- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Nightmare #3571 üzenetére
Az azt jelenti, hogy a kliens egy file-t max 10 szegmensről fog tölteni. Avagy, maximum (összesen) 10 szegmensről tölt a kliens. Nos én ezt nem ajánlom, inkább állítsd 0-ra, így nincs limitálva a szegmensek száma. Én is ezt teszem, és hamar lejön minden..
Mert mi van, ha pl. te 10-et állítasz be, és pont találna a kliens egy 11-et, aki gyorsan tölt fel... érted.. -
EQMontoya
veterán
válasz
Nightmare #3537 üzenetére
Ezt azért találták ki, h az ilyen faszfej nép, mint a magyar, legalább addig seedeljen, amig tölt, mert egyébként úgyse teszi.
Érdekes story ez, 3 éve dc-zek kb, elég sok hubon voltam op is, stb, de egyre szarabbnak látom az egészet. Anno, 768/256os nettel, gyakorta jött a cucc lefelé 90el, ami a max sávszél volt. Most, h azóta az átlag sávszélességek kb 5x annyira emelkedtek, mint akkor voltak, elég ritka, h vmi 100 fölött jön. Hogy ez miért van? Mert hát a magyar jófajta nép, kitalálták, h csak töltenek, nem osztanak meg szinte semmit. Nah de ez a jó szokás elterjedt, és már a kitalálói sem tudnak tölteni. De a hibát természetesen nem önmagukban, hanem a dc-ben látják. Hogyne, biztos a rendszer a szar... Tisztelt nemzetünk mentalitása a filecserélőkben is megmutatkozik. Ezért jó itthon a torrent, mert ott az utolsó faszparaszt is rá van kényszeritve arra, h felfelé is töltsön. Az illem és a szép szó úgysem használ. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Nightmare #3539 üzenetére
Általában ha sok találat van egy TTH-ra akkor előbb letölti a file listet és utána egyből elkezdi letölteni a rákeresett filet. De nem mindig tölt le filelistet.
A Strongban be lehetett állítani, hogy egy file-t maximum hány szegmensről töltsön. Nah most ApexDC-nél ez automatikusra van állítva.
Már írtam egyébként, de ez olyan mint egy felturbózott StrongDC. Én is 2.03-at használtam és arról tértem át Apexre. Az újdonságokat meg extra fícsöröket itt találod:[link]
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
válasz
Nightmare #3529 üzenetére
''Miben jobb ez mit a strong?''
Fogalmam sincs.Nem szokásom a bevált progiimat cserélgetni.
Az összes havernak ezt raktam fel. Nem jött még panasz. Oszt ha 1 HUB-rol esetleg ki rugnak miatta, akkor még van sok másik. Megj: Volt olyan kapcsolatom amikor 400 kbit/s-l szedtem. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Nightmare #3525 üzenetére
ApexDC a király, megoldódtak a gondok vele, az előző hszemet visszavonom! (A szegmensek számát azért nem lehet állítani, mert korlátlanra van állítva, anélkül hogy problémár okozna)
StrongDCből csinálták, a jelenlegi legújabb verzió a 0.4-es. Van hozzá magyar nyelvi file is!
ApexDC-t innen le lehet tölteni: [link]
A magyar nyelvi filet pedig innen töltheted le: [link]
Hja és a többi klienshez képest van pár extra is, tehát tényleg a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest