- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Hatalmas Piros korongot Tetrapackk kollégának!! [innen] vásároltam tőle! a végtelenségig korrekt! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Piros pontot kérnék xray100-nak, D900I szalagkábel ügyben segített! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Rockystur (R)-nak piros pont ját az átlag feletti teljesítményű és jóval ára alatti árú Celeron 420-ért!
Korrekt eladó! bátran üzletelhettek vele.. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
freestyler8 #29266 üzenetére
Üdv újra! Vissza is kérnék egy pirosat freestyler8-nak! Remek vevője volt ezekből 1db vga-nak! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
sziada5925 remek eladója volt ennek a RAM-nak! Piros pontot érdemel! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
Azt hiszem 3 napja volt két újabb sikeres üzletem... csak picit késtem a pirosozással, ezért sorry!
iniesta01-től tápot vettem amivel életmenő szolgáltatást végzett, illetve
KTiby hasonlóan fontos szerepet töltött be azzal hogy eladta a hűtőjét! Mindketten korrektnek bizonyultak, semmiféle probléma nem volt az üzletelés során velük. Köszi és mindekinek kellemes ünnepeket! -
--HARDCORE--
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
És legvégül Elbandyhun-nak is jár piros pont, jól működik az alaplap!
Köszi
-
--HARDCORE--
senior tag
Stunts666 is vásárolt egy 16GB MicroSD kártyát tőlem. Szintén megbízható ügyféllel volt dolgom. Pirosat neki! Thx!
-
--HARDCORE--
senior tag
Szakee28nak véssetek be még egy piros pontot! Gari ügyben segített, konkréten egy Sapphire 4890et cseréltetett ki nekem. köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
Piros pont jár bundata-nak! egy Gainward_7600GS-t vettem tőle. és elégedett vagyok a termékkel.
-
--HARDCORE--
senior tag
Greenmeister hatalmas piros pontot neki! utánvéttel vettem tőle egy Meizu M3-at. Korrekt eladó, bátran ajánlom!
üdv!
-
--HARDCORE--
senior tag
Bundata ismét segített egy hardver beszerzésében. Ezúttal DDR1 ramot vettem tőle, amit sajnos vissza kellett vinnem, mert hibás volt, de kicserélte és ez már hibátlan! Ráadásként mindezt nagyon gyosran elintézte, szóval szintén csak ajánlani tudom, mert elég korrekt, megbízható és gyors!
-
--HARDCORE--
senior tag
Bundata is piros pontot érdemel! Egy Celeron 450 jelzésű CPU-t vettem át tőle tegnapi nap folyamán.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
neil_mullen #6747 üzenetére
neil_mullen pirost pontot érdemel! 512es DDR ramot vettem tőle, hibátlan a cucc!
az üzlet szokásosan gyors és pontos volt!
-
--HARDCORE--
senior tag
Cristiano89 nagy piros pontot érdemel! Asus 9800xt -t vettem tőle! Gyors pontos eladó, és rendkívül korrekt! Ajánlom mindenkinek!
-
--HARDCORE--
senior tag
Piros pontotneil_mullen-nek!
MSI 865PE Neo2-V lapot vettem tőle! gyorsan elcseréltük egy ezresre... -
--HARDCORE--
senior tag
Hatalmas piros pontot daniking-nek!
Rendeltem tőle egyet ezek közül: 8gb_micro_sd_kartya_class4_microsd_kartyaolvaso
1 nap alatt megérkezett a termék, postán keresztül. Kipróbáltam, és elégedett vagyok vele! csak ajánlani tudom! üdv! -
--HARDCORE--
senior tag
Piros pontot DonToni-nak! Hihetetlenül korrekt! Előre elküldte a kiszemelt számoló egységeket, mindenféle kérés nélkül postán! Csak ajánlani tudom a vele való üzletelést!
köszönöm.
-
--HARDCORE--
senior tag
Mestercomp-nak szeretnék adni egy nagy piros pontot. A héten vettem tőle egy Asus P5K-V alaplapot (mestercomp bazár). A termék hibátlan, az eladó korrekt!
Aktív témák
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mazda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest