- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #20951 üzenetére
"Meg hát amikor egész évben ilyeneket hordok, hogy Slumberhouse, Orto Parisi, stb., akkor üdítő egy olyan parfüm, amit meg is dícsérnek"
Na igen, osztom, bár nekem nem annyira hiányzik... 😅
Nekem addig tetszett az aventus, amíg fás volt gyümölcs helyett... Utána többet nem is volt olyan batch...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
tibbike01
őstag
Kipróbált 100ml Gypsy Water 52ezer Notinon. közösbe?
Az egyik legjobb illat nyárra az hótziher. -
Jhonny06
veterán
Érkezett Musc Ravageur jó áron, ha érdekel valakit
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #21002 üzenetére
juj, az tényleg jó ár érte... francba
jut eszembe, jövő hétvégén esküvőre megyek, ki legyen a szerencsés?
Hacivat, Layton, Tuxedo, Uden (Overdose), Aventus 15Q01
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #21006 üzenetére
én csípem, plusz ha megint ilyen fostalicska hideg, szeles, esős idő lesz... ott jobban szeretem a melegebb, fűszeresebb illatokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
paatrick
őstag
válasz tibbike01 #21002 üzenetére
Tök vicces hogy youtuberek szétfikázzák az új Valentino Born in Roma Yellow Dream-et mert nekik az ágybapisilés jut eszükbe a névről.
Mindeközben:
A: De jó illatod van. Mit használsz?
B: Cigányvizet.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
porktaxi
újonc
Sziasztok!
Tervez esetleg valaki nagyobb kiszerelésben Aventust rendelni? Beszállnék. Vagy van valakinek eladó esetleg? Köszi -
whbear
senior tag
Sziasztok, az Aventus engem is érdekelne. Egyébként köszönet a sok hasznos információért, nektek köszönhetően kezdtem belekóstolni a niche világba.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Misogi
aktív tag
Tegnap estére kipróbáltam a Franck Boclet Cocaïne-t, kettőt fújtam de kegyetlen erős egy cucc. Ezt valaki vagy imádni fogja vagy utálni..de kegyetlen.
-
jackooo84
tag
Hello!
Creed viking ólcsobb alternativáját keresném
-
Ispán_Péter
csendes tag
Sziasztok
Nyárra keresek egy minden nap viselhető friss illatot ami egész nap érezhető marad, mit ajánlotok? 13 ezer forintot szánnék rá kb.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz Ispán_Péter #21025 üzenetére
Rochas L'Homme
Montblanc Explorer
Guerlain Homme
Dunhill Icon“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
KisTücsök
addikt
válasz Ispán_Péter #21025 üzenetére
bvlgari extreme pour homme
Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme Fraiche -
makkmacika
csendes tag
Sziasztok 🙂
Véleményeteket szerint a Chanel Bleu de Chanel EDT, EDP vagy Parfum a legminőségibb és alkalmasabb tavaszra és nyárra ?
Hol érdemes beszerezni, ahol eredeti minőséget kapok a befektetett pénzért ?
A vip-parfum weboldal eredeti parfümöket értékesít ? -
törölt tag
válasz makkmacika #21029 üzenetére
Az alkalmasságukat jó sorrendben írtad és a minőségük is ebben a sorrendben emelkedik. Árukeresőn 5 csillaggal pontozott webshop több ezer véleményező által meggyőző érv lehet.
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
A múlt héten elmentem a Neroliba egy kicsit szaglászni . Gondoltam beújítok nyárra .
Választottam három mintát :
- Creed aventus
-Sel Marin
-Ocean leather friss illatot kerestem ,ezek közül a Sel marinre illata fogott meg.
Most lehet , hogy meg fogtok kővezni ,de a Creed-re a feleségem azt mondta, hogy nagytata illat. Így hát meggondolom ,hogy beújítsak -e új illatra marad a jól bevált Bvlgari aqva marine , Chanel allure homme sport, Dior cologne ami rajtam meglepően tartós hiába cologne igazi friss nyári illat.Majdnem kihagytam a nagy kedvencem Carolina herrera 212 Men világbajnok illat egész nap érződik .
Egyszerűen nem találok ezeknél jobb illatot ár érték arányban. ( Mi kerül 90000ft ba egy parfüm nél??!!! ekkora nagy különbség van egy 30-40000 -es és 90000ft -os parfüm között ,nem akarom elhinni.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz jocoka75 #21031 üzenetére
Nem rossz az a sel marin, csak kb. 1 óra múlva semmit nem érzek belőle... 😅. Ahhoz képest meg nem annyira olcsó...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Jhonny06
veterán
válasz kk831228 #21032 üzenetére
Rajtam teljesen jól tart, nem tudom miért fikázza mindenki a tartósságát. Nekem a tavalyi év nagy felfedezettje volt, imádom azóta is. Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy találtam egy fél üveggel nagyon jó áron. Az eredeti árát én se fizetném ki.
[ Szerkesztve ]
-
makkmacika
csendes tag
Sziasztok, Újgyerek köszönöm szépen válaszod.
Van valakinek közületek Yves Saint Laurent Kouros Body parfümje otthon ?
Kíváncsi lennék az üvegre és ha a doboza megvan, arra is.
Vásároltam egy ilyen parfümöt és kíváncsi vagyok az eredetiségére, ugyanis kissé furcsállom az illatát... -
kk831228
addikt
-
porktaxi
újonc
Sziasztok!
van esetleg valakinek eladó mintája Tiziano terenzi luna orion-ból? Vagy tudja valaki hol lehet mintát venni belőle? Sehol nem találtam a neten.
köszi -
bbdzyx
senior tag
Ennyit arról, hogy 5 illatra szorítom a kollekcióm. Ez az év a designer flankerek éve lesz. Már vagy 4-5 ígéretes új illat jött ki, remélem hamarosan itthon is szagolhatóak lesznek.
Mondjuk pont sajnálom, hogy a nagy kedvenc White u utódjaként nem egy Intense flankert dobnak ki, hanem egy [karakterében teljesen más] illatot.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
pohár
félisten
válasz porktaxi #21037 üzenetére
inkább FB csoportokban, mint neten, itthon nem egy nagyon keresett márka valamiért, nem tudom kinél lesz kiadó adag belőle
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy pont az én parfümömet vezetik ki. A Notinonál szoktam vásárolni, de most (már?) nincs Hugo Boss Bottled Intense. Tud vki megbízható lelőhelyet?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz tibbike01 #21041 üzenetére
De, ezek online bótok. Megrendelem, oszt majd küldik. Ha, lesz. Ha nem, akkor várok pár hetet, visszakunyerálom a pénzem, majd isoraz a következő boltnál, az idő miatt csökkenő esélyekkel. Ezért lennék kíváncsi az itteni tapasztalás alapú beszerzési lehetőségre. Pl. olyanra, mint a Notino, ahol látszik, hogy készleten van-e.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jhonny06
veterán
válasz Somatom #21042 üzenetére
Nézz végig pár boltot, sok helyen írják, hogy van készleten. Illetve ha be tudod rakni a kosárban, akkor 99%, hogy van. Ha esetleg mégse, akkor úgyis írni fognak 1 napon belül, de ez nagyon ritkán fordul elő. Kicsit túlgondolod a témát. De fel is lehet hívni őket és akkor megmondják.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz tibbike01 #21045 üzenetére
"Ennyiért már rendes parfümöt is lehet venni "
Na igen, mondjuk nem 100ml-t... 20-at már sajnálnék én is, egy designer illatra...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest