- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
válasz
vendingo #25030 üzenetére
Áh, ez a dobálós dolog, valahogy még nem érintett meg , bár a hétvégén sikerült bagóért beszereznem egy 3méteres Nexave pergetőt , ML, 5-20gr. Könnyű fenekezésre. Ismerős ajánlotta hogy vegyek hozzá, Dorado csalikat balinozni ... De ettől tartok, nagyon hülye vagyok a csaliválasztáshoz
A pergetős pecát, valahogyan szeretném kihagyni az életemből ...
Kicsit más téma , de még az egérhez, látnátok mekkora retek dzsuva van a parton. Nem is értem az embereket. Lépcsőzésen szanaszét zúzva rengeteg üveg , mindenhol otthagyva minden. Mindez a parlament közelében. Azt sem értem miért nem képesek kihelyezni, pár darab szemetest. Okádék ami van a parton
Elkeserítő . Peca közben azon kattogtam, valakinek csak kellene írnom pár sort, vagy lábatlankodni, de ez kihez tartozna .... Pedig megérné, ha látná a nép, van útközben valami apróság amibe belehet dobni pár méteren belül, a nem kívánatos dolgaikat, talán egy pár fokkal szebb lenne a betonplacc.
Kb mint amikor összegyűlik a menekülthalmaz .
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest