Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Letiltás - hogy is van ez?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamos92
csendes újonc
-
pohár
félisten
válasz Talala #18284 üzenetére
vagy parfumo, tudsz külön szűrni üveges és decantos eladásokra is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Talala #18286 üzenetére
az ott hirdető emberek többnyire német/osztrák lakosok, nagy százalékuk postáz hozzánk is, de egy része csak országon belül küldi, oda kell szerezz egy német lakcímet, ennyi rossz van csak benne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Talala #18342 üzenetére
pesti vagy? ha nem, a Cherry Gardent ha felhívod, meglehet, hogy tudnak neked csinálni mintákat fújósban (az enyém még mufinál van kiküldetésben)
-
niof
addikt
válasz Talala #22275 üzenetére
Én tudtam, hogy szereti az édes illatokat, ez a Shalimar meg konkrétan olyan, mintha egy vattacukorárus mellett álldogálnál. Mondjuk hasonlókat szokott hordani akkoriban, csak ilyen olcsó sz@rokat, és gondoltam szeretni fogja.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
bbdzyx
senior tag
válasz Talala #23766 üzenetére
Inkább az a nehéz, hogy ne ilyen női illatot találj, mert szerintem ez jellemzi a női cuccok 60%-át. (amiből nyáron is 5 fújást hordanak )
mainstream:
La Vie Est Belle
Black OpiumKurva drágán teljesen hasonló karakterű illat:
MFK Gentle Fluidity Gold[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
paatrick
őstag
válasz Talala #23863 üzenetére
Én kb 1 éve megvettem az összes Valentino illatot (Uomo, Uomo Intense, Born in Roma Yellow, Uomo Acqua) aztán akkora homeoffice lett belőle hogy azóta itt állnak a polcon. Most gondoltam hogy felrakom őket eladásra, a bolti ár feléért legalább másnak is jót teszek. Majd a jó karmát megkapom tőle.
A sima Uomo a kedvenc, én nem bírom a nagyon fűszeres erős illatokat. Az Uomo Intenset amolyan randiillatnak vettem, de kb 5 fújás hiányzik belőle hasonló az Uomohoz édeskés de szárazabb.
Ha tudod próbáld ki valahol, aztán ha tetszik írj rám hátha még meglesz
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
jolti
senior tag
válasz Talala #23863 üzenetére
Eszméletlenül jó illat!
A női ismerőseim imádják. Meg persze én is!
Két telet használtam, most ezen a télen el fog fogyni. Persze sok más mellet használom.
Én inkább alkalmi illatnak mondanám. Vagy elegánsabb ruhához.
Persze, ha te elegánsabban öltözködsz a munkából kifolyólag, akkor simán mehet. ( Nekem hülyén nézne ki a mentőben... Mondjuk néha legalább kicsit csillapítaná, mikor a részeg drogos beok@dik...)[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Talala #25564 üzenetére
a Hacivat kb ilyen, bitangabb az ananász benne, és sokkal tartósabb is (bár a szúrósságot nem tudom, az eleje kicsit karcol a citrusok miatt)
-
Elektrosokk
addikt
válasz Talala #25702 üzenetére
Sajnos nem tudom, egyikhez sem volt szerencsém. Ezt jó OFG alternatívának tartják sokan.
#25703pohár Ege ? az illprofil szimpatikus, de az uborkaszag hasonlat kicsit elriaszt.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Takuun
aktív tag
válasz Talala #25702 üzenetére
Nekem volt, de eladtam, párom szerint "kisebbségi szag".
Egyébként nem volt rossz, baromi erős és tartós darab. Szövetkabátra fújtam 2-4-et, 3 napig szekrényben állt, mert használhatatlan volt a kabátom, olyan erős volt az illat. Unisex, férfiasnak mondják, de szerintem eléggé feminin.
10eft körül, alatta meg pláne ajándék. -
Menadrin
kezdő
-
-
Menadrin
kezdő
válasz Talala #25900 üzenetére
Edt és limited editionom van.
Edt- szar kezdés, erős szintetikus valami, fél óra után atalakul kellemesse. Tartósság egész jó, de nem dobok tőle hátast.
Le- konnyedebb kezdés, nincs az a szintetikus valami, kellemes, több ananász van benne így jobb illat sokkal. Tartósság jónak mondom, de ettől se dobok hátast. Az illata jobb az edtnel, de a + árát nem nagyon éri meg (szerintem) mert ha az edt nyitása lecseng, akkor nagyon jó illatta alakul. -
niof
addikt
válasz Talala #26146 üzenetére
Hát, szép-szép a bergamott. Az elején. Én annyira a pézsmát nem veszem ki, viszont a bőrömön inkább valami meghatározhatatlan gyümölcsrágóra hajaz az illata, némi bergamottos gyümölcsösséggel. Ehhh... Kár, papíron nagyon jó volt, a légfrissítős effektet leszámítva.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
tibbike01
őstag
válasz Talala #26253 üzenetére
Simán jó, 2-3 fújás és bírja a napot. Nem atomfegyver de még délután is érezni.
A Guerlain alul van értékelve, nagyon jó illataik vannak, szép összetevőkkel.
Most voltam a Neroliba kipróbálni Sedleyt, sejtettem hogy nem lesz kedvemre, ugyanolyan átlagosan semilyen, mint a többi PdM, egy Xerjoff Torino21 vagy MFK acqua celestica forte kenderbe veri....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest