszem, a fórumon privátban sem lehet törvényt sérteni, mellesleg a moderátorok azt is látják.
Meg persze azon is lehetne vitatkozni, mekkora illegális "bűnnek" számít egy ingyenesen használható programban néhány bájt átírása, ami még csak nem is illegális használatot céloz meg. Hiszen így is, úgy is szabadon felhasználható, senkinek sem történt károkozás.
Terjeszteni tilos általában egy módosított programot (magát a programot, komplett). Hogy valaki otthon, saját célra belepiszkál a saját gépén valamibe, bármi haszonszerzés nélkül, hivatalosan talán abba is bele lehetne kötni, gyakorlatban minimum a mókusok elé vetik az ilyen bűnözőket.
Plusz azon sivítozni, hogy valaki még az 5 perc szerkesztési időt sem bírja kivárni, rögtön belekötni abba, ami tulajdonképpen még be sem volt fejezve, nevetséges módon "rágalmazásnak" nevezni egy 30 másodpercig sem szereplő semmiséget... ezt azóta sem hiszem el, hogy ilyen létezik, még csak nem is április elseje volt.
-
perge666
veterán
Na mi van itt kérem?

Ne ugorjatok már egymás torkának ilyen kis semmiségen.
A fórum szabályzata nem azt írja elő,hogy tilos a warez???
Ha egy programba belepiszkálsz,az szerintem warez,és Bigyo13 jól tette hogy nem nyílvánosan írta le hogy mit is kell csinálni..... -
Bigyo13
őstag
A válaszaid téged minősítenek!

Az, hogy én akkor pont fenn voltam, más is fenn lehetett ÉPP akkor..
És nem vagyok a kispajtásod!
Nagyon mellé nyúltál most is!Nem érdemes rád több szót pazarolni!.... Mert te lenézed az embert úgy, hogy észre sem veszed magad..
És nem azt írtam, hogy senkinek nem segítettél.. kiforgatod a szavaimat!
Megjegyzem nem is ezért van a fórum, hogy a te kioktatásaidat is olvasgassák mások!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Bigyo13
üzenetére
Te miről beszélsz ember, 5 perc a szerkesztési idő, nyilván azon belül javítottam 1 perc alatt.
Azt is láttad, hogy először inkább töröltem az egészet, mert nem akartam értetlen figurákkal vitatkozni. Arról ki tehet, hogy te pont ott kuksoltál a gép előtt, már a szerkesztési időn belül neked muszáj volt rögtön reagálni. Így miattad kénytelen voltam ismét szerkeszteni.
Ha fél perccet vársz, nem is látsz semmit az egészből. Hány rengeteg ember előtt "rágalmaztalak", ne röhögtess már kispajtás... Ez nem rágalmazás, eleve kutya sem olvassa ezt a topikot. Látom már, megint kifogtam egy "okos" gyereket...
Hozzászólásaim listája ebben a topikban, ami megmutatja, hogy miért unom már ismételgetni magam olyanok miatt, akik soha nem olvasnak vissza: [link] Mert én nem segítek érdemben, persze...
-
Bigyo13
őstag
Nem érdekel a saját okoskodásod megmagyarázása! Tarsd meg magadnak!
Az sem érdekel mikor regisztráltál!
És nem kell kioktani, helyette érdemben segíthettél volna egyes emberelnek, ha már itt tartunk!És ha már tévesen "rágalmaztál" és megtetted mert NEM figyeltél, akkor sem kértél elnézést.. pedig jópáran olvashatták a TÉVEDÉSEDET!

És az végképp nem tartozik rád, hogy privátban hogyan segítettem akárkinek is!
Nem volt publikus és kész!
Ha nem tudod elfogadni akkor sem vagyok rá kíváncsi amit magyarázól!
A sunnyogást mint jelzőt meg kikérem magamnak! Nagyon messzire mész!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Bigyo13
üzenetére
A privátot nem egészen azért találták ki, a fórum ugyanis azért van, hogy a leírt információkat bárki hasznosíthassa, később is, egymásnak segítve, kollektív tudásbázis formájában is.
Sőt, fórumon akadnak olyan "hülyék" is, aki rendszeresen követnek adott témákat. Előfordul például, hogy akár évek múlva valaki ismét kérdez egy olyan dolgot, amire (tegyük fel) én fejből emlékezem, hogy volt már ilyen, vagy vissza is tudom keresni, ezáltal tudok segíteni egy másik fórumozónak.
Mindez persze nem működik, ha egyesek privátban sunnyognak olyan információkkal, ami a fórumra tartozna.
De nekem amúgy mindegy, mindenki azt csinál, amit akar, csak kicsit nevetséges, hogy még meg is akarod magyarázni... én egy fórumra regisztráltam már 10 éve, nem egy titkos levelezőrendszerre, amit le is tiltanék itt, ha lehetne.
-
Bigyo13
őstag
válasz
perge666
üzenetére
Nem nagyon reagál itt senki...

Végül is tudod mit kell tenned

A KMPlayer 3.6.0.87 -ben még van frissítés kikapcsolási lehetőség!
És az oldalsó reklám sáv már nincs a KMPlayer-3.8.0.120 -as verzióban és nekem ez az utolsó ami jól működik XP-n!
Az, hogy ne értesítsen az új verzikról, ahhoz a verzió számát át kell írni most pl. minimum 3.8.0.122-re-...Nekem is ezt kellene tennem, hogy ne szoljón az új verziók miatt!
Ha soha nem akarod , hogy szoljón akkor egy olyan verzióra kell átírni, ami lehet, hogy soha nem fog kijönni
Pl. 4.5.0.999
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Már jó néhány frissítés óta,amikor indítok akármilyen filmet KMplayerrel,oldalt állandóan be jön az az idegölő reklám.
Beállításokba ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
Meg van a régebbi verzió is,és azon gondolkoztam hogy fel rakom azt,és kikapcsolom a frissítést!! -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
3.0.0.1440-es verziót használok, és valamiért az MP3-as hanggal rendelkező videók olykor egy pillanatra beszaggatnak (mintha 100%-ra menne a CPU, de közel sem). Ez általában az .avi-kra igaz, mert azoknál van főként MP3-as hang. Ez elég idegesítő, tekintve hogy a sokkal jobb minőségű .mp4 és akár a 720p-s mkv-kat is gond nélkül lejátsza, csak az avival szenved :/ Nem hinném, hogy kodek gond lenne, mert ugye saját beépítettet használ. Van esetleg valami ötletetek? Az érdekesség pluszban az, hogy ha leveszem az Aero-s témát, akkor az avi-t is viszi rendesen. De azért azt valahol viccnek érzem, hogy 2 magos procival, 4 giga rammal, és egy 512 megás 9600M Gt-nél nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy áttetszőek legyenek az ablakaim... Oprendszer: win7 ultimate x64 SP1
Előre is köszönöm a válaszokat,
hazazs
Új hozzászólás Aktív témák
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg más alternatíva?