Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
A mutatóujjas megoldással egyelőre nincs gondom, bejön ez a fajta gázszabályzás.
Viszont a kezdeti gyorsulást le kell venni!! Ma du. elmentem kicsit gurulgatni itt helyben, aztán volt egy olyan helyzet hogy mellékutcából kanyarodtam volna ki a főútra de épp jött autó. Megvárom majd kanyarodok balra. Kicsit nagyobb gázt húztam hát meglepett kicsit..
Szóval holnap átrakom soft start-ra mert ilyen helyzetben a 2 motor jól meg tud indítani még engemet is.
Minél többet rollerezek annál jobban kedvelem a Mantist.
Nálunk sajnos nincs kerékpárút úgyhogy a főúton kell menni, de a forgalom tempóját lehet tartani azért ezzel a rollerral. Lenne egy kérdésem a lekapcsolással kapcsolatban. Alapból 52V-nál kapcsol le a vezérlő. Ha mondjuk 55-56V körül vagyok akkor gondolom nem nagyon érdemes már 2 motoros beállítással használni a rollert, mert egy komolyan gázadással benyalhat a fesz az 52V-ba, onnantól meg a BMS lekapcsol, és csak töltőre dugva tudom majd életre kelteni a rollert?
Gondolom erre ti is nagyon figyeltek nem?Laca1212
Köszi most már mindegy. Sajnos az árukeresős oldalak nem mindent boltot indexelnek, átnézni meg nincs energiám mindet hogy hol a legolcsóbb. Valószínű azért jutottál hozzá ilyen jó áron mert betolták egy fasza akcióba.#9434 Reggie0
Áhh nekem az a megoldás nem jön be. Főleg kesztyűbe nem tudnám. Bár biztos a tárcsa felülete rücskös hogy legyen "fogása".
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Peugeot, Citroën topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval holnap átrakom soft start-ra mert ilyen helyzetben a 2 motor jól meg tud indítani még engemet is.