Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel várja a karácsonyt az EarFun
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Jhonny06 #604 üzenetére
Nem vagyok rosszindulatú, kívánom neked hogy eredeti legyen. Az enyém biztosan hamis. Feltételezhetően nem minden termékük hamis. De saját tapasztalat alapján nekem nincs kedvem többé tőlük rendelni. Azon izguljak, hogy most mit kapok? Amúgy meg összehasonlítás nélkül nem nagyon lehet megállapítani az eredetiséget, hiszen ezek úgy vannak csinálva, hogy azért jó minőségben vannak hamisítva. Amúgy meg minden rosszindulat nélkül sosem lehetsz biztos benne szerintem, hogy csak egy jó minőségű hamisítvánnyal van-e dolgod, mégha össze is hasonlítod. Például jobban eltalálták az illat mását, a dobozra-külsőségekre meg jobban ügyeltek.
Ezt sem említettem még, hogy amikor régebben ezt a Dieselt megrendeltem és kibontottam és fújtam, akkor az első 8-10 fújáskor rozsdás-barna lé folyt ki belőle.(gondolom a belső rugó rozsdája vagy nem tudom mi lehetett) Gondoltam lehet kissé állott, de utána tiszta átlátszó lett a lé, kitisztult, nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Persze utólag már könnyű okosnak lenni, sok volt az árulkodó apró jel. Természetesen a ma vásárolt dm-es verzióból elsőre is teljesen tiszta átlátszó folyadék jött.Amúgy nem ide tartozik, de ha már nagyon belementünk ebbe az eredeti-hamis témába, régóta van és jelen pillanatban is megtalálható a neten olyan sportáruház, ahol gyakorlatilag nem túlzok de az összes ruhájuk hamisítvány, jól vannak hamisítva, csak bizonyos márkánál aki figyelmes az észreveszi. És nem, nem 1-2 termékről van szó, hanem gyakorlatilag volt olyan márka, hogy eredetit nem találtam belőle és adták el méregdrágán a nadrágokat és felsőket. Ez már pofátlanság. Gondoltam is, hogy írok a fogyasztóvédelemnek egy levelet, csak valahogy aztán elmaradt.
http://www.diesel.com
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Jhonny06 #610 üzenetére
Igen, az iparfumeria-t én is néztem, hogy drágább kategóriájú termékeknél feltűnően drágábbak a többi áruházakhoz képest. Akár 4-5000 Ft-al is drágább és ráadásul 15000 Ft alatt még 800 Ft szállítási költség is van. Viszont lehet, hogy az áru eredete sokkal megbízhatóbb. Pl. Paco Robanne 1 million parfüm 100ml verzió 14 000-15 000Ft körül vannak a webboltokban, és az iparfumeriában 18 000Ft.
Ja, a parfumszalonról így visszaolvasva annyit helyesbítenék, hogy nem olvastam róluk olyat, hogy hamisat árulnának, ők csak számlát nem adnak néha-néha. A Diesel Fuel for Life-om ahogy írtam teljesen stabil összeszerelésű, hibamentes és az azonosító egyezik a dobozon és az üvegen, szóval úgytűnik a parfumszalonos eredeti.
A parfumcenterre egy-két mondatban visszatérek. Tegnap újból felhívtam őket, de persze nem lehet velülk értelmesen beszélni.Igazából a meglepő, hogy abszolút ezt az egészet nem is tagadják, nem hangzott el a szájukból egy olyan kijelentés sem, hogy a "mi termékeink között nem lehet hamisítvány" vagy "miért nem a dm-esről feltételezi, hogy kétes eredetű"Amúgy meg a sokat emlegetett termékről feltöltöttem egy videót.http://www.diesel.com
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Jhonny06 #615 üzenetére
Megnyugtattál, hogy nem csak nekem van ilyen mások által mondott "hülye" felfogásom: én is kb így gondolkodom, hogy szerintem egy 12 ezres hamis parfüm szerintem drágább, mintha 20 ezerbe kerülne, de eredeti verziója lenne.
A 212 Sexy Man-ről olvastam, hogy az illető már régebb óta használta, már párat rendelt webáruházból (sajna nem írta melyikről), tetszett neki, jó meg minden. Akkor lepődött meg, amikor megszagolta a Douglasben, és köze nem volt az illatnak az általa használt webáruházos verzióhoz. Úgytűnik, hogy itt kib@szott nagy átverések vannak, mindent ellehet adni ellenőrzések, büntetések nélkül. Ha jól tudom, akkor a L'oréal gyártja és forgalmazza pl. az Armani, Diesel és Ralph Lauren parfümöket is (és még párat). Nem várom el, hogy sokat tegyen a hamisítások ellen, hiszen MO kis ország, de azért azt a pár internetes webáruházat nem hiszem, hogy sok pénzbe kerülne néha-néha ellenőrizni. Ez a L"Oréal érdeke is lenne szerintem, de persze lehet abszolút nem az ő feladatuk ez.(#617) DjKoxi
Ha minden igaz, akkor a Diesel Green-t nem gyártják. Hogy mióta azt nem tudom. Érdekes, hogy ennek ellenére kivétel nélkül minden webshop árulja.[ Szerkesztve ]
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Jhonny06 #619 üzenetére
Köszi. Sajnos sokra nem mennék vele. A régebbi Diesel parfümöket, például a Diesel Plus Plus-t még nem a L'Oréal gyártotta, hanem a Marbert Cosmetics Düsseldorf, Germany. Igaz van egy Diesel Fuel For Life-om, ami L'Oréal termék, de parfumszalon-ról rendeltem, és mint korábban említettem, ezért arról viszont számla nincs, tehát semmi papírral nem tudnám igazolni, hogy onnan lett véve, még akkor sem, ha kiderülne, hogy hamis (szerintem eredeti amúgy)
Így utólag, ha webáruházról beszélünk, talán így 3-at vállalnák még be, amelyik komolyabbnak tűnik. A korábban említett iparfumeria talán megbízható: Németországban, Ausztriában is jelen vannak és kicsit magasabb árakkal dologznak, ezért talán megbízhatónak mondanám. A parfumszalon mellett talán az szól, hogy ugyanez a Kft üzemeltette a factorystore-t, ahol 200 000Ft feletti összegű Armani, Versace öltönyök is voltak, vagy pl. 40 000Ft-os ingek. Tehát komoly cégnek tűnik. Én innen rendeltem egy kék Diesel és egy sötétkék Armani felsőt, amik eredetinek tűnnek és persze a Fuel For Life parfümöm is szerintem eredeti tőlük. Illetve van a www.illatarzenal.hu, ami vaterán is jelen van 559 pozitív értékeléssel és nulla negatívval, valaki csak jelezte/észrevette volna már ha hamis cuccokat árulnának, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Le Mépris
csendes tag
válasz Jhonny06 #647 üzenetére
Egy idő után az ember szívesen választ signature illatot, ami az egyénisége részévé válik. Nos, ilyen tömegillatokkal ez valóban lehetetlen. Tömegesen veszik pl. az Aqua di Gio-t, gondolom, mert valahol olvasták, hogy az milyen jó meg menő. Mindenkinek ugyanolyan az illata. És közben az a vicces, hogy nem is jó az az illat, illetve van helyette sokkal jobb aqua-illat. Csak rá kellene szánni az időt a keresgélésre. És nem úgy, hogy a parfümériában beleszagolunk az illatmintákba, mert így csak a fejillatot érezzük, ami csupán vagy 5 percig érződik majd a bőrön, majd elillan.
Talán ezért érdemes az újabb illatok közül választani, amit még kevesebben használnak. Felvinni a bőrre, és ismerkedni vele, "hazavinni". Van köztük sok jó, legalább olyan jó, mint a korábbiak.''When all the laces are undone, when all the petticoats have fallen, the woman is dressed only in her perfume''. Pierre Louys
-
Chalez
őstag
válasz Jhonny06 #654 üzenetére
Én nem így gondolom, meg szerencsére azért vannak akik szintén nem így gondolják. Az általad említett "elegánsabb" parfümöknek bizony iszonytató sarc és árrés nyomja a vállát, és ugyan ott készülnek, ahol az FM parfümök is. Hatalmas parfümgyártó gyárakban. Pl ilyen a drom - fragrances international aminek 26 országban van gyártóüzeme a világ minden táján. Bizony bizony, ti David Beckhamnek és Donatella Versace-nek fizettek milliárdokat. De tény, én az illatot viselem, nem a nevet. De ez már nagyon off, szerintem hanyagoljuk a témát. Vagy esetleg priviben, mert tudok még pár kulisszatitkot...
Most nézem, hogy a Hugo Boss - Boss illata a kedvenced. Nnna, nekem is ez az egyik kedvencem, van is belőle a feromonos változatból és még az arcszeszem is ez az illat. Eladtam már belőle 10-15db-ot, és senki nem dobta vissza utánam, sőt van olyan aki már nem először rendelt belőle. Ráadásul akik ismerik ezt az illatot, felismerték rendesen BOSS-nak. Kell ennél több?
[ Szerkesztve ]
-
Le Mépris
csendes tag
válasz Jhonny06 #656 üzenetére
Valóban, a legdrágább niche parfümöket nem is reklámozzák. Mondhatnánk, szájreklámmal népszerűsödik. Akik keresik a minőséget, a legjobb alapanyagokból (nem mesterségesekből, mint az FM) készült illatokat, azok úgyis megtalálják. Még a Douglas dizájner illatai is gyakran gagyik, nemhogy a jóval kevesebb, mesterséges komponensből utángyártott FM-ek.
A hormonokkal is egyetértek. Egyrészt az emberi hormonnak eszméletlen drága a kinyerése, így nem lehet benne az olcsó kölniben, másrészt az emberek hormonjainak más és más a hatása más és más emberekre, tehát nem is lehet csodaszer az összes nő megszerzésére
De a buta embereket nap mint nap átverik, én csak röhögök a sok hülyeségen''When all the laces are undone, when all the petticoats have fallen, the woman is dressed only in her perfume''. Pierre Louys
-
Cyberslider
őstag
válasz Jhonny06 #656 üzenetére
Kicsit én is hozzászólok ehhez az utánzat témához.
Én kereskedő vagyok, és utánzatokat árulok. Árulok eredetiket is, csak azokat nem nagyon viszik, legalábbis ott nem, ahol én vagyok. Aztán van egy másik kategória: a v*terán hirdetett eredeti szerű hamis. Ezt fontos kiemelni!
Igazból az eredeti illatokat parfümgyárakban készítik, melynek tulajdonosa a parfümgyár marad, a márka tulajdonosa pedig a márkanév tulajdonosa (brand) hacsak ettől másképpen nem rendelkeznek. Persze ezt is megoldják. Ilyen parfümgyártó cég jön nemsokára magyarországra is. ( Givaudan SA.)
A parfüm önmagában a legerősebb, aztán jön az ismerd EDP, és EDT. EDP: 8-12% parfümtartalom, EDT 5-8%. Ez az eredetikben így is van. Az utánzatokban is (de csak a jobbakban, mert van itt is islány) a legrosszabb helyzet pedig a hamisítványokkal van, mivel abba tesznek a legkevesebb parfümöt, és ezért elillan 1 órán belül, vagy több fújás kell belőle. Ehhez jön az olcsó műanyag, gagyi kidolgozásAz eredeti parfüm azért drága, mert meg kell fizetni a brand-et, és a reklámot. A parfümgyárak a sokféle alapanyagból kviesznek 1-2-t, ami érdemben nem feltétlen befolyásolja nagymértékben az illatot, és tovább értékesít. Ha ezt a készítő csúnyán keveri be, alacsony alkoholtartalomba, vagy kevés %-ban, akkor van a Bmeg .
Én ugyan nem FM-el üzletelek, és nem is ismerem azokat, de szvsz ezek a "legjobbak", és 1600-2000 Ft-ért viszik, és sokuknak tetszik. Sőt, aki használja, meg van elégedve, inkább szkeptikusok vannak: "áh tudom, ez nem tartós" - valószínűleg hallott már a silány hamisítványokról, amik az általam forg. termékekre ráteszik ezt a bélyeget.
Jó dolog az eredeti parfüm, de ami tény az tény: ebben a gazdasági helyzetben nem sokan tehetik meg, hogy megveszik, és egy jó alternatíva közel azonos élményt ad. Nincs ezzel baj, a választás adott, a felvevőpiaca pedig mindkettőnek megvan! Amit én utálok, az gondolom lejött: az eredetinek hirdetett törvénybe ütköző hamisítványok!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #701 üzenetére
Holnap megyek luxusparfümériába, remélem találok valami finom illatot, szerintem biztos ráakadok a következő nagy kedvencemre
Én személy szerint nem tudom még mit használok majd a nyári időszakban, valószínű, hogy maradnak az eddig beváltak és ami most megtetszett az a Bvlgari Aqua Marine. Eléggé jó kis illat így a nagy melegben, de ha lesz is akkor is csak így nyárra
[ Szerkesztve ]
-
Ifju
aktív tag
válasz Jhonny06 #732 üzenetére
Legnagyobb szerencsénkre ez nem így van.
Még mindig 98%-os az eredetiség, ha dobozon és üvegen egyező sorszám szerepel (általában dombornyomott, ritkán nyomtatott). Szerencsénkre a hamisítók még mindig kevés figyelmet fordítanak erre, hisz enélkül is elég nagy a sikerük. Átlag halandó ember nem jut el a sorszám tényének ismeretéig, csak a fejillat ismeretével megelégszik.
A parfümőrök sem ismerik mind a 14000+ parfüm dobozát/üvegét, hogy ilyeneket kiszúrjanak a designer és niche kategóriában egyaránt. Persze lehet mondani, hogy úgyis csak a trendi mainstream illatokat hamisítják, de ez nem érv. Az üvegek/dobozok akár változhatnak kicsit is az évek során, akár a reformulációk következtében.
A parfümőröknek (Zólyominak is) a szaglása a kiváló, ezért csakis az illatból tájékozódnak és ítélkeznek.
De még azt zárójelben tegyük hozzá, hogy eredeti parfüm és eredeti parfüm között is lehet némi illatbeli különbség, főleg niche szinten (nem készülhet minden atomra pontosan ugyanolyan alapanyagokból).Jelenleg 7db parfüm áll a polcomon, további 6-ot kivégeztem vagy elajándékoztam (mert meguntam). Mind az említett oldalakról rendeltem, és mind egyeznek/egyeztek a Mülleres mintáimmal mind illatra, mind tartósságra.
Mellékesen megjegyzendő, hogy az említett oldalak termékgaranciát is biztosítanak. -
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #735 üzenetére
Hali!
Egyben nem értek agyet az az ár... Pl a kedvenc Chevignon Brand-em online helyen kb. 5000Ft, míg a douglas-ben közel 13-14... Volt, hogy megvettem rendes parfümériában, de egy ideje máshonnan szerzem be negyed áron és fullra eredeti... Az a helyzet, hogy jó az orrom, általában kiszúrom a silány szart. Mondjuk az lehetséges, hogy az említett helyeken nem ez a helyzet mint amit írtam. Ezzel csak arra akartam rávilágítnai, hogy nem kell feltétlenül magas árnak kapcsolódnia egy egyébként kb.500Ft-os előállítási költséggel rendelkező majdnem teljes mértékben szintetikus parfümhöz mondjuk az utóbbi időben már nem is nagyon veszek mainstream illatokat inkább a niche szegmensben kutakodom... -
macimeister
aktív tag
válasz Jhonny06 #764 üzenetére
Köszi a válaszod!
Időközben beruháztam egy cologne változatra. A sok közül ez tetszett a legjobban. Elég sokat is járkáltam a boltba. Már kezdett ciki lenni számomra, hogy naponta nézegetem az illatokat. Viszont cserébe nem szemétkedtem, hogy egy ezres minuszért lerendelem netről. Mikor először bementem és nézegettem az illatokat 2 perc után tömve volt az orrom a sok minden keverékétől, de ez egyből "orronszúrt". Tényleg iszonyat minőség és tartósság jellemzi. Valóban elég borsos az ára, de megérte. -
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #764 üzenetére
Szerintem szégyen, hogy egy kommersz, nagyrészt szintetikus alapanyagokból álló kotyvalkért képesek elkérni 20k-t... szánalmas, hogy van pofájukon bőr, ugyanis egy ilyen parfüm alapanyagigénye filléres téma. Akérmilyen Chanel akkoris egy marketingfogás az egész és a pénzedért nem valódi minőséget kapsz, hanem egy szintetikumokból álló hadd ne mondjam mit...(ezt igazolja az is, hogy eltelik vele az orrod) Érdekes, hogy egy niche parfümériában járva 2 óra szaglászás után sincs tele a fejem.
Elnézést, ha ezzel sértettem valaki nézeteit is, de sajnos ez a valóságmod: Számomra egyedül a Dior parfümök érik meg az áruk felét a többi designer illat pedig semennyit... Nekem egy Chanel illat tetszett, mégpedig a pour monsieur, de mikor megláttam mi az ára egyből fordultam is ki a kommerszériából... Nekem is vannak designer illataim, de azokat minőségükhöz képest reális áron vettem.
Az abszolút kedvenc és kivétel designer illat az a Dior Fahrenheit(88)... sok-sok niche is elbújhat mellette[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1198 üzenetére
nem a Glamour napok miatt van -20%?
nekem is kellene kerítenem végre valamit nyárra, ezt megorrolom
a Chanel Allure illatmintám fele már oda is van, visszább kell fognom magam, de egyszerűen nem megy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
válasz Jhonny06 #1201 üzenetére
én is vettem most az asszonynak ott egy bvlgari parfümöt, 17k volt a 65 ml-es a kedvezménnyel, ami szeritnem nem rossz, és adtak mellé még egy 10%-is kupont amit később használhatok fel. illatmintának boss red-et kaptam, de egyáltalán nem jön be, szóval ilyet biztosan nem veszek
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bajusz15
senior tag
válasz Jhonny06 #1213 üzenetére
Na f@sza, pont ezért akartam, mert ezt az orrom nem találta olyan édesnek, inkább fűszeresebbek jönnek be jobban, vagy hogy is mondjam, az "üzletember" stílus, néha olyan jó illatokat érzek az utcán, én meg mindig csak az édeskésebbeket találom meg a boltokban Esetleg tudnátok ajánlani a fentebb említetteknek megfelelőt?
-
rizso
addikt
válasz Jhonny06 #1321 üzenetére
Ezt a remek illatot eladni...
Egyébként most én is ezen agyalok, nem tudom eldönteni, hogy a sima Allure, vagy pedig ez legyen. Míg az első egy nagyon durva, igazi férfias illat, addig a második egy kicsit "játékos", nyáriasabb szerintem. De szerintem maradok most az eredetinél, úgyis közeleg az ősz, nyári parfümökből meg még nem fogytam ki.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Jhonny06 #1323 üzenetére
És nem túl zavaró a "citromossága"? Befújtam vele magam, és párom megjegyezte, hogy nagyon kiérzik a citrom - és sokáig is tart, lassan "alakul át"...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Jhonny06 #1325 üzenetére
Azt hiszem maradok a simanal. Az ajanlatot koszi, de Becsben vagyok, es nagyobb kiszerelest akarok
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1365 üzenetére
régen nem volt ennyire tucat, szerintem veszettül jó illat, azért is vált ennyire közkedveltté
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1373 üzenetére
hát ha pók nem is, de fél kiló vatta biztos volt benne
köszi wertigo a parfümöt, bejáratom, aztán remélem annyira fog nekem is tetszeni, mint majd neked
ma voltam a Douglas-ben, megszagoltam két új parfümöt:
Paco Rabanne Invictus
Prada Luna Rossa Collector's Edition 34th America’s Cup
a kifújás után a papíron az Invictus sokkal jobbnak tűnt, de 30 perc múlva előjött a Prada illata... valami ÁLLAT!!!
-
rizso
addikt
válasz Jhonny06 #1405 üzenetére
Érdekes, mert ez az illat számomra is "évszakfüggetlen" most. El tudom képzelni nagykabát mellé, de simán rövidgatyához is - szóval bármikor A sima Allure számomra egy kicsit csalódás, mert tartósabbnak gondoltam (párom is). Nagyon ritkán volt, hogy több óra után is érezni lehetett rajtam (vagy nagyon hamar hozzászoktunk, nem tudom), viszont az EB tényleg tartósnak tűnik (korábban is teszteltem már magamon). Azért vette ezt a 150ml-s kiszerelést, mert most akcióban volt 100€-ért (ami hozzáteszem még így is rohadt drága számomra, ez az eddigi legdrágább parfümöm), és kb. csak 10€-val volt így drágább, mint a 100ml-es kiszerelés (és hát az 50ml is kb. 60€ körül van, úgyhogy nem mindegy, na).
wertigo1984: azt annyira nem ismerem. Egyszer kipróbáltam, de nem vártam meg, hogy "önmagát" adja, így nem is tudom igazából, hogy milyen illat. Bleu viszont nekem is tetszik, bár nem annyira, mint az EB.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1413 üzenetére
és tényleg, most hogy mondtad, megnéztem, és tényleg elkenődött
én is azt hittem, hogy spray fog jönni, na de így sem rossz, az illata se rossz, bár az nálam kétséges, hogy fizetnék-e érte...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1483 üzenetére
ebből a kettőből van itthon illatmintám, faternak lenne karácsonyra, anyám az 1-esre van nagyon rápörögve
wertigo... köszi, még sehol se láttam így megnevezve egy parfümöt, azért volt ez nekem új...
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1489 üzenetére
pontosan, én azt hittem, hogy van valami közük egymáshoz, de hát nincs sajnos
majd elfújkálomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1499 üzenetére
inkább azt mondom, hogy nem fűzte be a hozzá váltott reményeket
illatra nem rossz, de nekem túl férfias, már ha szabad ilyet mondanikicsit olyan régi férfias dezodor-/arcszeszillata van, én kb olyan párhuzamra számítottam, mint a 1 Million és az Intense változata közt, hát nem nyert
mondjuk nagyon jó áron sikerült hozzájutnom (110ml), ha valakinek nagyon bejön ez az illat, és 100%-osan eredetit akar, akkor eladom neki kicsit olcsóbban... próbáltam magam szoktatni hozzá (kb 1-1,5 hétig használtam folyamatosan), de nem volt olyan (kis túlzással) eufóriám, mikor megéreztem az illatát, mint egy Allure Homme Sportnál...
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz Jhonny06 #1543 üzenetére
Hát mivel a közelembe nincsen lehetőség kísérletezni így sajna egyből kell majd döntenem szagra azért infozom a többit
De akkor elhiszem akkor köszi és berakom a listába
Ott eddig ez van:
Müllerbe:
Parfüm: Christian Dior Dior Homme Intense
50ml 24990Parfüm: Gaultier 2 Jean Paul Gaultier for women and men
40ml 17650
120ml 27500De akkor így kérdezem ez lehet nekem többet segít mennyi a max ideje mondjuk ennek?
Amíg intenzíven lehet érezni ahogy írtam is ha elmész egy csajszi mellett akkor tudod megfordul ha tetszik neki persze Érted a lényegetiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1565 üzenetére
hm, akkor lehet kevertem... nem ennek volt a reklámarca Robert Pattinson?
hál' istennek a két verzió ugyanúgy néz ki, nehogy meg tudja már különböztetni az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest