- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
jackal79 #30464 üzenetére
Szervizháttere a kérdéses ezeknél.
Ha elromlik, visszaviszed a Decathlonba, majd hónapokig ül rajta a szerviz, hitegetnek vele, h jön hozzá az alkatrész, aztán végül visszakapod a pénzt, de a rollert hónapokon át nem tudtátok használni.Másik lányodnak a Neon Lite bevált végül?
Segway E2 Pro esetleg?
Egyébként ahogy PociAti is irta, a specifikációi alapján nem rossz roller. Az Oxelot/BTwint sajátmárkásként árulja a Decathlon.
-
PociAti
őstag
válasz
jackal79 #30464 üzenetére
Egész szimpatikusak a roller paraméterei, 10-es ballonos kerék, 35 km-es hatótáv, 2 év garancia.
Tapasztalatom nincs, való életben az utcán nem is láttam még Oxelo elektromos rollert, csak lábbal hajtósat. Elvileg a saját szervizháttér nyugalomra adhat okot, de a kis példányszám miatt akadnak még problémák. Redditen olvastam, volt akinek nagyon sokat kellett várni, mert francia központból próbáltak volna megoldást küldeni, de nem jött össze, így kiküldték hozzájuk, végül pár héttel később visszafizették a roller árát. Csak közben elment majdnem a fél szezon.
A 10-es kerékméret miatt lehet hogy egy kisebb méretű roller az elkövetkezendő 1-2 évben jobban illene hozzá. (Pedig a nagyobb kerékméret kényelmesebb, stabilabb, stb. de én is jobb szeretem a 8,5-ös Xiaomikat, mint a 10-es Ninebotot.)
Élőben nézzetek meg minél több rollert, és 2-3 évvel előre gondolkozzatok. Úgy könnyebb belőni a helyes irányt. -
-
válasz
jackal79 #25078 üzenetére
Hát arra elég amiket írtam.
Neon Lite újonnan - ez legalább fehér.Vagy használt Mi 3, Pro 2.
Mi 3 kb 20km-t tud, Pro 2 30-at.
Mindkettőt 100-120ezer környékén árulják.Esetleg ha találsz F40, D38, F40i, F2 rollert, vagy esetleg F25i, F30, D28-at hasonló áron, azok is jók.
Itt van egy macskás pl:
https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_electric_scooter_3_3/friss.html -
-
Silentfrog
veterán
válasz
jackal79 #25078 üzenetére
Én a megfelelő szerviz háttér miatt Okai rollert biztos nem vennék. A roller jó amíg nincs semmi baja.
Én most harcolok a MM-ban vásárolt Okai neon lite rollerrel. Több baja volt visszavittem kijavították , visszakaptam, viszont ugyanazokkal a hibákkal vissza is vittem két hét múlva. Én most ott tartunk hogy elutasították a javítást egy hónap szervízben pihenés után. Az oka nem egyértelmű a bolt sem értette, most 5 napja a válaszra várunk miért nem nyúltak hozzá.
A TMX szervizeli , a google mapson 2.7 pontot kaptak az 1346 értékelésből . -
válasz
jackal79 #25076 üzenetére
Hány kiló vagy?
Milyen magas?
Mekkora hatótáv kellene?
Emelkedőkön is fogod használni, vagy szinte csak teljesen sík terepen?Ennyiért csak a Neon Lite van. Ugyanazt tudja, mint a Mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.
Használt Pro 2-t találsz még ennyiért, kevés km-el, sokszor hirdetnek jó állapotúakat, pl Hardveraprón is.
Ezt átnézheted még, ha nem láttad eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest