Új hozzászólás Aktív témák

• Gardaai

senior tag

Hát engem ver az Isten! :W

Melóból hazaérve a rollerrel, 10 perce leraktam, kajálunk erre egy hangos pisszenés mint amikor a gumi elereszti az összes levegőt. Néztünk értetlenül.. megnéztem azért hátha. Kő kemény mindegyik roller kereke. Még poénkodtam is, hogy most megyünk egy kosarazni, aztán itt elpatkolok az út közben?

5 km az út, nyomom neki végig, semmit nem érzek furcsának. Megállok, dumálunk, elindulunk, kb. 4-6cm padkán finoman le és az összes levegő azonnal 0-ra ki a gumiból.

Na de várjál!!
    Hazavitettem maga.. szétszedem... hát amikor szedtem ki a belsőt megfagytunk az asszonnyal. Kiesett egy szelepsapka a belső és külső közé volt beékelődve! Ha mondják nem hiszem el!! :Y
    Mivel 30 KM van a rollerban és nem ugratok, nem járok szar úton, figyelek szinte mindenre el nem tudtam képzelni mi lelte. Ezt a nagy szisszenés majd semmi is gyanús volt. Mi van ha út közben 60-nál történik? :U
    Sejtettem minőség gond, ezért videóztam az egész szétszedés procedúrát. Az eladó helyében nem tudom elhittem volna, ha ezt írják, de így van videós bizonyíték.. Mantis 10 Dual V2..

Itt van pár fotó, még most is ámulok:
    [kép] [kép] [kép] [kép]

Új hozzászólás Aktív témák