- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz Jhonny06 #22293 üzenetére
Én ezen csodálkozom, hogy habár a FB-s csopikban is a Baccarat pörög ezerrel a nők között, de én valahogy soha nem érzem a városban. Sőt, egy MFK mintapakkot rendeltem 2 éve, akkor kentem a feleségemre a 2ml-s mintából, ekkor szagoltam utoljára az illatot.
Általában valami édes szart, Black Opium-ot, La Vie Est Belle-t vagy hasonló karakterű parfümöt érezni sokszor, sőt a női ismerőseim többsége is ezeket hordja. Próbálom a minőségibb, egyedibb cuccok felé terelni/átnevelni őket, anélkül, hogy látens b*zinak nézzenek.
Női illatokról kevés szó esik a topikban, az említett Instant Crush-on kívül. Próbálgatni nem tudok túlságosan, mert furán néznek rám a Douglas-ben, párom pedig el van az Amyris Femme+Aqua Universalis+Gentle Fluidity Gold hármassal egész évben, mást nem is nagyon hajlandó fújni.
20 ezer körüli kategóriában mit ajánlotok, ami nem az előbb említett illatokhoz hasonlít, hanem valami egyedibb, karakteresebb?[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
kk831228
addikt
válasz Jhonny06 #22293 üzenetére
Múlthéten voltam egy srácnál, megláttam a polcon Memoir - t és egyből rátértem a témára, és megmutatta a felesége parfümjét is is Ormonde - Tanger, beleszagoltam nekem teljesen Baccarat..
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
mufi
senior tag
Továbbra is keresek valakit aki segítene parfumos vásárlásban.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Jhonny06
veterán
válasz pataslogeza #22287 üzenetére
A Baccarat-tal egyetlen probléma van, hogy Pesten minden mások szembejövő emberen ezt (vagy valamelyik klónját) lehet érezni. Szerintem az Extrait nem éri meg a felárat. Kicsit intenzívebb, illetve minimálisan más kompozíció. Nekem az EDP személy szerintem jobban tetszik, kicsit lekerekítettebb. Amúgy jó kis illat, de kicsit egyszerű. Meg tényleg annyi klónja van már, hogy az eredeti árát biztos nem fizetném ki még az EDP-nek sem, ennyiért én személy szerint sokkal jobb illatokat tudok vadászni.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #22289 üzenetére
Kedveli igen, de a legtöbb lánynak (barátnőknek) nem kifinomult a szaglása, mármint az én párom is sokévnyi police, puma...stb parfümökkel locsolta magát. Egy ilyen lánynak ha a kezébe adsz egy Montale Intense Cafet vagy az említett Mancerat vagy Delinát, akkor konkrétan elájul és akkor kezd el igazán érezni Az ilyen lányoknak könnyű parfümöt venni.
Ha viszont már túl van a nagy neveken és parfümökön akkor sokkal nehezebb a kedvében járni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibbike01
őstag
válasz pataslogeza #22287 üzenetére
A notino persze, megbízható. Minden bolt, ami fent van arukeresőn az megbízható.
Én csak a sima Rouge 540-et ismerem. Egyszóval kurvajó! Ettől már csak talán a Parfums de Marly Delina jobb. Ha ezt kapja tőled akkor a siker 100% garantált...Az extrait az töményebb, mint az eau de parfum.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz pataslogeza #22285 üzenetére
Braccarat Rouge klón a jobbik fajtából. Páromnak már a mádosik üveggel vettünk.
-
mufi
senior tag
válasz Elektrosokk #22278 üzenetére
Nekem lenne szuksegem, hogy valaki megvegyen egy parfit
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #22278 üzenetére
Elvileg akkor nem annyit kap az eladó. Jó megoldás csak egy kicsit többet kell utalni. Meg kell nézni mennyit von le a PayPal.
-
Kisnyikhaj
csendes tag
Sziasztok!
[https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan-Perfumes/Supremacy-Not-Only-Intense-68271.html]
Segítségeteket szeretném kérni. Honnan lenne érdemes megrendelni, nézegettem a neten, de én nem találtam sehol most, vagy lehet rossz helyen keresgettem. Előre is köszönöm.
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Parfumo vasarlasban tudna valaki segiteni nekem? Atkuldenek paypalon penzt
-
niof
addikt
válasz Talala #22275 üzenetére
Én tudtam, hogy szereti az édes illatokat, ez a Shalimar meg konkrétan olyan, mintha egy vattacukorárus mellett álldogálnál. Mondjuk hasonlókat szokott hordani akkoriban, csak ilyen olcsó sz@rokat, és gondoltam szeretni fogja.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Jhonny06 #22273 üzenetére
Mondjuk én ezt egyszer megettem. Kapott a csaj egy Shalimar-t [link], szerencsém volt, imádta. De így idősebb fejjel már nem tenném meg, a fenti okokból kifolyólag. Ha az ember mellényúl, az több szempontból is kellemetlen.
-
tibbike01
őstag
válasz pataslogeza #22270 üzenetére
Mancera Instant Crush a Vivantis oldalrol, ha éppen kapható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pataslogeza #22270 üzenetére
Ajándékba parfümöt én csak akkor vennék, ha tudom tényleg tetszeni fog. Ha van kedvencek listája arról tudja jó parfümöt kap, mégis meglepetés melyiket. Jó kis program ünnepek előtt együtt megnézni az üzleteket, találhattok még új illatot is.
-
pataslogeza
aktív tag
Szasztok,
Páromnak parfümöt akarok karácsonyra. Már nagyon régóta dkny a kedvence, de most vennék valami mást. Édes illatokat nem szeret. Tudnátok ajánlani valamit? Meg helyet is ahol barátságosabb árak vannak mint a parfüm.hu-n, és eredetit küldenek, nem hamisítványt.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Safranek
aktív tag
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
törölt tag
De azért az tiszta, hogy az is beskatulyázás ha azt mondom rá, hogy best buy vagy csupán annyit, hogy jó illat?
Ez az egész topik arról szól, hogy beskatulyázunk illatokat.
A probléma akkor adódik ha egy ellenvéleményt nem hagyunk érvényesülni. Pedig ugye az is része a topikon belül az illatról alkotott véleménynek. Fentebb említett illathoz csak azért szóltam hozzá mert szinte mindenhol azt tapasztaltam - ahol láttam róla videót, vagy olvastam - hogy csak pozitív véleményeket nyilvánítanak. Mivel a több száz vagy ezer mintavételből és a hasonló számú review fogyasztásból levonható egy párhuzam, ennél az illatnál homokszem került az algoritmusba, ha szabad így fogalmaznom. Na jó meg kicsit rá is értem az elmúlt pár napban.[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
Szerintem sem, bár én a simát mondtam (de az sem).
Szerintem baromság beskatulyázni az illatokat, lehet azt mondani, hogy nem tetszik, vagy hogy kellemetlen, de attól még nem lesz büdös, vagy rossz - na jó grey flannel határeset, meg most jött egy 10ml https://www.fragrantica.com/perfume/Bill-Blass/Nude-130.html
Nem tudom mások hol érzik rajta a felsorolt jegyeket."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
kk831228
addikt
Eau Sauvage... 😬. Mondjuk nem sok köze van hozzá ha jól emlékszem, hát nem nagyon szagoltam még hasonlót, pedig túl vagyok egy - két illaton...😬
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Azie
őstag
Na ma le "undorító gusztustalan pacsuliszagú" -zták a bentley men intense-t
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
axlfsi
veterán
Köszi Nektek! Berendeltem és várom a visszajelzést, meglátjuk majd!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
niof
addikt
válasz axlfsi #22245 üzenetére
Ha erederti, csak teszter, akkor általában az jellemző, hogy barna (karton színű), vagy esetleg fehér dobozban lesz, feltehetően kupak nélkül. Az sem biztos, bár erről eltérnek a vélemények, hogy ugyanaz a koncentráció van a teszterekben, mint a "rendes" kiadásban. De ha a bolt nem trükközik (nem ismerem), akkor rendben kéne legyen.
-
pohár
félisten
válasz axlfsi #22245 üzenetére
lehet, hogy csak a doboza lesz sima fehér, de lesz kupak, márkája válogatja
tőlük nem rendeltem még, de nem hiszem, hogy lenne bármi baj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
axlfsi
veterán
Hello!
Javaslatodra, szetneztem az AK-n (de egyebkent is keresztbe-hosszaba gugliztam az arakat), vegul Eliteparfumnel vettem meg a 90ml-s teszter EDP-t (mindenutt mashol tobb ezerrel dragabb).
Attol ugye nem kell tartanom, hogy valami katyvasztott hamisitvanyt kapok, csak legfeljebb nincs kupak a parfumon, igaz?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Semin
senior tag
Sziasztok!
Eddig DIOR Sauvage-et használtam (intenzitás:Eau de Parfum).
Nagyon tetszik/tetszett ez az illat, de már nem érzem magamon,
gondolom régen használom/megszoktam.Valaki tudna alternatívát ajánlani, ehhez hasonló illatot keresek, az sem gond ha drágább.
Ha felváltva használnám őket (tél/nyár), talán érezném is
Köszi előre is!! -
Dottorei
tag
válasz estikornel #22242 üzenetére
-
estikornel
tag
válasz Elektrosokk #22241 üzenetére
Csak hogy ne legyen alkalmam újabb impulzusvásárlásra. Régen a 125 ml ment ennyiért, bánom hogy nem vettem korábban. Volt korábban valaki aki kereste nagyon, gondoltam belinkelem ezt a szuper illatot hátha eljut még az illetőhöz, mert legfeljebb másodkézből tudott venni, rendszeresen néztem árukeresőn és azokon az oldalakon ahonnan szoktam rendelni de sose volt.
-
Elektrosokk
veterán
válasz estikornel #22238 üzenetére
mármint vegyük meg az egész raktárkészletet?
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
estikornel
tag
Notino-n újra kapható Rochas Moustache EDP (75 ml - 15 ezer ft). Hónapok óta nem találni sehol, úgyhogy vegyétek meg, hogy nekem ne maradjon, én most mást szeretnék venni a hónapban.
-
tibbike01
őstag
Nagyon merész ötlet lenne, ha erre lennénk pl 8an, mindenki bedob 2ezret és körbeadjuk ezeket a mintákat egymásnak? Mindenki kipróbálhatná őket. Bp környékiek előnyben.
Az biztos, hogy kénydztetve lenne az orrunk
-
niof
addikt
Elnézést, meg kell követnem magam. 2013 szeptemberi az enyém. Valószínűleg azért rémlett a 2014, mert akkor vettem (télen, emlékszem, hogy havazott). Aztán most eszembe jutott, hogy megnézzem a kódot, ami 3W01. Bocs, a dezinformációért...
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22232 üzenetére
Ezért írtam, hogy az enyém 2014-es. Azt ismerem, és elég bitang illata van. Tudnám mihez hasonlítani a többit.
-
Talala
senior tag
válasz Elektrosokk #22232 üzenetére
Köszi, akkor teszek egy próbát, lassan elfogy a jelenlegi üveg.
Most a hidegebb időkben mintha jobban előjönne a vanília belőle, de nem oylan geil módon, a gyümölcsös vonal kimodotan jót tesz neki[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
2020 illetve 2021-es Mancera CB között van minösgbeli romlás? Valaki szaglászott mind 2 batchből esetleg?
2020-as rajtam nagyon működik, nem merem vakon venni a 2021-eset. -
kk831228
addikt
Fújtak ma délben a kezemre, egy fújás új Black Orchid - ot, ááá pár óra múlva megfájdult a fejem, kib... ott erős, ritka, hogy új formula erősebb mint a régi, kellemes meglepetés...
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22228 üzenetére
Én is csak a DHI-t ismerem, a többi infó a Fragrantica-ról van. De többen is írják, hogy nem ugyanaz, szóval hajlamos vagyok elhinni. Ettől függetlenül a két legújabbat meg szeretném szaglászni, hátha legyőzőre talál a DHI házon belül.
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22226 üzenetére
Sokkal jobb az Intense. Még úgy is, hogy az enyém 2014-es batch, ami állítólag már nem olyan jó, mint az eredeti, 2007-es. A Homme Parfum úgy olvasom megosztó lett, van aki szerint jobb, van aki szerint rosszabb, mint az eredeti Intense, viszont idén megjelent az Original, ami állítólag nagyon hasonló a 2007-es kiadáshoz. Bár az összetevőkből nem erre lehet következtetni. Csak azt írják, hogy nem olyan tartós. Valahogy majd meg kell próbálnom. A 2014-es batch-ből még van kb. 20ml-em, nem is nagyon pocsékolom!
-
niof
addikt
válasz Elektrosokk #22224 üzenetére
Amúgy az. Emlékeim szerint ez volt a második, vagy harmadik illat, amire a legtöbb pozitív visszajelzést kaptam. A másik kettő az Armani Code Sport, az all time top pedig a Dior Homme Intense. Mondjuk utóbbi kicsit sem meglepő, az egyik legjobb designer illat, amivel valaha találkoztam.
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #22219 üzenetére
nekem is már csak egy üveg Carlisle hiányzik a boldogságomhoz a fenti 4-esből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
niof
addikt
Én most, hosszú idő után, újra rendeltem egy régi kedvencemet. Most rendeltem délután, de már nagyon várom, hogy megérkezzen, igencsak kedveltem anno.
-
tibbike01
őstag
válasz #86883328 #22216 üzenetére
Laytonrol jut eszmbe, hogy pár napja voltam az Allee melletti Notinoba. Durva, hogy mennyire ki van ürülve, konkrétan pár Byredo meg Layton és Herod volt csak kirakva. Régen voltak Amouage, Creed, Nasomatto illatok is, de most semmi.
Egyik csuklóra Layton meg a másikra Herod ment. Mindkettő designer illatra hajaz, semmi egyediség nincs benne, többszöri próbálkozásra sem jönnek be. Minőségre sem nagy számok.
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #22206 üzenetére
Arról koppintották a Laytont.
-
kk831228
addikt
válasz Elektrosokk #22214 üzenetére
Az hát... 😅
-
kk831228
addikt
Az kb üveges lesz ha megszagolod...
Rendeltem múltkor egy Oajan mintán, de sokkal finomabbra emlékeztem... Na mindegy majd jó lesz valamire... Ez a PDM ház egyszerűen nem az én világom 1-2 - től eltekintve csak édes illatok vannak... Pedig már mostanában jobban el tudom viselni az édeset de egy Oajan, az még mindig nagyon "sok"...
-
Predator2
addikt
Nem vagyok egy válogatós fajta. Az elterjedtebb, bevált márkák/illatok közül ha ajánlotok egy jót/jó áron nekem az megfelel majd.
Fontos lenne, hogy tartósabb legyen.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
bbdzyx
senior tag
válasz Tamagocsi123 #22204 üzenetére
A topik
9080%-a nem kísérletezne velük.szerk.: az elmúlt napok arab cuccai után elgondolkodtam azon az arányon.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok . Ezekről az FM [link] parfüm van valakinek véleménye ,tapasztalata? Érdemes megvenni vagy gagyi? Köszönöm
Felhasználónak - 114 pozitív 0 negatív értékelése van az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások