-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Szeretnék egy kis segitséget kérni kosárválasztáshoz. Mindenképpen a Guru termékeit szeretném majd megvenni mind methodból mint klasszikus hosszú előkésből, de pár dolgot szeretnék megtudni. Első ilyen hogy a kis kosárra felrakható e pl a nagy kosár olmozása? Ha pl etetés után kisebbet akarok feltenni de a súlyt a távolság miatt megtartanám akkor letudom cserélni a súlyt egy nagyobb súlyra? Nyilván még távolabb vannak a meghorgászandó halak de majd idővel ez is változik. Methodnál olvastam hogy a hibrid kosaraik szára cserélhető gumizott és nem gumizott között ez nagyon tetszik nekem, ilyen pl a extra distance és a sima hybrid feeder method kosara. GURU X-SAFE SYSTEM METHOD kosara se rossz bár itt tartanék hogy esetleg a csalit bénázás miatt félrenyomnám a galuskával együtt és nem a "tányérra" kerülne. Nem olcsó cuccok de beáldoznám a minőségért a pénzt.
@mriya@ : A hátúszójára gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest