- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
"- igényes anyaghasználat, összeszerelés (Xiaomihoz képest)"
Hát nem tudom, nekem a Xiaomi mérföldekkel minőségibbnek hatott. Xiaomi egy "japán" precíz cucc, G2 Pro meg egy igazi dzsunka kínai, kínai bolt szaggal
.Itt-ott lóg a ragasztórúd odaszáradt szála, taposón a gumi hol le van ragasztva hol nincs. Hátsó lámpa ferdén áll, első lámpa a csálén vágott, festetlen lemezzel egy vicc...ráadásul az égbe világít. Festékhiány itt-ott (pedig zsír új), kezelőszervek is gagyibbak mint Xiaomin. Ergonómia nulla, bárhogy állítom...a gáz és a bekapcsoló (+, -) sehogy sem áll kézre, pedig nem kicsi a kezem, hüvelykujjam. Markolat gumi forog körbe. Hátsó lámpa csak féklámpa. Akku töltöttség jelző össze vissza mutat néha (leesik nagyobb terhelésnél, aztán visszaugrik 1-ről 3-ra). Motorféket Xiaomin hatásosabbnak éreztem, és ezen nem is állítható.
De biztos csak én vagyok ufó.Tempomat, BT nekem is hiányzik. Kormány alacsony (ez nem hiba, egyéni gond, bár nem vagyok magas...180 cm).
Fentiek ellenére teszik a cucc. Nekem elég erős, felvisz minden dombon. Hatótáv nekem bőven elég, kb 35-40 km. Fokozatonkénti végsebességek megfelelnek.
Apropó erő:
Most akkor ez 1000 W-os? Csak mert 800 W-osnak írta webshop. A kezelési könyve meg 500 W-ot ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.