Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew911
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
A Kis-Blero az nekem lenne jó, BlackmMmDog ki tud dobni a világból is, engem meg hát láttál, ott zokogtatok Steady-vel a dobótechnikámon. Nekem az igazi eldorádó az a jásztelki Eldorádó Horgásztó és Pihenőpark, az pont 23 méter széles. Vagy szűken a Benta V-ös tó, az 32 méter. Ezekhez képest a Blero az egy távdobó paradicsom, nagy kár, hogy a gyerekek ki vannak tiltva (pedig a fiam pl. sokkal ügyesebben bánik a halakkal, mint néhány alkoholista szakértő a parton). A kedvencem, hogy a Facebookra is tucatjával pakolnak fel olyan képeket, ami totálisan szembemegy a leírt szabályzatukkal.
-
hermanyi
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Neked a Kis blero lenne megfelelő. 100m el már hosszába is a túlparton a vakondokat vered agyon nem ,hogy keresztbe
Anno hal is volt benne böven szerettem . De a víz is eltűnt egy bő méter a halak 70% ával egyetemben -
jansky1
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Igazából egy ezres az áremelkedés, ha ketten ülünk stégenként. 12 ezer egy jegy (stég) 12 órára, amivel 4 bottal lehet horgászni. Kár, hogy nincs már kétbotos jegy.
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Hát, ha a tavaszi találkán 10-en befizetünk egy stégre, ott el is férhetünk akár, ha jól helyezkedünk. Aki szokott halat fogni, az bedobja, a többieknek úgyis mindegy.
-
BlackmMmDog
senior tag
Szia uram! Szepi tavon 40ezerért peca érdekel?
-
sasa311
veterán
Srácok pár szép kártya (lehetőleg online) elfogadható horgászboltot tudtok írni?
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Végül a szél és a vízállás miatt maradtam a feedernél, csontikosárral ment be az élő, persze módjával, mert hideg a víz, illetve a lyukak nagy részét le is ragasztottam, hogy az a kevés csonti is lassan jöjjön ki belőle. Elég nehézkes peca volt, ráadásul mire találtam egy ígéretes visszaforgót, pakolnom kellett. Azért egy bodri csak sikeredett. Az év első hala mindig nagy élmény, különösen vadvízen, és pláne ha az egyik kedvenc halacskám akad horogra...
Azt a csudiszép farokúszót nézzétek a fekete színekkel...

-
pappsy62
tag
Sziasztok!
Én csak csendes olvasója vagyok a topiknak. Szeretném a horgászkártyát megújítani de a horgaszjegy.hu-n rámegyek a megújításra és nem történik semmi.
Még nem működik vagy valami elkerülte a figyelmemet.
Köszönettel a válaszért. -
galervin93
addikt
Sneci.hu-n január 7-ig érvényes 3.500 ft-os kupon, 30.000 ft feletti vásárlás esetén - SNECIXMAS23
Nyilván 30ezres rendelésnél éri meg arányaiban a legjobban. Be is zsákoltam vagy 20 kiló etetőt, tavaszi kezdésnek elég is lesz.
-
Zoli bácsi
őstag
Érdekes leszúró, lehet nem is rossz. [link]
Jönnek az ajánlatok mailben, erre néztem rá, ilyet még nem láttam.
-
BlackmMmDog
senior tag
-
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Pfejj távdobók... miattatok kell dióverőkkel és fluo előkékkel horgászni (vastagodó Döme félével természetesen) mert +100 méter távolságra etettek és szoktatjátok a halakat csak azért, hogy nagyot dobjatok

-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én nagyon szeretem, 3év után is egyben van még
Janival nekünk se igazi a távdobásunk még, annyi előnyünk van többet horgászunk nagyobb távokra.
Következő találkozott Maconkára kéne szervezni, ott kilehet bontakozni
bejgli izmok nem számítanak karácsony után.
Ne is mond, nyáron már a M-es ing már nem volt jó rám.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
De, olyat kerestem.
Igazából cseppálló, többen írták, hogy több napos gyenge esőt kibír, vagy egy nagy zuhét. Több napos, intenzív eső esetén ázik be állítólag, vagy ha vízbe esik. Mikor leszek én kint napokig esőben..?
Írtam is, lehet veszek komolyabbat, de 10,5e. forintért kíváncsiságból megvettem. Holnap megyek 24.-be szerintem a kajám többe kerül holnapra, amit tegnap a Spar-ban vettem, mint ez a jelző.
Amúgy van vízálló jelzőm, nem rádiós. Tesztek alapján a Delphin Briton víz alatt is működött.
Erről annyit, volt egy vízállónak hirdetett Samsung telefonom, azt hiszem M110 volt a típusa, videók keringtek róla hogy víz alatt semmi baja nem lesz. Megmutattam valakinek, hogy vízálló, beletettem egy pohár vízbe..Meg is állt, belement a víz. Szóval elég egy rosszul visszatett burkolat, egy elcsúszott tömítés... -
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
A tied kicsi, az enyém nagy
ezzel már megjelenünk. Amúgy felteszem majd a botra a Daiwa orsómat, kicsivel nagyobb a dobja mint a Gold-nak, bosszant, hogy nem tudtam kihozni a botból ami benne van, bár a dobástechnikám messze nem a legjobb, meg láttátok, nem is vagyok magas meg kigyúrt sem
a bejgli izmok nem számítanak karácsony után. Érdekes viszont, hogy a 3,6 UL gold bottal 24 gr-os kosárral 75-t tudtam dobni, az jobban kézre áll. -
sasa311
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
De ez vízálló Zoli bácsi? ( Leírás alapján és feedbackek alapján nem) nem pont olyat kerestél?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
PpenoO
üzenetére
Majd elválik, de mintha valami kupon lett volna, azért írtam, nézzetek rá, lehet valami akció..?

Automatikusan levonta, semmire nem kattintottam.
Ezt a jelzőt, amit rendeltem, annyian dicsérték Alis csoportokban, hogy már kíváncsi lettem. Illetve azért ez a típus lett, mert vannak AAA akkuk itthon, Varta R2U, meg töltő, ami kisütni is tud (Opus BT-c3100)
Illetve ennek a Hirisi S5 jelzőnek magasabbak a szárai, mint az S6-nak, szerintem feeder bothoz jobban passzol.
Szerk: mdav88: Köszönöm a megfejtést! -
PpenoO
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem lehet, hogy csak az áfát engedték el amit majd behajt rajtad a posta?
Btw, a mai kapásjelzők 90%a silány minőségű és faék egyszerűek szerintem. Emlékszem apósomnak még digitális kijelzős volt kapásszámlálóval. Na ilyen kategória már nem létezik.
-
@mriya@
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem ilyen van, teszi a dolgát. 😀
-
Zoli bácsi
őstag
Meguntam a saját tökölődésem, meg a nézegetést, hirtelen felindulásból rendeltem egy Hirisi jelző szettet Kínából. [link]
Nem értem miért, még elengedtek 1.100ft-ot az árból fizetésnél, így 10.500ft lett ez a 2+1-es szett. Átállítottam forintra az árat, azért így mondom, ebben már elvileg benne van a szállítás is.
Igazából lehet majd veszek valami komolyabbat, de annyian dicsérték ezt a szettet, hogy ennyiért ki kell próbálnom.....
Lehet hogy a múltkori gyors csatlakozós rendelésem miatt engedtek el pénzt..? Azt is innét rendeltem. Vagy valami akció van..? Semmire nem kattintottam, a végén levonták az 1.1e. forintot, automatikusan. Vegyetek Ti is.
-
BlackmMmDog
senior tag
100+ métereket dobálni ilyen könnyebb 50-60 grammos kosarakkal

én a BENZÁR CONCOURSE METHOD FEEDER 4,20 M használtam 60gramos L-es kosárral , van még Delphin MAGMA M3 Method 4,30m ,de erre kell a 80g-os kosár (Benzárral nagyobbat dobok én)
360-al fogtam a tokot egyébként, az meg Czero F1 volt (kedvenc botom
) -
Grillo
őstag
-
A Zéé
addikt
válasz
Grillo
üzenetére
Szépnek szép volt, de az új árán véve a felhasználási idő/költseg aránya sztem még a motornál is rosszabb lenne
Ő meg szemfüles volt, nem hagyta, hogy elvidd az autódig.A neszelei bicikli út melletti szakasz piszkálja az agyam, van ott 1 öreg, ő rendszeresen kinn van arra, valami biztos lehet ott.
-
PpenoO
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Mekkora mák, hogy nem kelt el tegnap a boló mi?

-
A Zéé
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Engem lelkileg nagyon megviselt, hogy nekem még kapásom se volt, ti meg ott szedtétek mellettem a halat szóval ma reggel óta azt nézem, hogy milyen botot kellene venni ahhoz, hogy tudjak hozzátok hasonló 100+ métereket dobálni ilyen könnyebb 50-60 grammos kosarakkal

Hogy peca mikor lesz? Holnapra tervben lett volna egy kis Zala folyó, de elkapott a takonykór, szóval szerintem kimarad.
-
galervin93
addikt
válasz
PpenoO
üzenetére
Ugyanez.
Bár nekem csak pár marék Aqua volt eleve bekeverve, az megy a fagyóva, de csontim maradt fél liter, meg pinki is bőséggel. Egy általam korábban még ki nem próbált módszer lesz terítéken - téli bolozás (vagy spiccbotozás, ezt még kitalálom) a Zagyván, elsősorban domolykókat célozva.
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
PpenoO
üzenetére
Én még holnap biztos nem, szerintem csütörtök környékén megyek. Tavaly voltam először januárban horgászni 1x, utána február végére olvadtak ki a vizek.
#87556jackal79
Counter: Click Counter App (UXAPPS LTD)#87557Zoli bácsi
Álltalába február első hetében kezdem a pecát és utána minden héten (május végétől -június közepéig is volt leállás) megyek. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Nagyjából febr. 25 és március 15 közt, időjárás függvényében. (Előző évek tapasztalata alapján)
Ha lesz legalább 12 fok, kis napsütéssel.
Lehetőleg viharos szél nélkül, bár ez utóbbi Sopron mellett élve kora tavasszal-tél végén valószínűtlen.
Előbb nem hiszem. Ugyan minden évben megfogadom, hogy kimegyek ősszel pergetni, meg télen menyhalazni. De lusta vagyok, meg főleg kényes. Mióta megcsúsztam a sáros Rábca parton, és egy szemvillanás alatt derékig a folyóban álltam, aztán 6 hét térdrögzítő szalagszakadás miatt.....Valahogy azóta nem szeretem a sáros folyópartokat.
-
jackal79
aktív tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ez melyik app?
-
PpenoO
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Amennyi bekevert kajám maradt tegnapról én szerintem holnap csak még nem tudom hova menjek.
-
BlackmMmDog
senior tag
Ki mikor ejti meg az év első horgászatát?
-
jansky1
senior tag
Neken bejött a hely, lehet itt a tavaszi peca is.
Egy tipikus téli, kevés akciós horgászat volt: 2 duci kárász, 2 ponty, 2 leakadt hal.
Köszi a szervezést.
PpenoO:
-
andrew911
tag
BUÉK mindenkinek, idén is jó helyre ment a lóvé!
-
KunEmber
senior tag
Láttam a titkos képeket, jó látni, hogy milyen jó a hangulat. Bár hal pont annyi volt, mint tavaly 😎
-
hermanyi
addikt
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Hál isten a fogott sújt nem írtad ki LIBRÁBAN
-
BlackmMmDog
senior tag
Ma nagyon finnyásak voltak a halak, de aki Benkóban edződik...
Nagyon kívánták a sok aromát most, barack jam télen jól megy
53 peca alatt:
Boldog új évet!
-
PpenoO
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Elátkozzuk azt a helyet is, majd meglátod.
hermanyi: kávé pedig volt frissen darálva, de totál kiment a fejemből, miután megtudtam, hogy egy elsüllyedt Trabanttal szemben sikerült helyet foglalnom, illetve, hogy egy törzs banda kapta meg a tuti horgász helyet úgy, hogy elvileg csak mi leszünk. Ehhez képest a Joker tó egy kincsesbánya, normális tulajjal.
A fórum pecások remek társaságot alkottak, csak Steady lógott ki a sorból.
Buék mindenkinek!
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
Hát hal az nem sok volt, szerencsére én ugrottam ma fel szopórollerre (kaptam az ívet rendesen), de nem gond, klassz időnk volt, jó volt a hangulat.
Mondjuk ennyi hallal tényleg lehet bárkinél szervezni egy ilyet grillel, sörrel, egyébbel
Tavasszal Ordas van célkeresztben.
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Üssetek agyon legközelebb ha tavat kezdek keresni.

3 pilinckázós kapás, pár szem kiszívott csonti, pinki. Nagy karrier vilt ez ma is. Bezzeg 127-ről húzták a halat.
De amúgy a borús, szélcsendes idő volt az oka, amúgy fogtunk volna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönet mindenkinek, tényleg jó peca volt amúgy!
Ezúton kívánok a fórum minden tagjának boldog új évet, és sok sikeres horgászatot!

Fogyasszatok sok gyümölcsöt még az óévben és az újévben is, én most megyek nekiesek a baracnak, ha már rám hagytátok ezt a hálátlan feladatot...
-
hermanyi
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
tudok

Köszi skacok a jó társaságot hangulatot .
Ervin ne szervezzen helyszint
Mert ennyi erővel simán mehetünk kocsmába is
Gáztűzhely és kv főző volt ,de kv nem
Kutya már a mérlegét sem merte elhozni nehogy kiderüljön a turpisság
De tényleg jó peca volt amilyennek egy fórum pecának lenni kell . -
Sungoo
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ha bejön a lencse, kérném szépen a receptet. Nagyon rám férne már…
BUÉK mindenkinek!
-
Zoli bácsi
őstag
Akkor jó pecát, aki kint van! Kicsit irigykedem ám, de egyrészt olyan sár van, az udvarról alig bírnék kimenni, másrészt messzi van, harmadrészt meg ez olyan 20 évente előforduló együttállás nálunk, hogy sem szilveszterkor, sem újév napján nem dolgozunk, hogy most azt csináljuk, hogy nem csinálunk semmit....
Vagyis az öregasszon' lencsét főz.
Egyszer jó lenne ha bejönne..(Amit szimbolizál a lencse).
És mindenkinek:
(Gyengébbek kedvéért, akik már ittak, ez egy Bú-ék)
-
jjohn
aktív tag
Sikeres pecát nektek.
Boldog Új Évet Kívánok minden fórum társnak, horgásznak és a kedves családjuknak!
-
mdav88
aktív tag
Jo pecat, sajna en lebetegedtem ,pedig benne volt a bugi a labamban... Marad a szolid, tepett hus keszites, meg a fertotlenites....
Nektek gorbuljon! -
sasa311
veterán
Srácok tud valaki hozni nekem egy merítő fejet?
-
Gyok2
senior tag
Nagy melegetek nem lesz, 0-1 fok reggel, de jó pecát nektek.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem mondtad h kell... de beteszem.azokat amiket magamnak kotottem, azok stabilabbak minz amiket Neked kotottem

Szerk: Hermanyi 87516: hany eve mar annak bakker de latom maradando emlek Neked. Mqr se a cipo se az ing nincs meg de holnap viszek valamit amin tuti ki fogsz akadni.
-
hermanyi
addikt
SW böl nem találsz 2 egyformát ami ólmozás tekintetében stimmel és ez nem csak a waglerben hanem egyikben sem. Bream nem rossz nekem van pár db amit évek óta használok . Selejtes példány minden szériánál van. A leggyakoribb a perfect nél
Abból van idehaza vagy 50 db és abból sok vizet sem látott és hólyagos a festése
-
PpenoO
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Jó, hogy mondod, meg kell néznem nem merültek e le a 9v elemek az enyéimben. Full hangerőn szétsípolni a fórumpecákat priceless élmény, pláne ha halat sem fog az ember fia

-
@mriya@
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Selejtes Iton = Mystic.
-
Zoli bácsi
őstag
BUÉK mindenkinek!
IceQ! képéről jut eszembe.
Ugyanilyen kapásjelzőim vannak, van Delphin Iton, meg Carp Academy Mystic is. Régebben jó magam azt állítottam, hogy ugyanaz, csak a név más.
Múltkor kiszedegettem az elemeket a kapásjelzőkből, persze előtte megnéztem nincs-e lemerült elem. Na, akkor vettem észre egy különbséget. A Delphin jelző görgőjében mindkét oldalon négy mágnes van, negyed fordulatonként, vagyis összesen 8db.
A Mystic jelző görgőjében egyik oldalon, ugye egymással szemben összesen 2 db mágnes van, másik oldal üres.
Gyakorlatban persze nem igazán vettem észre különbséget, de a Delphin jelző tuti érzékenyebbre hangolható.
Számomra a tanulság, hogy bár minden kínában készül, attól még ami ugyanúgy néz ki, nem biztos hogy 100%-ban ugyanaz, mint a másik gyártónak, más névvel matricázott terméke.
-
szgzuri
tag
válasz
aladarazurbe
üzenetére
Köszönet, hogy megosztottad, szép fogás!
Sok hasonló különleges kalandot az új esztendőre! -
szgzuri
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Én is az Exner Dream Bream-et használom, sajnos csak évi 1-2 alkalommal. Nekem megfelel.
Ó azok a gyönyörű feltolós kapások!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SUFIX Advance Hi Vis Yellow 0,30-ast használom, mert a halak látják hogy hozzám kell jönni
Igazából cseppálló, többen írták, hogy több napos gyenge esőt kibír, vagy egy nagy zuhét. Több napos, intenzív eső esetén ázik be állítólag, vagy ha vízbe esik. Mikor leszek én kint napokig esőben..?

De amúgy a borús, szélcsendes idő volt az oka, amúgy fogtunk volna.
Vagyis az öregasszon' lencsét főz.