Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz alphamooncam #24799 üzenetére

Fék elég lesz, motorfék is tud segíteni.
    Kormány oszlop nem fog eltörni, nem az a fajta. Előbb törik el a dió, de az sem szokott. Hajlik, 1 rudas gép mind ilyen.
    Ennek a nyak befogatása fog törni itt :

Ez a 3 cső, amibe nyaka megy bele. És ezek csak a dekni első feléhez vannak hegesztve, oldalra nincs. Alul be vannak varva a vázba, ki sosem szakad, de zavaró lesz hogy nem túl sok km után nyöszörögni fog a millás gép és lógni az egész nyaka ;]

Kaabo vezérlése modernebb de érzékenyebb, kontakt hibák elő tudtak fordulni. Teszem hozzá ebben a rollerben több helyen elcsipett kábellel találkoztam, szóval ennek is jöttek volna előbb utóbb az ilyen hisztik.
    Ne legyenek illúzióid, az összes roller egy ipari hulladék. De tényleg. Vagyis hát árukhoz képest vicc mennyi fos megoldás van bennük. És hallottam már mindkét szervizről/forgalmazóról rosszakat (igaz ultimatebike os gányolást saját szemmel is láttam már többet).

Amúgy szerintem cityvel nem tudod majd forgalom tempót tartani, a 70es tempót nekem pl meg sem futotta. 50 fölött lusta. Illetve padló gázon 60km felejtős, inkább 30-40 lesz az. Ezek fontos infók lehetnek még :)

Most árulnak egy achilleust 650be. 35ah akku. Az nem lehet alternatíva? Hatótáv azzal közelebb lenne az elvárthoz.

Amúgy 60v os géppel (jut eszembe) wolf warrior x volt nekem amin volt egy külső 21ah akku. Így 42ah val éppen kijött a 60km átlag 45 os tempóval (szóval sokat húztam neki, de átlag nyilván kevesebb lesz). De lehet utolsó 10km en már csak max 40el vonszolta magát arra már pontosan nem emlékszem.
    Gyári ígért hatótáv az minden esetben vicc :))

Új hozzászólás Aktív témák