Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Roller szett kapott. Első kerék defekt, motor perem sérült. Nem néztem még tojás lett-e. Ha igen, az 200k. Egy fék kar, az 15 pénz, az semmi. Sisak 70 oenz6, mert még egyszer nem szabad már használni, következő esetben már lehet nem védene így.
Kormány ferdén áll, de konstrukcióbol adódóan lehet csak csavarodott és nem hajlott semmi. De amit nem néz rá bizti nem piszkálom.
Srác elismerte volna, de mivel vevittek eljárás lesz, ami ha nincs szerencsém jó hosszú, bizti sem fizet addig.
Bár ráérek. Szerintem leteszem rollert. Nem magam miatt, nem félek továbbra sem, már ma állnék rá (ha tudnék úgy állni
). Asszony lebaszott, de érhető, de ez sem igazi indok. Kislányom (7 éves) viszont eléggé kiakadt, sokat sírt tegnap... Ezt nem akarom kockáztatni neki újra, szóval szerintem ennyi lesz. Legalábbis nagy roller autók között. Ahogy írta PociAti is, amiben tök igaza van, nem ismerik még az emberek, nem sűrű gép. Többszörös volt olyan hogy bámultak rám és jöttek félek, kiléptek elém, stb, mert az agyakban még nincs benne a roller (210 magas gyors gyalogos
), hogy ez veszély forrás. Sokszor automatikusan közlekedünk, gyalog is, és erre még nem nyomja az agyunk a vészcsengőt mert nem szokta meg. Ez tény, ezt tapasztaltam már sokszor. Kis roller lehet lesz, majd meglátom és akkor faluban 25el elkavirnyászom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Asszony lebaszott, de érhető, de ez sem igazi indok. Kislányom (7 éves) viszont eléggé kiakadt, sokat sírt tegnap... Ezt nem akarom kockáztatni neki újra, szóval szerintem ennyi lesz. Legalábbis nagy roller autók között.
), hogy ez veszély forrás. Sokszor automatikusan közlekedünk, gyalog is, és erre még nem nyomja az agyunk a vészcsengőt mert nem szokta meg. Ez tény, ezt tapasztaltam már sokszor.