- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
balazsjo03 #698 üzenetére
-
sulpster
újonc
Sziasztok!
Új vagyok most léptem be a közösségetekbe!
Van egy Finow X5 Air okosórám amin szíjat szerettem volna cserélni! Meglepetésemre, lehetetlen, mivel egy vezeték fut az óraszíjba! Meg tudná valaki nekem mondani mi célt szólgál ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
sulpster -
gjoco1
addikt
válasz
balazsjo03 #693 üzenetére
Sajnos nincs,de azt a pár alap beállítást meg tudod csinálni.
Egyébként itt a válasz is:
[link]Kivételek: MTK2502, MTK6260, MTK6260A, MTK6261 stb processzorú okosórák (Pl: DZ09, SW25 széria)
-
balazsjo03
csendes tag
Sziasztok!Vettem egy GT88-as okosórát de sajna a magyar nyelv hiányzik belőle,van valami mód,hogy tudjon Magyarul??
-
draco31
veterán
Hali!
Haver ideadott egy DZ09-es kinait, nem megy sim kártyával. Nyáron használták utoljára, akkor még ment gond nélkül. A sim az működik telefonnal. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
Eladnám a Tevise T801-es órámat. Akit érdekel esetleg, keressen magánban.
-
atya66
újonc
Sziasztok ,szereztem egy Q18-as okosságot (Wish).Az a gondom vele hogy nem látja a pc az óra belsőt csak a memória kártyát.Kipróbáltam már mind a két felajánlott lehetőséget hogy a kártya vagy COM-port,de csak a memkarit látja.
Version info:LD991B-V5.8-COB-A-JRJ-Q18-SW-LX7789-9304-J-AV2.0
(BRANCH):11CW1352MP MTK61D-BTDIALER-11C BUILDUILD-NO
SERIAL#:
BUILD TIME:2017/07/06 18:23
(MRE VERSION)-266939664 HAL-VERNO: Szeretnék magyar nyelvet és mást rárakni.Hátha valaki tudna segíteni.Három usb kábelt már próbáltam. -
törölt tag
Sziasztok!
Önállóan telefonálásra kellene. Csak arra! Jól értsen a partnert, én is jól halljam, jó legyen a térerő, sokáig bírja akkuval, olcsó legyen. Mit ajánlotok?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Ahogy írtad is net buzi
-
bodza21
csendes tag
Illetve a browser installálásánál írja ki ezt.
-
bodza21
csendes tag
Sziasztok. Vettem 9000 ft-ért egy smartwatch x6D okosórát. Minden funkció működik rajta, kivéve az hogy a telenor net nem működik rajta. Mikor elinditanám, elöször aztazt irja hogy library update... majd net busy. Mi lehet a baj? Légyszi segítsetek.
-
bmarko
tag
Lemfo LEM5 Pro / X5 Air magyar firmware:
Először is SP Flash Tool-al kell egy TWRP. A csomagolt zipben ott a scatter és a két szükséges fájl is. Figyelem! Ne csak a recoveryt telepítsd, mert a gyári firmware kernelében van egy script, ami felülírja a TWRP-t az eredeti recovery-vel. Ezért kell a boot.img, vagy ha rootoltál töröld az install-recovery.sh-t a bin könyvtárból.
TWRP.ZIPMagyar nyelvű firmware:
x5airtest.zip
Másold fel a zip-et az órára. Először is kell egy teljes wipe (data, cache, dalvik, system). Utána install zip, majd reboot. AZ első boot hosszabb lesz. Alap esetben magyarul kérdez, az időzóna Budapest. Kivettem a firmwareból a Google-val kapcsolatos dolgokat.
Köszönet Vell-nek (4PDA) a kernelért. Két mag aktív csak, akinek kell tudok adni olyat is, ami nincs korlátozva.Ha szükséged van rá akkor: http://opengapps.org/
ARM - 5.1 - kiválasztod a megfelelő variánst.Gyári LEM5 Pro firmware: LEM5 Pro Stock
-
szili72
újonc
Sziasztok,
Nekem is Lemfo LEM5 van, el tudnád küldeni az általad módosított firmware-t? Nekem a Bluetooth vacakol állandóan szétbont a gyári utolsó frissítés óta. Ezer köszönet! -
Fall-N
veterán
Nem klón az. Az akksijelző sok firmware verzión csak akkor jelez ha már tölteni kell. Nálam is ilyen. SW007 órámon ott jól mutatja a merülést. A SIM meg selejtes biztos. Elég sok lehet úgy látszik a selejt a gyártás során. De az is lehet, hogy az antenna sérült meg, mert az a szíjban van benne. Látni a drótot ha leveszed a hátlapot.
-
gjoco1
addikt
Az Enyém ezt dobja ki:
VERSION K98D-COB-DZ09-TN8972CPT-YDT-DC3A01-HYBR-V01.08-20170705
BRANCH:11C
UMEOX61D_BT_11C
BUILD_BUILD NO
SERIAL#:
BUILD TIME 2017/07/05 19:45
MRE VERSION 3100
HAL_VERNO:De mondjuk e nélkül is tudom,hogy replika,mert pl az akku kijelző az csak egy piktogram.Nem jelzi,hogy fogy a delej.Plusz a SIM foglalat,csak jelzés szintű,mint azt írtam már.És a többiről nem is tudok,mert csak egy pár napig használtam,utána ment a polcra porfogónak.
-
Fall-N
veterán
Onnan tudni, hogy a verziószámban benne van valamelyik ezek közül:
11C, 1352MP, MTK61D, MTK6261.
Ezek, mind az eredeti felépítésre utalnak: MTK6262 (az MTK61D a multilinguage verzió, ebben van a magyar nyelv gyárilag) SoC, BT3.0 stb. A 1352MP meg az alaplap. A V pedig, hogy hányadik revízió. Nálam V7.0 van azaz a 7. generáció. A dátum pedig a firmware kiadási ideje.Sajnos a firmware nem egyforma, nálam például nincs háttérkép beállítási lehetőség a főoldalra.
-
-
bmarko
tag
Nálam ment a kapcsolódás rendesen, de nem a gyári appal. Watch droiddal használom. A sim-et nem próbáltam. Gyenge pont, szerintem az akku, de mindegyiknél az. 4 magos proci 1,3Ghz egy 450 mah akksival. Viszont piszok gyors. Ezért vettem vissza két magra, így tovább is bírja. Gps működik.
-
bmarko
tag
Lem5 prom van, a W1-nek csak a firmware-jét láttam. Érdemes lenne elolvasnod a két óra topicját a roundandroidwatches.proboards.com-on. Szoftveresen a W1 a újabb alappal rendelkezik. Szerintem gyakorlatilag mindegy, ha elfogadod, hogy nem egy wear-es órád lesz. Bár sokan pont ezért veszik, azt teszel rá, amit csak akarsz, ha rendesen megjeleníti. Apropó wear, láttam futni már lem5-ön, de sok mindent ki kell benne javítani...
-
gjoco1
addikt
-
jocek13
tag
Sziasztok DZ-09 ora van egy nekem és most vettem kettőt a gyerekeknek az ujabbakból valamiért a sim nem működik
INVALID SIM üzenet
a sim rendben van mert a telefonomban és a másik két órában működik rendesen
van valami tippetek????
előre is köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Disney+
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest