- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
pusszycat
üzenetére
Kérdezz rá a kugoo hivatalos oldalán, egy próbát megér. Van szervizes email címük, hátha mondanak rá valami okosat.
Én vezérlőre tippelek, de nem vágom hogy Race mód meg hibátlan az elmondásod szerint. Akkor ott is csinálnia kéne a hülyeséget... Rendesen gyorsul Race módba? Nincs torpanás, gondolkozás? Húz egyenletesen a gép? Akku mennyin van?
Nekem asszem egy vagy 2 csíknál csinált ilyet, hogy meg-meg torpant , aztán az E5 hibakódot is kiírta, na gondoltam fazsa, két napos a roller,de aztán némi kutakodás, után olvasás és megoldódott a probléma:
Ahogy kivettem a dobozból nem töltöttem fel és szinte 0 ra merítettem az akksit, a fesz. asszem ilyen 41-42V is bezuhant amikor húztam neki. Na addig sose szabad lemeríteni, árt neki.
Azóta se csinálja, két csíkig megyek le és ilyen 43-44V-ig. Még ha ilyenkor felgyorsulok pl 40-50-ig se torpan meg, annyi hogy lomhább.
ilyenkor már tölteni kell,e van. Így is tudok menni 45 km-et, átlagos 35-40km/h sebességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen routert?
- Konzol Screenshot
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 1 / 2
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ilyenkor már tölteni kell,e van. Így is tudok menni 45 km-et, átlagos 35-40km/h sebességgel.