Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Télre keresek valami jó kis parfümöt,és mielőtt elmennék szaglászni szeretnék 3-4 parfümöt összeírni ami jó lehet.(ha van valami ötlet az is jöhet)
Eddig ezt a kettőt jegyeztem fel
La Nuit de l`Homme Yves Saint
The One for Men Dolce&Gabbana -
Petyke77
tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nekem van mintám belőle. Nagyon hasonlít, azt mondanám 95%azonosság. A Dua talán egy kicsit nehezebb illat nem annyira friss a gyümölcsössége illetve talán kicsit erősebb a tömjén. Nagyon rendben van amúgy,sztem szeretni fogod! 👍
6 fajta mintám van,mind nagyon jó,eddig nem csalódtam.
A Hustle is érdekes lehet, Chanel Allure Homme Sport újragondolva... -
pohár
félisten
válasz
Jhonny06
üzenetére
hát a jóember azt írta, hogy 4 mintát ingyen visznek ki, valaki utána tudna járni majd?

én nem igazán tudok, de ha ez igaz, melóból tudok rendeli, ha nem öntenek nyakon munkávalszerencsére nekem műkszik a Jubilation, imádom, de nyárra kicsit erős, szóval valami nyári/kora őszi illat kellene majd, ajánlatok? (ami nem Creed
) -
Gondolom csak minta vásárlásra ez nem vonatkozik, tehát ha amúgy is vennél parfümöt, akkor hozzácsapsz 4 niche mintát és ingyen kiviszik.
Amúgy ha már Jubilation. Nekem illatra simán TOP 3, viszont baromira nem működik a bőrömön, elillan néhány óra után. Most rendeltem Dua Ecstasy-t (30ml $45-ért, 25%-os kupon miatt ingyen kiszállítják), kérdeztem egy srácot és mondta, hogy elég hasonló, kíváncsi leszek. Ha hozza nagyjából a Jubilation szintjét (főleg a gyümölcsösség tekintetében), akkor számomra ez volt az évszázad biznisze. Parfümök terén a Jub tartóssága messze a legnagyobb csalódás volt, főleg, hogy az emberek nagy része jó tartósságot tapasztalt. Pláne így, hogy illatra messze az egyik kedvencem.
-
Petyke77
tag
Iparfümerián amennyiben legalább 4 niche parfümmintát vesztek ingyenes a kiszállítás! 👍
-
petr89
csendes tag
levegője(szele)

A Mefisto nagyon jó (fura fun fact: nagyon hasonló illatot éreztem a 2008 körül nyílt pápai photo hall, később photo phorst üzletben, akkor kellett volna megkérdeznem milyen speckó tisztítószer ez
)Amit a gáláns lovagoknak ajánlanék asszony számára beszerzés céljából, az a Lira. húú, kegyetlenjó, szerintem ha az Aventus panty dropper, akkor ez lehetne pant dropper, gatyaolvasztó vagy ilyesmi

Szörnyű, hogy ez a Tauer nincs sehol, a neroliban sem ígérték, hogy a közeljövőben lesz

-
gamegod
senior tag
Tudom nem nagy, de az én kis szerény gyűjteményem.. Mindegyikben van egy kevéske a végére, ha netán szaglászni akar valaki...

[link] -
Petyke77
tag
Nekem a Noire extreme túl édes,fejfájós illat sajna.
Putinról mindenütt azt olvastam hogy Amouage Gold-ot használ ami az illatjegyek alapján elég arrogáns illatnak tűnik...
Eight&Bob milyen illat? Van valakinek esetleg 5-10 ml eladó? A Fragnatica adatok alapján sztem tetszene! 😀👍 -
-
ToBeY
nagyúr
Őszre van valami jó illat,ami nem tucat?(de azért jó az ára is
) -
mufi
senior tag
A f*szomat! Jerremy szerint DG The one Vladimir kedvenc illata
Journey man nekem még mindig túl fűszeres bár, téli illatnak lehet elmenne. Esetleg még az Epic man...szerk: bukarestben jól megrenoválták azt a parfümboltot amiről meséltem. Csomó Bois, Casamorati...Casamorati Mephisto - Regio ezek nagyon bejövősek, aztán LM parfums ha jól tudom? - Scandiavian Crime - háááát izééé....nem épp....Army of Lovers - ennyit ilyen szarért sose adnék.
Viszont PdM Oajan...az jóóó
-
-
×HULK×
csendes tag
Sikerült megszaglásznom az Amouage Journey Man parfümjét.Nagyon bejövős.Ami egy kicsit ront az értékéből,a Nerolis eladó hölgy tájékoztatott:Ez Vlagyimir Putyin kedvenc illata.

-
válasz
Sanyi.il
üzenetére
A Douglas már egy ideje árulja a legtöbb Thierry Mugler-t, Ultra Zest is van (Mammutban pl. biztos). Külföldről biztos lehet kisebb decant-ot rendelni, de ha jársz BP-en, akkor az a legegyszerűbb.
Nekem amúgy nem jött be, pedig a legtöbbször el szokták találni ezeket, de az A*Men alapra inkább valami nehezebb illatjegyet jó rárakni, lásd pl. a Pure Havane, Pure Malt, vagy akár a Pure Coffee esetében. Itt nagyon fura lett a vérnarancs/mandarin miatt, egyszerre könnyű és nehéz, nekem konkrétan megfájdult tőle a fejem.
-
Sanyi.il
aktív tag
Van valakinek tippje, hogy hol tudnám megszagolni a thierry mugler ultra zest-et?
Minta nincs neten sehol... -
mufi
senior tag
válasz
overclockerr
üzenetére
Burberry Mr. Burberry-t is nézd meg esetleg...Invictus Aqua is nagyon jó!!!
-
mufi
senior tag
válasz
overclockerr
üzenetére
Szia, sikerült kizárólag olyan ilatokat választanod amelyek tucatillatok...ezekből talán ami nem annyira ismert az az Azzaro, esetleg szagold meg a Lacoste pour homme-t vagy a CH 212 men-t.
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
20-as éveim elején járok, így keresnék valami fiatalosabb, tartós, de mégsem tucat illatot.
Nem volt időm szaglászni, így leírom elsőre blikkre, miket néztem.Davidoff Champion Energy
Bvlgary Aqua Pour Homme
Dior Fahrenheit
Tom Ford Noir Extreme
Versace Man
Azzaro ChromeElőre is köszönöm, ha valaki esetleg tudna konkrét tippet adni, mit érné meg vásárolni.
-
kk831228
addikt
Na megnéztem az iparfümös batch c14f01... Ahogy olvasgatt a legendary batch is nagyon gyümölcsös... Úgyhogy nekem az se tetszene annyira... Pont az tetszett az iparfümösbe hogy nagyon füstös és pont ez kezd megszünni úgy látszik... Teljesen elmegy gyümölcs /édeskés vonal felé...
ja és válaszoltak az iparfümről, nem tudják a batch számot csak lejárati dátumot ami 2019... -
mufi
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
Edesebb? Nekem pont ez tunik savanyubbnak

Mondjuk nekem a januari aventusnak nagyon mas az illata mint ami anno volt. Tuti mas lesz a cucc az ido mulasaval, osszeernek az alapanyagok, nemesedik a parfum...nyilvam ezert nincs forgalomban olyan batch mint amit iparfumeriarol lehet vasarolni... -
kk831228
addikt
Na gyorsan fújtam egyet csiklóra, hát hasonló az előzőhöz, csak picit édesebb...
Nem tudom, egy picit az előző jobban tetszett talán... De nagyon hasonló... Még mindig az iparfümös minta tetszett a legjobban... Igazából annak nem sok közevan ezekhez, sokkal savanyúbb /fásabb füstösebb... Ez azért nem tetszik hogy a batch - ek között ilyen eltérés van... Mondhatni teljesen más illatok...
Köszönöm Mufi a gondos vas csomagolást meg mindent!!!
Hamarosan rendezem a tartozásom...

-
mufi
senior tag
válasz
bluntside
üzenetére
Nem kell semmit köszönni... Majd meséljetek hogy milyen.
Az illata számomra jobb, viszont a múltkori az tartósabb. Ennek sokkal jobb illata van, de most kezdek rájönni, hogy ugye ez is szubjektív és lehet ezért van az, hogy pl a legendás batch darabok sem jönnek be mindenkinek... -
-
Maksifül
senior tag
Újdonságok a gyűjteményemben.
DUA Fragrances 50% parfümkoncentrátummal.
Nem linkeltek a srácok, tényleg nagyon jó és rendkívül tartós illatok.Belgian Choco Truffel:
Isteni tejcsokoládés illat, szinte kedvem lenne harapni belőle egyet. Napok óta érződik a pólómon is az illata. Telitlalálat.Honey Havane:
Brutál jó ez is, leginkább a Mancera - Aoud Blue Notes és a Parfums de Marly - Pegasus illataihoz tudnám hasonlítani. Zamatos, édes, csudafinom. Talán ez tetszik a legjobban az öt illat közül.Poseidon's Elixir:
Nagyon kíváncsi voltam rá, hiszen mindenhol az Aventushoz hasonlítgatják. Egyáltalán nem alaptalanul. Hozza, amit vártam tőle, tényleg nagyon hasonlít a Creed zászlóshajójához, tartós, friss.Sweet Tabacum:
No, ez tényleg meglepett. Kiköpött olyan, mint a Tom Ford - Tobacco Vanille, talán csak egy kicsit kevésbé karcol a dohány, viszont mintha édesebb, krémesebb lenne. Az összehasonlító tesztnek alávetve tartósságban egy hangyányit maradt csupán alul a Tom Ford egyik legnépszerűbb illatától.Vanilla Lemon Gelato:
Ez egy igazán különleges, egyedi illat. Friss, citrusos, ugyanakkor édes kompozíció, imádtam elejétől a végéig. Ha a fagylaltoknak illata lenne, ilyesminek kellene lennie.Alaposabb tesztelésnek is alá kell vetnem őket, de minden bizonnyal lesz még pár illat, ami felkerül a kívánságlistára.
Természetesen kipróbálásra van lehetőség. -
válasz
sonkabence
üzenetére
A Royal Mayfair mindent visz nálam (oké, csak a Creed-házon belül
). Nagyon meglepődtem, alapból kevés Creed-et szeretek, de ezt brutálisan eltalálták. Sajnos kevés parfümben használják az eukaliptuszt, de itt nagyon jó a rózsával és a fenyővel együtt. Kicsit old school, de nincs régies beütése mégsem, a tartóssága meg kb. véget nem érő. Érdemes kipróbálni. -
sonkabence
csendes tag
Volt egy időszak amikor az iarfümérián háromezer-párszáz forintért lehetett venni 5ml-s fújós üvegbe Aventus 'decantot'. Na akkor én betáraztam 15 milivel de azóta is meg van egy teljesen bontatlan üvegcse. Szép illatnak tartom, sajnos az én bőrömön előjön egy szintetikus-erőszakos akkord ami az ananász mögött van jelen. Egyébként az egyik legfinomabb Creed alkotás. Apropó, valaki próbálta már az új Royal Mayfair-t?
-
Petyke77
tag
Nekem is megjött ma az Aventus csak a barom postás be sem csöngetett úgyhogy reggel a postán kezdek! 😃 Aki megkapta és próbálta mi a véleménye a 2016-os eresztésről?
-
mario1012
tag
Igen, én is szeretném mégegyszer megköszönni mufi topiktársnak a szétosztást, ma sikeresen megérkezett a csomag.
-
bluntside
csendes tag
Szeretném a topiktársak figyelmét felhívni mufi kollégánk rendkívül becsületes hozzáállására amit az Aventus dekantok elküldése során irányomban tanúsított! Bárki példát vehet róla! Emelem kalapom!

-
petr89
csendes tag
válasz
sonkabence
üzenetére
A MI nálam is a kedvencek között van, az ember legszívesebben beleharapna, nagyon szép illat, csak sajnos nem valami tartós:/
Mostanság teljesen ráfeszültem a Tuscan Leather-re őszi illat gyanánt. Kivételes eset, hogy a douglas-ban olcsóbb, mint az iparfümérián. Szerintem megvárom a joy/glamour napokat, és megváltozott idegállapotban a kasszához járulok egy 50ml üveggel

off: Zürich-en átutazó duty raidereknek hasznos informácoióval szolgálhatok

-
mufi
senior tag
Mé' gyanús..ha nem tetszik visszaküldöd oszt csá...nem értem mit kell ezen ennyit filózni minden alkalommal mikor MILLÁRDSZOR kitárgyaltuk, hogy az iparfüméria nem árul fake cuccokat...ja és dutyban is olyan árak voltak mint pl a neroliban...szal iparfüméria sokkal jobb választás - már ha valakinek bejön az amouage...
-
×HULK×
csendes tag
Amouage Sunshine Man: Iparfumeriában 100ml-61100Ft.Neroliban 100 ml-112000Ft.Gyanúsan nagy az árkülönbség!No Comment.
-
tagh
csendes tag
válasz
gamegod
üzenetére
Én onnantól kezdve, hogy hidegebbre vált az idő (sajnos manapság ez már lassan évszakoktól független), egészen tavaszig a Prada Amber Pour Homme Intense EDP-t használom.
Nem összekeverendő a sima Amber Pour Hommal, ez a fekete üveges verzió.
Hasonlít a Tom Ford Noir-ra, de szerintem jobb és tartósabb is. -
×HULK×
csendes tag
válasz
sonkabence
üzenetére
Szia!Írd már meg légyszives,hogy milyen szagtalan testápolót használsz.Elég nehéz szagtalan testápolót,izzadásgátlót szerezni.A Nerolliban lehet venni izzadásgátló deokrémet amit dícsérnek(Soapwalla deo)de testápolórol még nem hallottam.Szerintem ha valaki rendszeresen használ parfümöt,akkor vagy megegyező ilatú deót,tusfürdőt,vagy illatmenteset használ,hogy ne keveredjen a parfüm illatával.
-
sonkabence
csendes tag
válasz
gamegod
üzenetére
Szia! Én még új vagyok itt. Én a meleg nyárias őszben simán fogom a Creed MI-t használni, nálam mindig jelen van egy kellemes "szénás" akkord. A ködös, esős párás időben előjön a Guerlain Habit Rouge vagy az Amouage Lyric Men. Mindkettőben jelen van a rózsa amit ősszel szeretek. Az előbbiben talán sokkal vaníliásabb, "porosabb". A Lyric meg egyszerűen elképesztő minőségű. A ködös, hideg őszi estékben már elő-előkerül a Jubilation XXV. Más: Száraz bőrű vagyok, mostanában szoktam kísérletezni, hogy parfümhasználat előtt félórával bekenem magam szagtalan testápolóval majd utána fújok. Meglepő, az illatok tovább tartanak, és rendszerint a nehéz illatjegyek dominálnak

-
gamegod
senior tag
Lassan itt az ősz.. Kedvenc őszi illatok?

-
Petyke77
tag
2015ös még nem is régi. A 2011-es teljesen más parfüm szinte. Megszagoltam és eszembe jutott 2011-12 környéke amikor még fogalmam sem volt hogy mi a nicehe meg a batch variaton csak Bécsben megszagoltam egy Aventus nevű parfümöt. Valószínűleg ez a batch volt. ✌️ Azóta ez a hobbim. Kíváncsi vagyok a 2016-ra!
-
mufi
senior tag
SOD: Le Galion Vetyver - ha valaki megkérdezne, mire cserélném le az Aventut hát ez lenne az. Kicsit szkeptikus vagyok vele mert nem mindig érzem bár a kezemen ahol én sem tudom miért zsírosabb a őröm, ott jobban érezni. Am nekem qrwa száraz a bőröm lehet a Reflection is azért gyengusz nálam....
Az illat maga nagyon erős a kezdetben, érezni a vetivert, kis levendula, citrusos, nagyon férfias illat 100 ml 150 eur...

más: kezembe került egy régi Aventus milesimé 30ml, full eredeti dobozos lt4215x01-es verzió, kicsit mozog a kupakja, szerintem sokszor levették és szagolgatták - ananász+füst, nagyon jó és qrva tartós. saccra minimum 25 ml van benne de lehet hogy 28-ml tényleg minth nem is hiányozna belőle. Akit érdekel írjon rám.
-
Petyke77
tag
Megjöttek a DUA minták. A Caribbian waterst próbáltam bőrömön gyakorlatilag Creed Virgin Island Water csak sokkal erősebb,tartósabb és nekem jobban bejön. A többit vsak papírra fújtam brutál jók. Niche minőség nem gygyik. A többiről majd még visszajelzek.
-
válasz
Kimmuriel
üzenetére
Közben sajnos amúgy reformulation-ön (mi a magyar szó?
) esett át, már tavaly év vége felé is olyat árultak split-ben, aminek semmi köze nem volt ahhoz, amit én eredetileg vettem. Szerencsére még van 40ml a régiből. A színe is tök halvány és az illatnak kb. semmi köze az eredetihez. Kár érte. -
Kimmuriel
aktív tag
Most tesztelem a Parfums de Marly Herod-od... Huh, hát elég brutálisan édes!

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Tetszett a csajoknak, de ha tényleg annyira édes...
Akkor inkább az Andy...
Journey man nekem még mindig túl fűszeres bár, téli illatnak lehet elmenne. Esetleg még az Epic man...
Rákerdeztem milyen batch van nekik... Kíváncsi vagyok...

)