- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
- 

heavygrip senior tag válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreÉn is 31.8mm-es kormányt rendeltem először, nem tudtam be fogatni. Nem volt megadva a méret én meg nem vagyok benne a biciklis témába. Mindegy nem sokba fájt, már úgy néz ki el is tudom adni. Nincs benne gumi gyűrű. Vagy megpróbálsz ebbe a méretben (25,4mm) keresni,vagy veszel 22mm-est és házilag megoldod. 
- 

üzenetére kriszti@n

üzenetéreNincs sajna, minden bekapcsolásnál nyomogatni kell... érdekes,mert a P menüt elmenti ha el állítasz valamit gyári beállításról, ez hogy lehet nem vágom...  *Szerk: most jut eszembe, amikor legelőször bekapcsoltam single motor volt a hajtás, át állítottam dualra és azóta sem nyúltam hozzá... nem tudom mér nem menti el az aktuális sebesség fokozatot. 
- 

üzenetére kriszti@n

üzenetéreHát akkor nem vágom hogy mi van.  
 Tegnap már csak azért is mentem egy hosszabb szakaszon 50-55-el és semmi, tökre stabil. Még rá is tehénkedtem a kormányra hogy nyomjam az első futóművet, a taposón lévő lábamat is előrébb tettem, de akkor se volt szitálás.Nézted a csavarokat? Minden a helyén? Kormány, kormány oszlopon a magasság állítónál megvan húzva rendesen a bilincs? teleszkóp csavarja is? Bár írtad hogy normál be üzemelés megtörtént. Nézd át azért. 
 Gumi nyomás mennyi?
- 

üzenetére kriszti@n

üzenetéreHogy és milyen minőségű aszfalton használod? Sima? Egyenetlen? Hepehupás? Én bevallom csakis jó minőségű úton megyek vele ekkora sebességgel. 
 Hogy használod? Hogy álsz a rolleren? T póz? Váltott lábbal - egyik elől másik a taposón? Vagy esetleg mindkét lábad elől, közel az első tengelyhez? Utóbbinál elől van a súlypont és ezáltal jobban terheled az első futóművet, ami ahhoz vezet hogy megváltozik a futómű geometriai (ahogy előttem is írták) és lesz utánfutásból kerék tolás,ami igen, szitáláshoz vezet.Ahogy írta Sirtaky a 2024-es szitált, drimi videójában is jól látható hogy 50-nél már veszélyes. 
- 

DigitXT félisten válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreÓ hogyne! Menj lassabban. Sajnos a C futómű adott geometriában szitálásra hajlamos. Persze, lehet szórakozni ilyen kormány-lengéscsillapítókkal, lehet, hogy segít is valamit, valójában persze a problémát nem oldja meg, tüneteket kezel, jó esetben hatékonyan... Ami a problémát kezeli, az a futómű áttervezése, átalakítása, akár extrém mértékben.  Láttunk már kifordított futóműves gépeket, iszonyatosan szarul néz ki, de állítólag stabil. Láttunk már kifordított futóműves gépeket, iszonyatosan szarul néz ki, de állítólag stabil.pusszycat: ne már! Leírta, hogy tapasztal egy hibát. És akkor a román (?) gyerek videója, amin 1x meghúzza (óra szerint) 75-ig, hirtelen megoldja ezt a problémát? Komolyan?  
- 

norrberth addikt válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetére   Ezt szokták pakolni bele [link] 
 47 ezer elég drága.
 Viszont utána álom lesz a rugózás ahogy írják.Hátra rakják G2 Max hátsó lámpáját. 
 Meg Master első sárvedőt hátra.
 Ez nagyon adja. 
 Meg a sárga ledek helyére forrasztanak fehér piros ledet. Ez is tetszik! Ez is tetszik!
 Láttam egy videót, ahol raknak Rgb vízálló ledet alulra meg a Kukirin logó helyére.
 És Tuya appon telón vezérlik.
 Külön ki be kapcsolhatók az alsó fények, fényerő, színek állítható.
 Kicsit bonyolultabb megoldani ezt mert a világítás vezérlő már nem bírja el.
 Persze minden megoldható 😗Az ilyenek ledekre vevő vagyok 😁🤌 
- 

clon senior tag válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreEz nagyon egyszerű. Pont úgy lesznek forgalomba helyezve mint ma. A vásárlásnál személyesen vagy online fel lesz tüntetve hogy kell hozzá vagy nem kell hozzá biztosítást kötni. Szerintem januártól a nagyobb üzletekben akár lesz üzletkötő a biztosítás azonnali/kényelmes megkötéséhez. 
 Januártól az sem lesz egyértelmű hogy az 1000 féle rollert hogyan fogja megkülönböztetni helyszínen a "jard" kell hozzá biztosítás vagy nem? Az sem egyértelmű, hogy a nem kötelezően biztosított roller sebesség hack esetén mi a teendő vagy az egyedi átépítésen átesett rollereknél mi lesz a teendő...
- 

enginev3.0 félisten válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreHát igazából szabad, ezért is kell kötelező rá, csak még nincs pontosítva hogy hol kell vele közlekedni és hogyan Egyelőre bicikli úton tűrik meg a legjobban, vagy az út szélén, mintha biciklivel közlekednél De tudtommal, még nagyjából egyébként kb mindenhol mehetsz vele ahol nem rúgnak le róla (kivéve autópálya és társai) 
- 

PociAti őstag válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreKötelezően kell biztosítást kötni a nagyobb rollerekre, ahogy előttem is írták. 
 Kisebb teljesítményűekre is lehet egyes biztosítóknál, de nem kötelező, csak ajánlott.Közúti papír alatt csak sejtem mire gondolsz. Idehaza még nincs pontosan definiálva a roller, így olyan hivatalos magyar papírja sem lehet, hogy ez egy roller. És valószínűleg olyan papírja se lehet, hogy ez egy segédmotor-kerékpár, mert valószínűleg annak a definíciójának sem felel meg hiánytalanul. 
- 

- 

válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreA Facebookon van az "Elektromos roller 50km/h + " csoport, ott kereshetsz esetleg Dual Mantist. 
 Vagy a Marketplacen.
 Boltokban többnyire többe kerül mint a kinézett ársáv, esetleg ha valaki eladná az alighasznált Mantisát, az 350-400ezer körül jó vétel lehet.Hány kiló vagy amúgy? 
 Mekkora hatótáv kellene?
- 

- 

üzenetére kriszti@n

üzenetéreG4 Azt hiszem 300k körül mennek Elég sok roller szerviz van már 
 De akkor itthoni rendeléssel jobban jársz
 Vagy külföldről rendeled, ha baj van, kapsz ingyen alkatrészt, csak be kell szerelned, vagy szereltetned, ami esetben kb lehet pont annyiba fog kerülni mintha itthon vetted volnaHa meg nem lesz semmi baja, akkor spóroltál valamennyit 
 Ez már saját döntés
- 

üzenetére kriszti@n

üzenetéreVedd meg nyugodtan, ha az tetszik 
 Nem szar
 Eszméletlen sok rollert adnak el, és eszméletlen buta embereknek, akik egykerekeznek (mert ezzel lehet, a többi gyártóval szemben, ahol az erő és a sebesség korlátozva van), és ezért történik velük ennyi baleset stb... de ha már túl vagy a 14 éves koron, akkor nem fogsz ilyen dolgokkal bohóckodni és nem lesz semmi bajodKolléga 1500kmen van túl a G2-vel, én közel 1000nél járok 
 Nőci ismerősnek is közel 1000km van a Kugoo G5-benés igen, ha megveszed, csavarokat át kell nézni, itt ott át kell zsírozni a rollert, mert azt szereti lehagyni a gyártó 
 onnantól meg csak használni kell és élvezniKülföldi rendelés esetén érdemes kuponozni, és olcsóbb lesz 
 van aki privátban tud adni kupont ilyen dolgokra
- 

xandrush0831 aktív tag válasz  kriszti@n

üzenetére kriszti@n

üzenetéreVálaszolnék, de mindjárt jön valaki hogy nem éri meg mert szar, és kettétörik alattad. Vegyél helyette inkább Xiaomit, mert ott annyi tervezőmérnök dolgozik, hogy a biztonsági kamera és a turmix mellett még volt kapacitásuk a világ egyik legmegbízhatóbb rollerét is megrajzolni. A fél világ Xiaomi mérnök. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HP 65W töltő eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Láttunk már kifordított futóműves gépeket, iszonyatosan szarul néz ki, de állítólag stabil.
 Láttunk már kifordított futóműves gépeket, iszonyatosan szarul néz ki, de állítólag stabil.