- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
AK26 (rapper?) csinálja a shopot, vagy ő és a menedzsmentje együtt, de nincs tapasztalat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
niof
addikt
Innen vásárolt már valaki? Ismeritek? Gyanús, hogy minden is van a kínálatban...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Ezt a Megamare mellett értettem, ahhoz képest, ha a mondatból nem volt világos. Szóval, nincs azzal gond. Annak ellenére, hogy a porlasztója milyen picit fúj, teljesen jó eredmény, hogy egész nap érezni. Szép lassan alakul át az emberen, és bírja egész nap.
-
niof
addikt
válasz Memmaao #29990 üzenetére
OK, csak az elején azért inkább fanyarul savanykás az illat, és az tökre rendben is volt. Viszont pár óra alatt az tovatűnik, és ez a szinte cukorkás geil édesség marad. Sajnos ezzel én nem tudok együtt élni. Jobb lett volna, ha inkább az Oud vonal kerül előtérbe, kis fássággal.
-
addikt
-
niof
addikt
Ehh... Nem leszünk barátok. Rajtam az édessége került mostanra előtérbe, lassan úgy érzem magam, mintha egy vattacukorárus közelében lennék. Ennek megfelelően, a tartóssággal és a szilázzsal nincs probléma, úgy vélem. Valószínűleg a Stallion lesz leginkább az én világom ebből a házból.
-
niof
addikt
válasz Memmaao #29985 üzenetére
Ezt fújtam ma reggel, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan teljesít bőrön. Lassan egy órája rajtam van, még mindig intenzíven érzem, ez jó jel szokott lenni. Viszont a gyümölcsös fejjegy rajtam relatíve hamar átváltott inkább egy édeskés-bőrös témába. Persze azért ott a gyümölcs is, de így magamon a bőr mintha jobban előtérbe kerülne.
És közeben arra is rájöttem, hogy melyik parfümre emlékeztet erősen, Frederic Malle - The Moon illatára. Persze kicsit más, és papírról nem jött át a dolog, de így rajtam igen.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Megjött a Crivelli, egy gyönyörű narancssárga díszdobozban, abban pedig a nagy része (4) egy fehér díszdobozban. Egyelőre kifújtam mindet papírra, címszavakban röviden:
Patchouli Magnetik: alulértékelt, semmiképp nem 5.3 pont. Számomra az egyetlen baja, hogy édes.
07/24: egy az egyben Montale Dark Aoud, csak jobb Talán egy kis Black beütése is van, de a rózsában nem vagyok biztos.
Hibiscus Mahajád: borzasztóan édes, nekem ez már az émelyítő kategória. Egyébként nem rossz.
Ambre Chromatique: kicsit édes, karácsonyi sütik illata. Egyértelműen abban a szezonban használnám. Fás, virágos. A Bourbon vanília dominál.
Tubéreuse Astrale: ez nekem inkább női illat, de alapvetően nem tetszik. Kissé nyersgumis.
Oud Stallion: elég jó bőr illat, nem az a durva, nyers, inkább már érettebb bőr, keserű sáfrány, és itt-ott el lehet kapni szinte az összes fűszert belőle. Talán erre mondják, hogy well blended.
Oud Maracujá: egyelőre a passiógyümölcs minden mást elnyom.😄 Talán egy kis rózsa és a cisztusz lóg ki kicsit alóla. Ezt hagyni kell még állni... Bőrpróba a következő napokban!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
kk831228
addikt
ismerem úgy 8 éve , meg egy pàr Tauert... Ez az egy ami azóta is visszatér mindig , üvegest kellene. Incensd Extreme -et próbàlx ki , az is jó ,bàr nem ennyire összettett.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
niof
addikt
válasz kk831228 #29980 üzenetére
Szerintem a 02-t bátran rendeld meg a Salon de Parfum-ból. Nagyon kellemes illat, teljesen más, mint ahogy az ember elképzeli. Valahogy száraz és meleg hatást kelt, tényleg, mintha a forró sivatag levegőjét lélegeznéd be. Mellette meg fűszeresen finom, de nem tolakodó. Ha délelőtt dolgozom, fél 6 körül fújom magamra, és zuhanyzás közben este (21h körül) még éreztem magamon. Bár nem ír az összetevők közt a balzsamos dolgokat, de a "maradék", a leszáradás vége mégis olyan tömjénes, mirhás hatású. Volt itthon mirhám régebben (gyanta), nagyon az az illat, arra emlékeztet.
-
niof
addikt
Hát, azért nem olyan brutális ez a Tauer, mint a Mega, de egész nap elkísért. Most estére már csak a balzsamos illatok maradtak persze belőle, és nem olyan intenzíven, de még megvolt. Dicséretes! Végül 1 mintát rendeltem, egy 5ml-es L'Oudh-ot. A kisebb csomagok fix tartalmúak, és mindegyikben csak 1-1 lett volna, ami tényleg érdekel, így inkább ezt választottam.
Még majd pár Zoologist mintát kell beszereznem, van néhány, ami új, és ki akarom próbálni.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Fr0z3n
őstag
Valakit nem érdekel véletlenül egy max 10 fújás hiányos summer hammer?
-
fles1
csendes tag
Üdv,
Külföldön már kapható az Invictus Aqua 2024 (állítólag ugyanaz, mint a 2016-os). Van valakinek infója arról, hogy itthon mikor lesz kapható? -
niof
addikt
Jó nektek. Én a legtöbb esetben csak odáig jutok, amit a kolléga írt, mi van rajtad, jó illatod van, vagy épp mi ez a bűz (oud, ugye...)?
Az az egy, akivel lehetett erről beszélgetni, egy volt főnököm volt, de már nem itt dolgozik, úgyhogy, csak a fórum maradt. Az a vicc, hogy az egész irodaházban összesen van nagyjából 3 ember, akin egyáltalán valami illatot lehet néha érezni. Persze a lányokat nem számítva, mert ők azért használnak valamit általában. De persze a legtöbb közülük is valami tucat illatot. Egy lány volt, aki Shalimar-t is használt többek között, de ő sem dolgozik már nálunk... Na mindegy.Ma kipróbálom a Tauer-t élesben, nincs olyan meleg. Erősen gondolkodom rajta, hogy tőle is rendelek egy csomagot. Ez a 02-es is fantasztikusan jól van felépítve, nagyon jó a rétegződése. Szép lassan alakul át az ember bőrén, és akárhányszor megszagolom, mindig valami új mélységet fedezek fel benne.
-
Jhonny06
veterán
Loumari Porthole érdekelne valakit? Ha van legalább 30-40ml-re vevő, akkor berendelem.
-
pohár
félisten
munkahelyen én megfertőztem körülbelül 3-4 kollégámat a niche illatokkal, szóval szépen lassan, de biztosan világuralomra törünk majd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
addikt
Az a durva, hogy itt a pécsi sürgősségi osztályon vagy 10 kolléga meg van fertőzve ezzel a hobbival és parfüm őrült. Az egyik betegtologató srác olyan niche gyűjteménnyel bír, hogy az állam leesett. Van olyan illata, hogy. Az egész SBO-t belengi. Jordan csukámat is gyűjt.
My name is Bond, James... Dean.
-
niof
addikt
válasz Bondix #29965 üzenetére
Sajnos így van. Az ittenieken kívül kb. senkivel nem lehet erről diskurálni, mert nagyjából senkit nem érdekel. Befújják magukat valami löttyel, mikor eljönnek otthonról, és a dolog le is van tudva. 17 éve dolgozom a melóhelyemen, és egy kezemen meg tudom számolni, szó szerint, hogy hány emberrel lehetett erről beszélgetni komolyabban, a fenti frázisok kivételével... Valószínűleg ez is ilyen geek dolog, hogy mi valamennyire beleássuk magunkat a témába, más meg bemegy a bótba, oszt megveszi ami tetszik neki, és itt be is fejezte a dolgot. Ami érthető is valamilyen szinten, de azért megvetendő.
-
dirtboy86
tag
válasz Elektrosokk #29962 üzenetére
Abszolút egyet értek - tavaly ilyenkor elég sokat dumáltunk a Turathi Blue - ról, sőt itt beszélt rá engem is valaki, hogy Tygart ne vegyek mert szög egyszerű és a Turathi 90% ban hozza...akcióban 90ml volt 9000 Ft meg is vettem és azóta is nagy kedvenc. Rajtam elég durván tartós és a sillage is jó!
Szerintem itt jönnek képbe az elvek, egy 80-100e Ft eredeti illat dupjáért 10-15e Ft szívesen kiadok, de egy magyar nyerészkedő amúgy ügyes üzleti modellel rendelkező cégnek csak azért mert jó a marketing nem vagyok hajlandó szinte niche ml árat fizetni, mert semmi hozzáadott értéket nem tettek le az asztalra mint más már befutott illatokon inspirálódva saját logóval eladnak dupe-okat. Kinek a pap, kinek a paplan, ha valaki hajlandó kifizetni 35k -t 50ml ért a SuperZ -nek akkor hajrá nekem egy nagy no-no
-
Bondix
tag
Persze biztos.
Én lehet ennyire nem nézem mi mobil van hány % stb
Próba és megfelelő az ára is akkor megveszem.
Az utcán vagy munkahely bármilyen közegbe ki az aki azt kérdezi minden össze tevő a parfüm?
Max annyi a bók h de jó illata van...
Még mindig érzem rajtad...
Stb
Aztan max az h mi a neve de jó illata van mennyibe került.De persze van aki márka hű csak az Adidas van aki meg azt nézi kényelmes az ára jó akkor megfelelő erre írtam azt h nem mindig a drága a jó vagy az olcsó a szar.
No de mindegy nem vitatkozom mindenki máshogy vásárol más elvárások alapján és mindenkinek megvan mi a fontos és meddig ér a takaró.
-
Jhonny06
veterán
Ez a Green Irish Tweed valami nagyon ütős ebben a 20 fok körüli tavaszi időben. Ritkán hordom, de most nagyon működik. Még van egy ezer éves decantom belőle. Nem olyan rég láttam egy 2012-es üveget, de 200 euro fájna érte, pedig zseni illat.
-
niof
addikt
A sáfrány meg az oud sem az... Meg úgy kb. egy csomó más alapanyag, amit szeretünk. Volt itt valaki régebben, aki foglalkozott összetevőkkel, nem emlékszem már ki volt, de ő tudna ezekre érdemben válaszolni.
-
niof
addikt
-
Bondix
tag
válasz Misogi #29951 üzenetére
Jhonny06
Én azt írtam, hogy számít az illat és a felhő és tartóság is!
Tehát ha jó illata van de nem tartós akkor lehet 30ezer de nekem nem éri meg vagy lehet tartós nagy felhő de nincs jó illata akkor se éri meg. Tudom a nagy felhő vagy túl erős illat van akinek zavaró plusz az illat meg egyén függő kinek mi jön be ráadásul minden embernek más a bőr pH tehát lehet ami Janinak tartós nekem nem.
A Cedrat Boise-nal mind három egybe volt azért is volt nagy kedvenc évekig.
Azóta nem találtam mást helyette.De olyan parfümről nem mondok véleményt amit nem használtam.
És itt eddig nem nagyon olvastam az Abu Dhabi tehát aki azt mondja nem jó illatt az honnan tudja ha nem próbálta?
Én is így voltam vele h abból következtettem hogy nyomulos reklám sok influenszer és sokan árulják jutalék után xy csoportba.
Így eldonottem h tuti kamu
Le írtam én véletlen jutottam próbáltam ki es úgy már más volt a saját tapasztalatom és így rendeltem.
Persze ettől még lehet akinek az illatt nem tetszik mint pl nekem se tetszik a Mancera Red Tobacco pedig nagyon sok jót olvastam róla de nálam se nem volt tartós és az illat nem az én világom volt ettől nem gagyi a szemembe sőt...Itt pedig nem tudom kamu vagy utánzat e tény nem egy Mancera ház.
De erre is írtam nem a márka miatt vásárolok parfümöt hanem a minőség miatt. S nem mindig egyezik a drága parfüm jó illattal.S igen nekem elvárás ha kiadok érte xy Ft-ot akkor az elsősorba nekem tetszen mint illat mint tartóság és mint felhő is.
Ha jó illata van és 2h után börközeli akkor az lehet 10 ezer akkor se kell ha 30ezer akkor se. De kinek mi az igénye erre írtam van aki nem is szereti a nagy felhőt maga körül pont.Nem minden jó ami drága és nem minden szar ami olcsó.
De mint írtam nem futtatóm ezt a márkát sőt ha ez kamu és valaminek a koppintása és az ennél is tartósabb stb akkor azt venném logikus nem vagyok saját pénztárcám ellensége de még nem hallottam melyik illat ehhez az eredeti.
De a Dominance gold is sztárolva van nekem az sajnos nem volt tartós e téren mint illat okes volt.
De jelenleg bárki is csinálja ezt és bármennyibe is kerül nekem mint ilatt mint tartóság és mint felhő 10/10 saját bőrömön és saját tapasztalat.S ha már igy írtad nem 30+ hanem 16ezer az olaj ami nekem van.
[ Szerkesztve ]
-
-
niof
addikt
válasz Jhonny06 #29956 üzenetére
Azért ezzel csak részleteiben értek egyet. Valóban nem minden a tartósság, de én azért egyszerűen elvárom, ha valamiért súlyos pénzeket fizet az ember, akkor ne ilyen 2 órás illat legyen, akármilyen kifinomult is. Ha mondjuk kiperkál az ember 100k-t, és ezért kap 2-3 órát, és utána újra fújni kell, akkor az minden, csak nem minőség, hiába állítják róla ezt.
De persze más az értékrendünk, nem vagyunk egyformák.
A másik vége a szilázs. Az pl. kevésbé érdekel, hogy a házat beterítse az illat, lehet olyan is, ami csak körülöttem érződik jól, de azt könyörgöm tartsa már meg 5-6 órát minimum!
És igen, vannak olcsón is ilyenek, nem akarom újra fényezni azt az arab parfümöt, amit szoktam dicsérni, de 8-9k-ért kapsz egy kvázi egész napos illatot, úgy, hogy még csak szintetikusnak sem érződik az illata. Persze nehéz illat és oud-os, nem tetszhet mindenkinek, de az szerintem akkor is egy kuriózum, egy unikum a maga nemében.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
-
addikt
Ez azért nem igaz, hogy nagy sunnyogás volt! Én iseirtam a véleményem, nem hinném, hogy sunnyogva! Nekem az a bajom velük, hogy középszerű török parfümolajokból kevernek ki ismer és bevált DNS alapján kreálmányokat,.amit aztán eladnak, mint niche parfüm,.mintha saját lenne az egész, élen egy török parfümőrrel. De a legtöbb illatukban semmi eredeti nincs.
Ha már tartós illat. Megjött a megamare üveges maradék, amit vettem. Kb 35ml, de ez egy életre ki fog tartani egyetlen fújás és az egész házat elárasztotta az illata. Még kicsit ambivalens vágyik vele. A levegőben nagyon tetszik, de a bőrömön túl erős a pezsma. Pedig egy ici pici fújást tettem csak fel.
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz dirtboy86 #29949 üzenetére
Hát én nem csak az illat felhőre mentem de tény számít de az illata is nekem nagyon jó nem gagyi pacsuli.
Az meg tény ember válogatottja hogy ki milyen erőset szeret vagy este még szereti e magán érezni.Én nem tudom, hogy a Dominance gold vagy az Abu Dhabi inkább mivel az lett a befuto melyik "komolyabb, eredeti" parfüm utánzata ha utánzat akkor az ennél is tartósabb lenne és még olcsóbb is, de érdekelne ha valakinek erre van személyes tapasztalata mert esélyes egy próbát akkor meg érne nekem is.
Én elhiszem h sok kamu hozzászolas van a parfümök alatt mint más oldalakon is, de én saját tapasztalat alapján döntök mivel nem mindenkinek a bőrén tartós ugyan az ezt már én is tapasztaltam.
De az hogy most egy nagyobb név illata vagy tartósága jön be vagy egy kisebbé az őszintén nem érdekel.
Ha valami jó az jó főleg ha a vissza jelzések is jók a környezetembe -
dirtboy86
tag
Szerintem azt hogy kamu senki nem írta. A fundamentális gond a SuperZ -vel hogy szemtelenül drágán adják a kvázi dupe illatokat. Ahogy előttem írta a kollega, legtöbb ha nem minden illatuk "inspired by" - ennek ellenére olyan ml - árat számláznak mint a komoly múltal rendelkező saját illatokat kreáló házak. Nem kamu, egyszerűen lehúzás.
Ha x összegérr kapsz egy Porsche-t vagy ugyanannyiért egy Porsche -re hasonlíto másolatot, melyiket veszed meg?
Ügyesen csinálják - szerintem nagyobb a hype mint ami mögötte van. A többi dupe márka azért az erederi illat töredékéért adja a másolatokat - SuperZ nem vacakol, leránt
-
Jhonny06
veterán
Sokaknak nem tetszik, hogy ugye nem ők fejlesztik ki az illatokat, hanem kvázi a népszerű parfümökből csinálnak saját verziót. De ezen minden ilyen klón brand végigmegy, hogy sok utálatot kap, aztán egy idő után megszokják őket az emberek. Egyszer ránéztem az árakra náluk és ml-re kb. drágábbak voltak, mint az eredeti illat (legalábbis decant árakhoz hasonlítva), szóval nem igazán értem. Persze akinek ez a legfontosabb, hogy brutál illatfelhő legyen körülötte és/vagy nem igazán ért a parfümökhöz, azt meg tudják venni a reklámokkal.
Nekem inkább az illat fontos, mint az, hogy egész nap egy brutál illatfelhőben ússzak. Sőt, azok az illataim már kifejezetten idegesítenek nap végére, amik brutál tartósak, pl. Megamare, Cedrat Boise. Szerintem nem jó egész nap ugyanazt az illatot érezni.
Az tagadhatatlan, hogy az üzleti oldalát nagyon jól csinálják és sikeres a brand. Meg a DUA pl. kiírja az oldalára, hogy melyik az eredeti illat, amiből "inspirálódtak" ( ). Ez szerintem hiba, mert eltereli a figyelmet, van rá esély, hogy egy idő után az eredetit fogja megvenni valaki. A Superz-nél ez ahogy látom nincs kiírva.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Bondix #29945 üzenetére
Hát, ha tetszik, miért is ne használhatnád?
Amúgy én amikor kérdeztem itt, hogy igazából mi is a gond ezzel a márkával, csak nagy sunnyogás volt, senki sem mondott semmi konkrétumot. Csak hogy sz@r. Szóval, én még kíváncsi vagyok...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Bondix
tag
Nem leszek népszerű de én végre újra megtaláltam a parfümöm és illatom.
Vagy 6-7 éve asszem istenitettem a Mancera Cedrat Boise parfümöt rá találtam és több évig csak azt vettem akkoriba a Pesti Váci utcába lévő parfüm boltba lehetet csak szinte kapni.
Egyszer csak az ottani srác eladó mondta nem lesz többet mert butitottak és....
Ez így is volt aztán már alig lehetet levadaszni a régi verziót.
Utána próbáltam sok parfümöt. Illatba találtam ami tetszet édes stb de tartóság és felhő a közelébe nem volt egyik se.
Lehet az én bőröm különleges de kb 1-2h után börközeli volt minden. És nem csak azért mert megszoktam őket.Aztan nagy rekláma volt a Suprez márka sok híresség YouTube-osok nem adtam rá mert gondoltam ez a sok kamu...
Egy hete egyik haverom rendelet illatmintát és benne volt az Abu Dhabi és egy másikba a Dominance gold.
A Dominance nagyon jó illat nagyon bejon de nekem kb semmi illatfelhő de bőr közeli tartóság az megvan 6-8h akinek ez kell annak nyerő nekem őszintén ez az egy ok h nem...
Az Abu Dhabi jobban tetszet az is édes és ahhh brutál.
Kockáztattam sose volt parfüm olajom de ha már rendelek akkor rendeltem belőle olajat és....
Megvan az új nagy kedvenc.
Felhője 5h után is nagyon brutál.
Volt h egy kávézóba voltam és egy óra mulva hívott haverom h most érkezet oda és érezte ott voltam.
De reggel elmegyek dolgozni 9h múlva haza érek és párom mondja h az ajtó nyitás után már érzi jövök be. Én már nem érzem akkor annyira valószínű megszoktam magamon de...
Tehát aki az édes illatot szereti és nagy illatfelhő kell neki sokan lehet tolakodónak mondanák kinek milyen érzékeny az orra, akkor ajánlom próbálja ki.
Többi illatokat nem tudom nem is érdekel mert nekem ez most nagyon favorit.
Nem tudom a 6ml olaj meddig fog tartani azt mondják 2honap kb de kiderul.
De tartóság és illatfelhő és az édes illat az nálam nagyon brutál. -
Fr0z3n
őstag
Megint kimaxoltam a 7scentses vásárlást
-
niof
addikt
válasz hdanesz #29926 üzenetére
Kicsit körülnéztem a weboldalon. Van ez a Filippo Sorcinelli. Hát, erről a "kupakról" nekem egy rektális vizsgálat képe előbb beugrott, mint az egyházfő keze, vagy mint parfüm. Nagyon nehéz volt másra asszociálni...
-
niof
addikt
Marc Gebauer illatokat próbált már valaki?
-
Piftuka
veterán
válasz Freddycom #29855 üzenetére
"Hogy ez az illate-e a legjobb nyári-trópusi illat? Minden kétséget kizáróan igen Szerelem volt első szaglásra."
Mondjuk annyi pénzért, amennyibe kerül, legyen is az!
Egyébként mennyire émelyítő egy ennyire gyümölcsös, édes illat nyáron? Az ilyen illatjegyekkel felvértezett parfümnek nincsen olyan hatása, hogy kevésbé érzed frissítőnek?"Aquila non captat muscas."
-
csakany2001
senior tag
válasz csakany2001 #29652 üzenetére
Folytatom:
- Azzaro Chrome EDP:
Nyitása elég markáns, felhívja magára a figyelmet, ez az első órában érezhető. Jól is vetít ebben a fázisban, kicsit virágos és tengeri is egyszerre(levendula végett). A 2. órában átalakul Profondora, ezt már jóval visszafogottabb formában teszi, 3-4 óra után szinte teljesen bőrközeli illat lesz. Lehet csak az én bőrömön nem teljesít olyan kiválóan. Nem veszem valószínűleg újra, de nem vész feltétlen kárba. 2-3 órára lehet vele számolni, de 30 fokban fog igazán kiteljesedni.
- Ralph Lauren Polo Blue EDP:
Eléggé a Bulgari Aqua-ra emlékeztet, annál kicsit erőteljesebb illat. De mindkettő férfias és kellemes citrusos-tengeri parfüm. A vetítése inkább közepes, az elejétől fogva is, viszonylag sok fújás esetén(7-8), viszont 3-4 óra elteltével is lehet érezni. A Bulgarival ellentétben nekem úgy tűnik, hogy a leszáradása is eléggé felhívja magára a figyelmet, nem "szelídül" meg annyira. Ezt simán el tudom úgy képzelni, hogy valahol a nap felén újra fújom és kitart egész napra, mivel a nyitástól a leszáradásig számomra nagyon kellemes.
A Light Blue Intense "szappanos" nyitásától sokkal jobban bejön.
(bár ebből tartok egy üveggel mindig, mert tartósságban verhetetlen, 8-10 óra után is elég jó vetítése van)Összesítve a kék-nyári vonallal megvagyok.
Y EDP lesz a következő szerzemény, Azzaro Wanted EDP mellé egy kellemesebb, édesebb 4 évszakos illat, aminek azért a vetítése és a kitartása is megfelelő.
De még nagyon gondolkozóban vagyok a Y EPD Intense illetően is, engem személy szerint papíron meggyőzött, de bőrömön nem tudom hogyan fog működni.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Fr0z3n
őstag
válasz hdanesz #29928 üzenetére
Lorenzo Pazzaglia sea kollekciót is nézd meg (dream, black, sex, artik. Szerintem ebben a sorrendben a legjobbak). Titkos favorit az Evil angel, de ebből inkább minta, lehet hogy nem jön be. Miguel Matos Summer oud, hard techno (az üzlet végén bal oldalon eldugva) . Meg ha Naomi Goodsir akkor or du sérail.
-
hdanesz
őstag
válasz kk831228 #29927 üzenetére
Olyan sokat nem szeretnék ott időzni. Lorenzo Pazzaglia Summer Hammer-t és a Sun-gria-t néztem ki eddig. Azokat szeretném kipróbálni.
Majd kérek tanácsot az eladótól. Fújkáljon ő amit akar....Amikor először voltam a Neroli-ban évekkel ezelőtt, nagyon fura volt hogy a csajok fújkáltak...és nem hagytak magamnak próbálgatni. Bár lehet hogy ha szóltam volna, hogy légyszi...majd nézem én magamnak...lehet hagytak volna.
A Naomi Goodsir Nuit de bakélite-en gondolkozom még. Abból van dekantom. Tetszik nagyon.
-
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A 7scents-ből mit ajánlanátok nyárra? A legtöbb márkát nem ismerem ott.
Ma pedig lehet be tudnék ugrani szétnézni.
Valami tartós, erősebb dolog érdekelne.Köszönettel,
Dani -
addikt
-
niof
addikt
Azt nem ismerem. Pontosabban ismerem, de én már a reform után szagoltam, és nem is értettem nagyon a hype-ot körülötte. De ha a tiéd régi, akkor simán jó lehet. Esetleg ha valami újra akarsz beruházni, a Bois Impérial jó cucc, itt többen vettünk mostanában.
@Memmaao
Jól hangzik! Amúgy te hol vetted? Csak mert ha bejön (nekem a Stallion is izgatja a fantáziám), lehet nem bajlódnék a fransziákkal, meg a lassú postájukkal...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
addikt
Ma reggel 6kor egyetlenegy fújást raktam az Oud maracuja-ból. Napközben 4 kollégáimnak kellett elküldenem a Crivelli linkjét, hogy mi ez és hol kapható. Konkrétan este 8kor, amikor haza indultam még mindig csíkhúzós volt. Most is érzem,.pedig már tussoltam.
#suits: én biza a cedrat Boise -t választanám. Sem a Naxos sem az Ani nem tavaszi illat! Nalam3gyij sem működik 15 fok felett.[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Az én ízlésemnek mindegyik édes. Vacsorához fő' nem venném!
Komolyabbra fordítva, attól függ. Ha már a vacsoránál maradunk, romantikus? Hivatalos? Családi? Közösségi? Alkalmi?
Én valami tavaszhoz jobban passzoló, frissebb illatot választanék, de ne túl frisset, ne nyáriasan frisset. Valami zöldes, vagy könnyű fás illatot inkább.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
suits
tag
Tavasszal este(vacsora pl) a Xerjoff Naxos vagy a Nishane Ani mennyire hordható szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
niof
addikt
Ezek a Crivellisek nem kapkodnak. Még mindig csak "összekészítés alatt" címen szerepel a rendelésem... Aki rendelt tőlük, a webshopból, mennyi idő alatt kapta meg a motyót? Csak mert elvileg a rendeléskor készleten volt, szóval, nem értem, mit szuttyognak!...
-
addikt
válasz gergo5991 #29912 üzenetére
Ha nem ismerted eddig az illatot, akkor is ismerted eddig az illatot. Ez olyan, mint az összes Bakkaraszag. Mindenhol szembejön az aventus, legyen az MONT Blanc explorer, CDNIM, Nishane hacivat, stb. Az egyik legelterjedtebb DNS.
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
megjött az aventus minta.. nem tudom mit mondjak rá.
Most vagy átkurt a bolt (már több rendelés volt tőlük gond nélkül, 2 percen belül küldték az üveget is batch kóddal meg minden), vagy ez kajak 1:1 cdnim edt -
leslien
nagyúr
üdv,
egy kis segítséget szeretnék kérni ,édesanyámnak szeretnék Zara parfümöt venni...neki kedvence a Dolce&Gabbana Light Blue ehez hasonlót keresnék..
választ előre köszönömLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Petyuska111
tag
válasz gergo5991 #29908 üzenetére
Plusz a szállítás költsége (9 EUR), azzal együtt jön ki a 30 EUR. Több cuccnál megoszlik, de én most csak ezt az egyet rendeltem tőlük próbaként (nem nagyon bíztam bennük előzetesen). Még csak karon teszteltem, elég lineárisnak tűnik az illat, nem nagyon változik (mondjuk az eredeti is ilyen), ami nekem rendben van. Tartóssága jó vagy nagyon jó lesz, szóval nincs panasz. Ez egy jó másolat, összbenyomásom feltétlenül pozitív az illatról is, cégről is. Eddig csak a Dua-t ismertem, de az jóval drágább, vám és áfa is játszik (Anglia), ez sokkal barátibb költségű amellett, hogy a minőség ok. Remélem a többi illatuk is hozza ezt!
-
gergo5991
őstag
válasz Petyuska111 #29907 üzenetére
nálam 21 eurót mutat 30 mili + 3ml essencre, na de örülök hogy elégedett vagy vele.
magyar dupe-s fb csoportban amúgy árulnak mintákat is ebből meg mindenfélét, bár a legtöbb hirdetés kb női parfümökből van. Az illat amúgy mennyire változik órárol órára? ha jól emlékszem a prada carbom dupem tőlük 10+ órán át hozza ugyan azt az illatot, nem változik semennyire -
Petyuska111
tag
válasz gergo5991 #29902 üzenetére
Kb. 1 hónapja írtad a Shobi-t (=clone house), hogy amit használsz, mennyire jó. Korábban nem ismertem őket, de most kipróbáltam egy klónjukat (Xerjoff 40 Knots), nos tényleg jó! Ez egy görög cég, nincs vám, áfa, 30ml szállítással és +3ml extra esszenciával 30 EUR (12e Ft). Xerjoff-ból dekantom van, az ment az egyik karra, a Shobi a másikra. Teljesen ugyanaz? Nem teljesen, de kb. 95%-ban megegyezik (a Xerjoff nyilván kifinomultabb valamelyest). Meg lehet különböztetni? Bőrről szagolva közvetlenül egymás után a kettőt, igen; levegőben érezve csak az egyiket: nem hiszem. Tartósság, vetítés: majdnem mint az eredeti, elég jónak tűnik. Meglehetősen elégedett vagyok vele, kösz a tippet!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Misogi emlegette korábban a Fragancia parfümériát Debrecenben.
Vagy ő vagy más tudja milyen márkák vannak ott?
A weboldaluk nem túl informatív....Facebook-om meg nincs.Valamint tapasztalat is érdekelne az üzletről.
Köszönettel,
Dani@Jhonny06: Én is ettől tartok.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Memmaao #29903 üzenetére
Hát igen, teljesen jogos elvárás. Az a baj, hogy sok olyan illattal találkoztam már, ami ezt, vagy hasonlót ígért, aztán meg rajtam a nagy semmi... Így kénytelen az ember kísérletezni velük. Bár, végül is nem egy utolsó szórakozás ez sem, csak nem olcsó. De melyik hobbi az?!...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest