Hirdetés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek, a zara, river island, sringfield, pull and bear...stb ruha üzletekben kapható, viszonylag olcsó parfümökről?
Mennyire tartósak? Jó minőségűek?
Van valakinek tapasztalata ezekkel a parfümökkel?Üdv Tibi
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
És mi a helyzet az ebay-on árult parfümökkel?
Én Angliában élek, nekem nagyon kézenfekvő az ebay.
Konkrétan ezzel szemezek most.[ Szerkesztve ]
-
-
tibbike01
őstag
Úgy érzem meg győztetek.
Habár amit linkeltél az csak a sima homme, nem pedig a homme intense.
Egyébként jó ez az oldal amit linkeltél.
Ha van még hasonló azt szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ez is kamu lenne?
-
tibbike01
őstag
ITT megint csak a leírás szép?
Angliában lakok, azért ebay-ezek.
Szerk: ja most látom hogy csak 5ml!! Akkor tárgytalan!
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Erről a csak1nap-ról rendeltetek már? Megbízható? Eredeti parfümöket árul?
-
tibbike01
őstag
Tudtok ajánlani olyan parfümöt aminek ilyen púderes-vaníliás illat az alapja de van egy kis frissítő, szúrós illata is , amit nyáron napközben verőfényes napsütésben is lehet használni.
Annyira nem vagyok otthon a parfümökben, de kb mintha egy Dior Homme Intense-t és egy Davidoff Cool Water-t összekevernénk.Tehát kifinomult érzéki, de mégis frissítő nyárias illat kellene. (ha van ilyen )
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Kár, hogy nem pörög ez a topic
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Köszi, hamarosan megszaglászom.
-
tibbike01
őstag
Én is épp ma voltam szaglászni a Douglesbe.
Amire nagyon kíváncsi voltam az ez: Terre D’HermesElsőre nagyapám ukrán kölnije jutott eszembe róla, de egy kis idő múlva kiadta az illatát. A csuklómra fújtam egész nap szaglásztam.
Ez az az istenigazi francia "mocskos" férfi parfüm, amihez luxusautó és öltöny dukál. Nagyon tetszik az illat, de nem egy nyári, átlagembernek való illat, így magamon nem tudnám elképzelni, talán majd télen.A másik amire kiváncsi voltam: Bvlgari Man Extreme
Ez igen jó kis illat, kellemes csalódás, férfias, kicsit szúrós de mégis friss. Még egyszer meg fogom szaglászni, és ha akkor is bejön akkor meg veszem.
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
Hogy kicsit pörögjön a topic írja le mindenki, hogy jelenleg épp milyen parfümöt használ és hogy milyen parfümöt látna szívesen a karácsonyfa alatt.
Jelenleg használom: Giorgio Armani Acqua di Gio (tudom nyári illat, de akarom elfogyjon )
A fa alatt nagyon örülnék neki: Hermès Terre D'Hermes -
tibbike01
őstag
Nem akarok többet Gio-t, ezért is használom intenzíven.
Egyébkén én is minden nap nézem a csak1napot, de mindig rájövök hogy ha rákeresek a konkrét illatra megkapom olcsóbban is vagy ugyanannyiért.
Pl pont a Gio az elitparfümön 13700. szóval óvatosan a csak1nap-al.
Szerkesztve: Luna Rossa teszter is van ott 13500-ért.
Egyébkén milyen illat ez a Luna Rossa? Még nem szaglásztam.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz luckyboi82 #2399 üzenetére
A terréből a parfüm valtozat van vagy az edt? Mennyire tartos?
-
tibbike01
őstag
Nem adja el valaki itt a Terre D hermes-ét??
Olcsón akarnák hozzájutni -
tibbike01
őstag
Most jövök a Müllerből.
Majdnem elájultam annyira szaglásztam.Nagyon sok parfümöt végigszaglásztam, meg hoztam is haza papírcsíkot (na nem cigit tölteni )
Egyértelműen győzött a Terre D'Hermés.
A második helyett pedig a Prada Lune Rossa.
Úgy emléxem van valakinek itt a fórumon Pradája az meg tudná mondani hogy mennyire tartós? Mert nem érzem olyan intenzívnek.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Na csak nem bírtam.
Rendeltem egy Terre D'Hermes-t.De már jár az agyam hogy egy Luna Rossa is kellene...
Ti amúgy 50ml vagy 100ml parfümöt szoktatok venni?
Mindig megvárjátok amíg elfogy egy parfümötök vagy hamarabb megunjátok?[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ha az ember megteheti hogy annyi parfüme legyen ahány eseményre kell akkor okés.
Sajnos nekem mérlegelni kell, hogy mit hogy mennyiért.
Ez az interstore baromi olcsó tényleg!
Viszont a vélemények nem túl biztatók. Habár hamis parfümre utaló véleményt nem találtam az első pár oldalon.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Nektek mi a véleményetek az Ázsia Centerben vásárolt parfümökről?
Egy barátom mondja folyamatosan hogy ő onnan veszi és hogy full eredeti, mutatott pár parfümöt többek között Thierry Mugler A Man, és Hugo boss parfümöket.
Alaposan megvizsgáltam őket, és valóban eredetiek voltak, nem csak kívülről, hanem az illat is, és baromi tartós.Habár azt nem tudta bizonyítani, hogy tényleg ott vette őket, de határozottan állította.
Sajnos én elég messze lakok Pesttől, de ha arra járok beugrok kíváncsíságból az Ázsiába. -
tibbike01
őstag
válasz Zjunior #2523 üzenetére
Nagyon jó telefon az Iphone elismerem, mint évek óta Androidot használó ember. Nekem az Android vált be. Sokáig használtam mind 2 rendszert.
Csak azt nem tudom, hogy ez fordítva miért nem működik...egy iphone-os sosem fog elismerni, dícsérni más telefont, teljesen elvakulva éljenzik az iphone-t amitől a világon nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ki az a vállalkozó szellemű úriember aki rendel erről a weboldalról, hogy kiderüljön eredetiek-e a termékek?!
15 napon belül vissza lehet küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Mennyi az esélye hogy EZ nem elírás? 150ml...15-ért.
Írtam emailt de még nem válaszoltak.Végül is ha berakom a kosárba csak 15500-at kér fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Fr@nkieWilde #2542 üzenetére
Írtam neki!
Hát nem tudom, én 5 napja fújtam a douglesbe a csuklómra, hazajöttem és leültem a sz.géphez, és az asztalon azóta is érezni a dior illatát!
Ott marad mindenhol! Szerintem nagyon állat![ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ma nagy vigyorral bemegyek a dougles-be és keresem a Joop - Homme parfümöt, erre az eladó közli hogy ők nem árulnak ilyet, de sokan keresik. Mondom király!
Tudja valaki hogy a Müllerben meg tudom szaglászni?
-
tibbike01
őstag
válasz bobby_30 #2585 üzenetére
Én bátran ajánlom neked a Terre d'Hermes Hermes igazi nagy uraknak való arconcsapós illat. Igaz kicsit drága de nagyon tartós.
Vagy olcsóbban talán az CK euphoria intense-t ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Látom sokan kedvelik itt az olcsóbb illatok is.
Régebben én is csak olcsóbb parfümöket használtam (puma, kenzo, mex..stb)
Ez a korszakom után jött a szintén olcsó "divat márka" parfümök.
Volt ilyenem, ilyenem, és még mindig van ebből egy kevés.Mindegyik 4-5-ezer volt és 100ml.
Nagyon jó illatúak, egyedüli hátrányuk hogy nem elég tartósak, a puma és társai szinten vannak. Kb 3-4 órán át lehet érezni. Mondjuk a legutóbbi Zara silver erősebb, mert még más nap is érzem a ruhámon.Ha olyan helyen jártok ahol van Zara nézzetek be szaglásszatok, van 1-2 jó illatuk.
Vagy pl ajándéknak kiváló választás lehet, ha olcsón meg akarod úszni a parfümvásárlást, van sok női illat is.
-
tibbike01
őstag
Gyurma...szúnyog riasztó...egyre jobbak!
Én szilveszterkor mikor készülődtünk a bálba barátnőmmel befújtam magam terre-vel (mivel szilveszter nem sajnáltam az adagot ) ekkor jött a duma hogy ez nagyon büdös, túl durva...stb
Na majd éjfél után mikor eljött a lassú zene a bálon, táncoltunk lassan és a fülembe súgta hogy isteni az illatod! -
tibbike01
őstag
Sőt EZ is lehet egy alternatíva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Videó stream letöltése
- Hegesztés topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk