- Google Pixel topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nyomatékban olyan sok változást nem érzek, nekem alapból is jól gyorsult, most is jó, csak mintha levennél egy korlátot és tovább gyorsul ugye.
Amit szoknom kell, hogy az alapból meglévő motorféket is kilőttem, így ha elveszed a gázt nem lassul. Egyrészt jó mert sík úton fogyasztás nélkül is továbbgurulsz, így talán valamennyit spórolsz; másrészről szokatlan mert nekem ez egyből kézreállt, olyan mint az autóknál a motorfék. Ha elveszed a gáz valamelyest elkezd lassulni, ismerős érzés volt. Most ez picit fura, még gondolkozom rajta jó-e így vagy ezt a részt visszakapcsolom. Erre van kapcsoló. A töltöttség függvényében visszavett teljesítményre így hirtelen nem rémlik, hogy láttam volna valamit de nincs kizárva.
Rengeteg dolgot át lehet konfigolni, de a nagy részüket nem tudom mi és nem ezen akartam kísérletezni.
De amúgy a programban kifizetett 3k-s árat simán megérte a módosítás, és olyan minimálisan lett növelve az alap érték ami még biztosan nem károsítja a rollert. Ez számomra fontos szempont volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit szoknom kell, hogy az alapból meglévő motorféket is kilőttem, így ha elveszed a gázt nem lassul. Egyrészt jó mert sík úton fogyasztás nélkül is továbbgurulsz, így talán valamennyit spórolsz; másrészről szokatlan mert nekem ez egyből kézreállt, olyan mint az autóknál a motorfék. Ha elveszed a gáz valamelyest elkezd lassulni, ismerős érzés volt. Most ez picit fura, még gondolkozom rajta jó-e így vagy ezt a részt visszakapcsolom. Erre van kapcsoló. A töltöttség függvényében visszavett teljesítményre így hirtelen nem rémlik, hogy láttam volna valamit de nincs kizárva.