- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus #98 üzenetére
Egen, ez "okos otthon" is mint púp a hátunkra úgy kellett belé. Vagy inkább nekik, hogy még a kl@tyón ülve is legyél hallgatva.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hieronymus #77 üzenetére
Én átáltam AES/EBUra. Digit megy a jel a Genelecig. Amit 2perc szobához kalibrálni. Ezzel a témát kimaxoltam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hieronymus #72 üzenetére
akkor mégis jó hogy megírtam #67et...
-
mad823
őstag
válasz
Hieronymus #72 üzenetére
"A magasabb frekvenciás jelek a vezető felületén haladnak."
Ez igaz, mondjuk olyan megahertzes, de inkább gigahertzes tartományban.A tápkábel 50 herze nagyon vidáman elközlekedik egy kábé bármilyen vezetéken, és ott még az áramerősség sem jelentős mondjuk egy hajszárítóhoz képest.
De igaz, hogy a hangszórókábel legyen relatíve kis ellenállású a veszteségek elkerülése végett, ez pedig megfelelő keresztmetszettel lehet elérni (és minél kisebb hosszal).
-
válasz
Hieronymus #63 üzenetére
Igencsak megnyugtató, hogy van még értelmes élet a Földön!
MaCS
UI: Tudsz esetleg megbízható hangszórókábelt 50e Ft/méter alatt, amelyiknek széles a színpadképe?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus #57 üzenetére
Szóval: Még az "Ultra HD" is átmegy rajta 2.0-ban.
A sokcsatornás HD pedig nyilván kiesik, csak mint a "videós" HD hangok esetetén, ez eddig is világos volt.
-
válasz
Hieronymus #52 üzenetére
Köszönöm!
Szűk körben erősítőkre gondoltam.Elég sokat kerestem, illetve érdeklődtem, hogy rendes, nem kombi hifi és nem házimozi erősítő milyen van, amelyet meg tudok fizetni, és fogad digitális jelet.
HDMI-st egyáltalán nem találtam, úgyhogy lett egy Yamaha N301-es. Elektromos és optikai SPDIF van rajta, úgyhogy mehet bele a zene és a Youtube a Macool boxból. A hálózati lejátszója mondjuk nem működik, de a Mecool megfelelő. És van benne Chromecast...A mindenféle hájpolt hang és videóformátumokat már régen nem tudom követni. Az az egy vigasztal, hogy egy ismerősöm rendszeresen csinál olyan vakteszteket, amelyek során film közben változik a kép és hangszabvány -- általában a legjobbtól az egyszerűbb, de még nem junosztyosig, és még senki, beleértve pár nagyon magabiztos arcot az itteni toicokból sem, szúrta ki egyszer sem a turpisságot.
MaCS
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Hieronymus #52 üzenetére
A HD audió minőségű zenéket sem lehet áttolni optikai kábelen.-> Bár pontosítani kellene, hogy te mit értesz éppen "HD minőségű zenéken", de ez így alapból nem igaz. 2.0-ás, tömörítetlen ("HD") PCM-mben (ami ugye a zenék többségében pont ideális is) gyak. bármit át lehet rajta tolni.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Hieronymus #33 üzenetére
Nekem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest