- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jackie_Chan #20251 üzenetére
A DHGate teljesen megbízható oldal.
Napidroidon is szokták linkelni.
Az említett G30-ból 7-et rendeltem már családban, ill. ismeretségi körben.
Ha garancia mániás vagy, akkor viszont inkább ne onnét vedd meg, macerás ott garit intézni, pl. angolul is kell hozzá tudni.
Nem mintha egyáltalán szükség lenne a garira, nem jellemző, h elromlanának.
Ha esetleg mégis, az pl, a vezérlő (25ezer), vagy az akkupackban leválik egy Nikkel szalag, az is javítható (10-15ezer), nem kell cserélni az egész akksit, kerekekre nem vonatkozik a gari, fék meg dobfék, (5-10ezer), szóval még ha lenne is vele valami, még mindig olcsóbb javítással együtt onnét rendelni, mint itthon megvenni 320-340ezerért.
Vám meg ilyesmi ezekre már nem rakódik rá, mivel EU-raktárról jönnek, a neve is ezért EU-Stock, konkrétan lengyelből küldik, 7-10 nap míg ideér. -
janes1976
őstag
válasz
Jackie_Chan #20223 üzenetére
Egyértelmű: amit már ajánlottak, dhgateről G30 Max.
Ebben az árkategóriában magasan a legjobb vétel.
Az mondjuk vicc, hogy nálunk mennyiért árulják. Rablás. -
válasz
G30P DHGateről +1
Amit már feljebb linkeltek. -
BaLee
addikt
válasz
Szerintem ennyiért G30 Max innen: [link]
Ha itthonról akarod akkor F40E. -
bexinho23
őstag
válasz
Jackie_Chan #15309 üzenetére
Nekem van egy SEGWAY-NINEBOT Kickscooter F30E március eleje óta. Napi szinten használom munkába járáshoz (2x 3,5 km). Tegnap néztem, kereken 400 km van eddig a gépben. 90%-ban jó minőségű úton, 10%-ban szakaszosan tört és enyhén murvával fedett aszfalton megyek vele. Van a szakaszban egy igen komoly hirtelen emelkedő domb is. 8-10% biztosan megvan. Ezen sport-módban (75kg össz súllyal) úgy érek fel a tetejére, hogy 3-4 km/h-t veszít a max sebességéből. Hetente nézem a guminyomást, szinten tartom az abroncsot a ráírt 55 psi-jal. Szerencsére nem volt defektem, bár hozzátartozik, hogy autóval is nagyon figyelem az utat, rögeszmésen "minden-kerülő" vagyok. Max 1-2 cm-es padkára megyek fel, jövök le, magasabbra felemelem, leemelem. Ha rossz minőségű az út, lassabb tempóban megyek. Sokszor látom szerencsétlen rolikat, hogyan használják. Nyekegnek, nyikognak, borzasztóan elhasználtnak néznek ki.
Ilyen használat mellett szinte újnak tűnik a roller, egyedül a hátsó sárvédőnél hallok térkövezett járdán max sebességen haladva nyekegéseket. De kézzel nyomva fix, semmi mozgása nincs. Egy töltéssel átlagosan kb. 20km-t teszek meg vele, de akkor 30-40% között mindig töltőre csatlakoztatom.
Fw frissítések viszonylag gyakran érkeznek. Amióta megvan, 4. alkalommal írta ki, hogy update-eljem. A 2. alkalmas frissítés valamit nagyon elcseszett, mert érezhetően (30-40%) kevesebb távot tudtam megtenni. Ezt reddit-en is nehezményezték. Sajnos legalább 1 hónapot kellett várni a javításra. A legfrissebbet nem merem feltenni, mert most tökéletes
Az applikáció nagyon fapados, de lényegében elegendő is. Sok infót, fórumozós beszélgetést nem igen találni az F sorozatról, főleg az F30e-ről, mint pl. egy Xiaomi-ról, de olvasva a Xiaomi tapasztalatokat, igazából nincs is miért írogatni a Segway-ről. Szinte tökéletes.180e-ért vettem, nem bántam meg. Imádom. Nagyobb záporban is mentem már vele (2x) 4 km-es szakaszon. Pocsolyákat kerülve, lassabb tempóban remekül helytállt. Viszont utána mindig alaposan áttörlőm. Egyrészt a szennyeződés, másrészt a víz miatt.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Jackie_Chan #15307 üzenetére
Össze tudod foglalni, hogy mire és hogyan szeretnéd használni? Illetve miylen úttipus, ekkora emelkedők vannak?a kkor jobban lehet dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest