- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galervin93 #46581 üzenetére
Nekem anno az első menyhalazásom emlékezetes volt. Soha sem fogtam még előtte menyhalat, így az egyik haverommal kitaláltuk, hogy megejtjük az első ilyen pecát. Rögtön sikerült hármat is fognom.
És ha jól emlékszem, ezt a későbbiekben sem tudtam nagyon überelni 1-1 horgászat alatt. Meg ilyen kis vackokat fogtunk állandóan, pedig sokan fognak kiló környéki vagy még nagyobb példányokat is, de nekünk valamiért nem sikerült.
Amúgy a szakirodalom szerint a nagyobb állóvizekben is vannak, pl a Balatonban és a Velencei tóban biztosan tudom, hogy szoktak fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple TV eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest