- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a rapidteszt
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
#13935616 #83557 üzenetére
Látom minden hétvégén haveron aki versenyzik, (No.1 baits versenyző tele a szoba kupákkal, 1 évben 1x a fia hirdeti meg a megnyert cuccait eladásra ), hogy oké, ismeri a vizet, de szar helyet húzott, esélytelen volt innen nyerni, megcsinálta a szektor 2-3-at , de az elsőt a jó helyről nem lehetett megfogni.
Évek óta mondjuk neki, hogy lépjen szintet, neki már az Ob-n kéne indulni, de mindig mondja, hogy az elittel nem tud versenyezni, háttérmunkában, időben, stb.
Megpróbálja , de ha jól tudom most 13. lett, lemaradt megint.
Mindig mondom neki : na ezért versenyezzen a tököm.
Lemegyek, ha jön akkor jön, ha nem jön akkor variálok és legfeljebb keveset fogok, de stresszeljen ezen a franc. Ez nem horgászat.
Tbálinton is verseny után lementem, panaszkodtam, hogy milyen gyengén ettek, 6 ponty volt összesen, 32 kg. Erre mondja Zsolti, hogy tó 2 meglett volna a hétvégén.
Jaa, akkor nem is volt rossz. Ettől függetlenül nem nekem találták ki, sokszor elmegyek a haverral, tanits mester alapon, és ez bőven jó így számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztrofotózás
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Viccrovat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest