Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sokaknak nem tetszik, hogy ugye nem ők fejlesztik ki az illatokat, hanem kvázi a népszerű parfümökből csinálnak saját verziót. De ezen minden ilyen klón brand végigmegy, hogy sok utálatot kap, aztán egy idő után megszokják őket az emberek. Egyszer ránéztem az árakra náluk és ml-re kb. drágábbak voltak, mint az eredeti illat (legalábbis decant árakhoz hasonlítva), szóval nem igazán értem. Persze akinek ez a legfontosabb, hogy brutál illatfelhő legyen körülötte és/vagy nem igazán ért a parfümökhöz, azt meg tudják venni a reklámokkal.
Nekem inkább az illat fontos, mint az, hogy egész nap egy brutál illatfelhőben ússzak. Sőt, azok az illataim már kifejezetten idegesítenek nap végére, amik brutál tartósak, pl. Megamare, Cedrat Boise. Szerintem nem jó egész nap ugyanazt az illatot érezni.
Az tagadhatatlan, hogy az üzleti oldalát nagyon jól csinálják és sikeres a brand. Meg a DUA pl. kiírja az oldalára, hogy melyik az eredeti illat, amiből "inspirálódtak" (
). Ez szerintem hiba, mert eltereli a figyelmet, van rá esély, hogy egy idő után az eredetit fogja megvenni valaki. A Superz-nél ez ahogy látom nincs kiírva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest