Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokaym
csendes tag
válasz
FattyDove
üzenetére
Erősen OFF
gondolom akkor az összes kigyúrt kosaras meg vizilabdás stb. erősen elhízott, ha 190cm körül vannak majd' 100 kilósak. Ne vicceljünk, a hájnak és az izomnak más a fajtérfogata, 1kg izom jóval kevesebb helyen elfér.maradjon szeeintem ez a hely rolleres topic, ne életmód-tanácsadás.
-
PociAti
őstag
válasz
FattyDove
üzenetére
Pont így jártam én is egy hét után. Rohadt idegesítő! Egy lépcsőn nem sikerült elég körültekintően leemelni, és a sárvédőt nekiütöttem a lépcső szélének. Emiatt a felfelé irányuló ütés miatt meglazult a baloldali sárvédő rögzítő csavar. Úgy néztem csak kerék kiszerelése után lehetne meghúzni. De nincs kedvem szétszedni, így fogpiszkálóval kiékeltem. (Most 3/4-éig lehet rajt az anya, de legalább feszül, és most már nem zörög.)
-
Skynet258
veterán
válasz
FattyDove
üzenetére
Csengőt sok helyen láttam, Google első 3 találata közül az egyik de hasonló árban van máshol is. Vagy Ali ha ráér...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest