Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Tetszik az 1S amit alig 2 hete vettem. De úgy érzem kicsit gyenge alattam. Ez kb. az eddigi 30 km alatt kiderült. Emelkedőknél van gond főleg. Azon gondolkozom, hogy 14 napos elállásal visszaküldöm és rendelek egy Pro 2-őt.
Erősebb jóval mint az 1S? A nagyobb akku nem nagyon érdekel, mert 1S akkuja is bőven elég arra amire nekem kell. Az lenne a fontos, hogy könnyebben vigyen.
Nordic verzió olcsóbb mint a sima Pro 2. Ezzel ki lehet ütni a 20 km/h korlátozást? Nem okoz károsodást? Gari esetén vissza lehet állítani az eredeti állapotot? Ha igen, akkor nem venném a drágább nem Nordic Pro 2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest