Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Forrest Gump #81213 üzenetére
Nekem a legnagyobb pontyom kb 15 kilós , azért kb mert elengedtem és nem lett mérve csak saccoltam az éjszakában, inkább több volt mint kevesebb szerintem, de lehet, hogy csak 14 lenne , de úgy érzem.
Keresztbe átérte a csónakot nagy nyurga testű tükörponty volt. Az alkoholista volt mert 2 szem pálinkába áztatott tigrismogyorót vett fel hungarocellel kikönnyítve.
Amikor még sokat pontyoztam általában úgy horgásztam meleg víznél nyáron kora ősszel este mentem , etetés csak szemes áztatott vagy főtt kukoricával , és mindenféle dara nélkül rádobtam pici ólom csúszón és szelepgumi ütköző pontyozó horog. Horgon kukorica. Csak olyan távra a parttól ameddig el tudtam kézzel dobni. 10 méterre max. Vagy világítópatronos úszóval de azt kevesebbszer csináltam egész éjszakás pecákon mert a szemem kisült a patron nézésétől éjfél után már.
Sokat pecáztam így és elég szépen lehetett így fogdosni pontyot amurt. Az etetés az 2-3 maroknyi volt csak és ha kapás volt akkor szórtam megint 1-2 maroknyit. De etetve volt a hely akkor 1-2 kiló szemeskukorica bement amikor nem pecáztam csak etettem. Ott bojlit nem nagyon lehetett akkoriban használni annyi törpe volt, hogy nincs az a keménységű bojlit nem rágott volna folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Lexus, Toyota topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest