- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
ridiculous #22762 üzenetére
A Niu KQI2 Pro sztem az Okai Lite megfelelője, azzal lehet esetleg összevetni. Sokkal masszívabbnak tűnik a Niu felépítése, de most a kettő között van majd 40k különbség, ami azért nem elhanyagolható.
-
janes1976
őstag
Vagy Euronics, ott is ennyi
[link] -
janes1976
őstag
válasz
st6969 #22315 üzenetére
Sztem ilyen esetben teljesen jogos lenne a teljes visszatérítés, amikor eleve hibás cuccot küldenek. Én is gondolkodtam külföldi oldalról rollert rendelni, de pont a te eseted az elrettentő példa. Sajnos. Mikor többen írták, hogy nem kell arra gari, mert nem romlik el ezeken semmi, ami meg igen, arra meg nem vonatkozik a gari. Nem igazán értem, hogy min megy náluk a matek, mikor eleve hibás rollert küldtek.
Az jól látszik sajnos, hogy ha eleve hibás dbot küldenek, akkor az ügyintézés több mint nehézkes, szinte lehetetlen.
Jó lenne ha megnyugtatóan megoldódna a dolog. -
janes1976
őstag
válasz
phoenix1989 #21486 üzenetére
Ahogy írták, a legokosabb sztem, ha visszakéred a pénzt, te is ezzel jársz a legjobban.
-
janes1976
őstag
válasz
Jackie_Chan #20223 üzenetére
Egyértelmű: amit már ajánlottak, dhgateről G30 Max.
Ebben az árkategóriában magasan a legjobb vétel.
Az mondjuk vicc, hogy nálunk mennyiért árulják. Rablás. -
janes1976
őstag
válasz
generatoros #20032 üzenetére
+1
-
janes1976
őstag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy ez mennyire ajánlott roller?
[link]
Ez az ár még csak MA van, olyan 112kra jön ki árban. Mennyire éri meg? Egyáltalán nem értek hozzá, ezért kérdezem. Előre is köszönöm a válaszokat. -
janes1976
őstag
Ahogy már írták ilyen lesz az új szabályozás:
-
janes1976
őstag
Csak óvatosan!
-
janes1976
őstag
https://olkt.net/bukosisak-es-jogsi-kell-a-rollerekre-nem-mehetnek-jardan/
-
janes1976
őstag
https://tesztarena.hu/nagyon-olcso-az-egyik-legjobb-legkenyelmesebb-elektromos-roller/
https://www.gshopper.com/hu/product/detail/3000023610
-
janes1976
őstag
Egy érdekes cikk:
[link] -
janes1976
őstag
Esetleg ha vkit érdekel:
-
janes1976
őstag
válasz
DigitXT #12831 üzenetére
Jól összefoglaltátok egyébként.
Nyilván nem az irreálisan olcsó, kínai vackokra gondoltam én sem, de azért sokaknál elég tetten érhető ez a csuklóból lehúzzuk csak, mert azért.
Ismerősöm szerint szar a Xiaomi mobil, mert mondták. Sose volt neki. Pszichológia.
Mondjuk vki jól beírta, hogy azért kurvára megtévesztő néhány vélemény (teszt), főleg a youtubeon, mert ugye megtarthatja az adott terméket, nyilván egekig magasztalja bármennyire fos esetleg a termék. Ezért pokoli nehéz a vélemények között lavirozni, melyiket hidd el, melyiket vedd komolyan.
-
janes1976
őstag
válasz
Reggie0 #12823 üzenetére
Nyilván ez nincs így, de úgy látom nem jött le amit akartam. Nagyon bevett dolog mindent fikázni, főleg Magyarországon. Nincs mondjuk nálad konkrétan 1 termék, mert nem vetted meg, erre lehúzod. Ez így ne is haragudj, de teljesen érthetetlen. Megveszed, majd vagy jót írsz róla vagy rosszat, de legalább kipóbáltad, mert megvetted. Szted ez mennyire normális? Mindig mosolygok ezeken.
Elengedtem a témát.
-
janes1976
őstag
válasz
szabi__memo #12651 üzenetére
15-20 fok az
-
janes1976
őstag
Átnyálaztam pár fórumot és youtubeos tesztet is megnéztem, egyáltalán nincsenek rossz véleménnyel róla. Főleg ha az ár/érték arányt nézzük. Itt lehúzta vki látatlanban, ezt sose értettem, ha nincs neki, akkor hogy és főképp miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest