- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
válasz
freelanced #2161 üzenetére
Okés, szép napot :-)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
freelanced #2154 üzenetére
Dombról le...
-
gergo7311
csendes tag
válasz
freelanced #2140 üzenetére
Sík terepen, kényelmesen, 10-13 km/h szoktam vele menni. 5km-es távolra kényelmes nagyon. Az enyém elől 20 colos, hátul 16 colos kerekű. Sokkal stabilabb, kényelmesebb mint egy kis kerekű roller.
-
törölt tag
válasz
Ennek mi az értelme? Akkor már pedál rá, meg ülés
-
stellaz
veterán
válasz
5 km-re még éppen jó sima roller, felette már azért napi szinten már sok egy kicsit. Viszont a nagykerekű meg pont azt a rugalmasságot veszti el, hogy felszálsz vele bárhová, vagy bedobod a kocsiba. Mondjuk tartósságban verhetetlen, kb nem tud tönkre menni, esőben is működik. Ha veszel egyet majd írd meg milyen, kíváncsi vagyok én is.
-
gergo7311
csendes tag
válasz
freelanced #2109 üzenetére
Nekem egy Yedoo Mezeq V-brake kickbike/rollerem van, 2 éve.
Nekem bevált és legalább nem rázza szét a veséimet) Esőben sem csúszkál az úton mint a kecskesz@r. Van egy ToldySport City Pro rollerem is, de a Yedoo ezerszer jobb és valóban 150 kilóig terhelhető, Hi-Ten acélvázas cucc, Kenda gumikkal. Én anno még 48k -ért vettem. Megérte.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
freelanced #2107 üzenetére
Gyári adatokat hozza a kis M365, én enyhe energia visszanyerést/motorféket használtam, állítható lenne, még két lépcsőben, közepes és erős ugye, (esetleg kikapcsolva) szerintem enyhe szintemelkedéseknél, jó ha 10% tesz rá a hatótávra kb.
Eco módot sem érzem sokkal takarékosabbnak, cserébe kicsit lassabb, viszont nem rángat annyira.
Ha sok erős emelkedő van, azért visszavetik rendesen a töltöttséget. -
jeromosi
aktív tag
válasz
freelanced #2104 üzenetére
Sziasztok.
Itt vannak nagy kerekű rollerek.
[link]
Ki is lehet próbálni, bár nagyon kicsi hely van -
f3rdzs0
senior tag
válasz
freelanced #1770 üzenetére
en sima town 7et vettem, az a legjobb ár érték arány szerintem. van rajta teleszkóp meg fék, de nem túl nehéz. a 7 ef csak annyival több hogy könnyebb összecsukni, de nem éreztem hogy meger nekem plusz 10 ezret.
szerintem ez az a dolog amit érdemes kipróbálásra bízni, hogy melyik tetszik, és azt venni
szerk :egy összefoglaló tényleg lehet nem ártana (mind elektromos mind sima rollerre)
-
Bdanyy
addikt
válasz
freelanced #1772 üzenetére
Arra szerintem mindenképp jó, hogy ki tudod próbálni viszonylag olcsón, mennyit könnyít a mindennapi utazásban egy elektromos roller.
Apróbb hátrány, hogy nincsen teleszkóp, így a rossz utakat érdemes elkerülni vele. Jóval nagyobb mint egy hagyományos roller, nem lehet kicsire osszecsukni, a kormány nem hajtható le. Buszra felvinni meg sem próbálnám, kisebb autóknál a csomagtartóba nem fér be.
néhány száz km után letorhet a sárvédő, magával rántva a feklampat. Joesetben csak beleer a feklampakabel a kerekbe menetközben, így egy idő után ledaralja azt. Többen nyomtatnak hozzá sárvédőrogzitot, ami orvosolja szerencsére mindkettőt.
Mivel nem tömör a kerék, így defektet lehet kapni, van aki elmegy 1000kilometert hiba nélkül, van akinél első héten már belsőt kell cserélni. Ez nem túl egyszerű, foglalkoznak vele pár helyen, bár otthon is meg lehet csinálni. Érdemes 4-4.5baron tartani a kerekeket, persze ez a terheléstől függ, kinél mi az ideális.
A kormány egy idő után elkezd lötyögni, erre hezagolot lehet kapni, hogy újra stabil legyen. Van, hogy a kormány felső része billeg csak, meg kell húzni.Szerintem ami a leginkább gáz, hogy előfordulhat, hogy menetközben kezedben marad a kormány 🙂 ennek több oka lehet, a v1.2 elottiek zarnyelve akár 5-600km után elfárad, majd egyszercsak eltörik. Elvileg függ tőle, hogy mennyiszer zárod, nyitod. De ez az ujabbakkal is előfordulhat. [link] Sajnos ezenkívül is van pár alkatrész, ami a zárnál el tud törni. ezekre vannak erősebb potalkatreszek, de a nagyrészük garanciavesztessel jár, ha WayteQ garis rollert veszel. Amit meg a meglévő zarra tudsz feltenni extraként, az több mint 100€ mire Magyarországra ér az áfa miatt 🙂 [link]
Ahogy sok elektromos roller, ez sem szereti az esőt 🙂 Kapható hozzá nyomtatott "esővédő" a bekapcsológomb illetve ledek melletti hézaghoz, ott könnyen be tud azni.
Alternatívának hasonló arkategoriaban a kugoo s1, ninebot es 2 van még (amik könnyen elérhetőek és van velük tapasztalat), de azoknál is akadnak problémák. Kompakt roller kategóriában az e-twow, inokim light sokkal minőségibb, de többszörös áron vannak.
Szerk: mobilrol kicsit nagy fába vertem a fejszem ezzel a kommenttel f12kor 😃
Amit nagyon szeretek benne, hogy a fék erős. Cserébe azt is utána kell állítani időnként, hogy jól fogjon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
freelanced #1774 üzenetére
Szerintem ha kezdő rollert veszem Kugoo S1, M365, ES2 közül bármelyiket veheted, bajok az összessel lesznek, de ezek alap rollerek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
freelanced #1772 üzenetére
Van, és most rendeltem elő, Inokim OXO, csak picit drágább...
-
Bdanyy
addikt
válasz
freelanced #1770 üzenetére
Ha gondozasmentes rollert szeretnél, akkor ne m365 legyen 🙂 ha szereted moddolni, javitgatni a cuccokat, akkor mondjuk jó lehet.
-
gergo7311
csendes tag
válasz
freelanced #1766 üzenetére
A Dechatlonos rollerek nem rosszak, bár az IGAZI felnőt roller egy Xootr MG, 360 (!) Kg terhelhetőséggel, magnézium vázzal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Autós topik
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest