- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem működik most is. Pont az a lényege,, hogy kevés, de koncentrált, horog közeli etetést végzel vele, ami ilyenkor jól jön. Meg azt is gondolom, a halak is aktívabbak mint egy fagyos télen.
Pont tegnap ötleteltem, mert ment a horgászfilm a TV-ben, hogy mennyire fogós, de elfelejtett a kenyeres etetés. Kenyérből gyártottak pelletet, meg aromát hozzá. Szóval azon ötleteltem, hogy keresek PVA hálóhoz hasonló hálót, ami nem oldódik. (Csőhálókötszer [link] ) Beletördelek egy-két szelet kenyeret, aromázom, kevés vízzel formázom, rögzítem az ólomhoz, vagy a szerelékhez, aztán bedobni. Folyóvízben a kenyér folyamatosan mosódna, oldódna.
Tudom, régen uborkás zsákkba tettek kenyeret, azt dobták a vízbe. Az jól működött. Szerintem ez is működne. NYugodtan nyúljátok le az ötletemet, aztán a gyakorlatban nem tudom mennyire lenne életképes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest