Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
közben nekem megjött kínából a kis hordozó fogantyú egy ezresért. anno mikor futurer honlapját néztem láttam hogy volt náluk is hasonló tizenezrekért etwowhoz és gondoltam nekem se ártana egy, és igazam volt.
ha valaki esetleg akar rendelni akkor ezt tudom ajánlani, azzal a kitétellel hogy ezt meg kell vágni. mivel ahogy a képen is mutatják a csőre kell rakni, ezért van a hátán egy öv rész ami nem túl jó. lehet ezt is kugoo csőre rakni, de az nem elég vastag, ezért csúszkál és baromira kényelmetlen.
viszont találtam egy etwowos videót ahol alulra a kerékhez van rögzítve, és oda meg csak úgy fért ha levágtam egy darabot belőle. így viszont nagyon jó, sokkal kényelmesebb cipelni (ahol alapból megfognád az már erősen messze van az ideális súlyponttól hogy kényelmes legyen, ez ezt orvosolja). az egyetlen baja hogy zörög kicsit ahogy menetközben a váznak ütődik, de ennyit megér, másoknak is javaslom, hogy nézzetek utána és vegyetek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- LED / LCD TV topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- Diablo IV
- Háztartási gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- További aktív témák...
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő