Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
válasz
alphamooncam #29165 üzenetére
Aha, tök jogos. Szerintem a dohányosokat sem kellene ellátni. Meg a sok hülyét akinek az a szórakozása, hogy síelget. A dohányos rollereseket meg egyszerűen agyon kéne lőni, hogy ne szenvedjenek.
Az elmúlt hetekben merült fel a kötelező sisakviselés a kerékpárokon. Én is azok közé tartozom, aki (bár nem hordok de) támogattam volna a kötelező bukót. Aztán elég sok és érdekes érvet is felhoztak a kötelező sisak ellen. Esetleg érdemes ráguglizni. Jelenleg inkább semleges állásponton vagyok. Tényleg nem fekete/fehér a kérdés.... -
Kikike
tag
válasz
DroiDMester #29120 üzenetére
Félreérted. Ennek az elődjével, ami papíron ugyanezt tudja 7000km-t mentem. Gyakran zsákos építő anyagot is szállítok vele az +50kg az én 90kg-om mellé és így is felmegy bárhol (amerre járok). Nagyon szuper ez a roller. Ezért vettünk egy másikat is, hogy feleségemnek is legyen. De ez az "új" minimálisan lassabb (27km/h vs. 25km/h) mintha picit gyengébb is lenne és a tempomat a legkisebb emelkedőn (kb. 1%os) sem kapcsol be.
-
Kikike
tag
válasz
PociAti #29117 üzenetére
Igen, ezt én sem tudom, hogy mitől lehetett bekapcsolni. A kapcsoló a másik appban is. ott volt, de nem lehetett aktiválni.
Én Xiaomi m365 és Ninebot g30 Max gen1.-et használok évek óta. Valóban nem kapcsol be a tempomat extrém emelkedőn de az a baj, hogy ezen az újabb g30 max-on enyhe emelkedőn sem kapcsol. Erre nincs valamilyen "hack"? -
Kikike
tag
válasz
PociAti #29112 üzenetére
Na megvolt a teszt. Érdekesen működik.
Mit csináltam: Még mielőtt a fórumba írtam volna egy YouTube videó alapján "XiaoFlasher" nevű appal régiót váltottam. Elvileg sikeres volt (az app azt írja a régióra, hogy "US") a gyakorlatban viszont semmi nem változott (nem nőtt a végsebesség, nem volt tepomat).
Ezután írtam a fórumba. Feltelepítettem a "ScooterHacking Utility" appot, majd megpróbáltam a tempomatot bekapcsolni. És láss csodát, bekapcsolt.
Most sikerült egy próbakört menni. Felemás a működése: lejtőnek bekapcsol, emelkedőnek nem. -
Kikike
tag
Jó nagy vita kerekedett.
Mint valaki írta, nincs olyan roller amin ne lehetne kikapcsolni. Aki nem szereti ne használja. Én viszont ~13.000km-en keresztül használtem. Nagyon szeretném továbbra is.
Megnéztem, a típusa: ”ninebot KickScooter MAX G30E II”
2020as gyártás
Ha valakinek van ilyesmiben tapasztalata és ezt átadhatná úgy, hogy a hozzám hasonló, rollert sosem piszkált ember is megértse azt megköszönném. -
Kikike
tag
Huh. Látom bele lehet bonyolódni. Megnézem majd a pontos típusát. Köszönöm a sok hozzászólást!
-
Kikike
tag
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy Ninebot g30 II. MAX típusú rollert, de nem tudom bekapcsolni a tempomatot rajta. A gyári Ninebot app a lehetőséget sem kínálja fel. "m365Tools" appban van kapcsoló, de nem engedi bekapcsolni. Van módszer az aktiválásra, vagy éljek tempomat nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest