Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
"Roller függő."
Meg sebesség, ahogy írta is.Alacsony sebességnél én is tudom egy kézzel vezetni, de nem szoktam "gyakorolgatni", h meddig bírnám elesés nélkül.
Max pl elindulás után eszembe jut, h a sapkát nem igazítottam meg, túl felfelé áll, a menetszél levinné, azt addig még egy kézzel tartom, míg a fejembe nyomom.
De PociAti amennyire a leírásaiból észrevettem, lassan, kényelmesen gurul csak, így neki könnyű. Ettől függetlenül nem írogatnék én se ilyeneket, h "simán lehet egykezezni", meg kanyarodási szándékot kézzel jelezni, mert ebből csaknem az jön le, h mindenki akinek ez nem megy, béna.
Pedig inkább arról van szó, h mások nagyobb sebességgel közlekednek, 25-höz közel inkább, mint 15-höz, akkor meg már inkább nem éri meg kockáztatni egy kézzel, pláne ha az egyébként jó minőségű aszfalt tele van megsüllyedésekkel.
Az utcánkban kifelé a város felé pl folyamatosan a szembe oldalon szoktam menni, mert azon a felén valamivel egyenletesebb az aszfalt. És ez egy pár éve átadott út. :/
Irányjelzésnél is jó lenne pl kereszteződésbe érve előre jelezni a szembe jövőnek, h merre fogok menni, de ahhoz alacsony sebesség kellene, viszont az meg csak közvetlenül a megállás előtt adott. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest