- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Teljesen jó az a bot is, van készleten, néztem azt is. A célnak bőven megfelel az is, én azért választottam ezt a típust, mert a legaljáról akartam egy ilyen szuperultralájtot
Nekem van efelett 0-4g-os csőspicces ul botom, meg erős 2-8g-os, ezért is akartam ilyet.
Egyik ismerősöm fanatikus sügeres, blogíró egyben, ő egy 2-10g-os bottal kergeti őket. Persze ő nem félti a botokat, ezzel is balinozik, igazi mindenes bot
Az 5g sztem annyira nem vészes, most akadós terepen voltam kinn a bottal és nem volt vészes, simán húztam ki belőle, szóval bírja azt a ráírt dobósúlyt. Én patakon és állóvízen fogom használni, oda sztem max nekem a 3g os fej lesz, mert nagyobbal fejnehezek a sügeres csalik. Ami nagyobb lesz rajta mint a dobósúly az a dropshot ólom, abból ilyen 8-10g-ot el fogok vele dobni, bírnia kell.Ha tudsz ugorj be a profiblinkerbe, suhogtasd meg. Mondd, hogy a rockstaros gyerek küldött
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Abus Viantor sisak
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest