- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Netfone
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58483 üzenetére
Kipróbáltam az SW orsót, jó lesz ez, egy 3-as bányatavi bajszos tette próbára.
Igaz a dupla hajtókar nem jött be. Volt régen egy olyan orsóm, amin "másfél" kar volt, szóval egy kar, a másik oldalon meg gyakorlatilag csak ennek a meghosszabbítása, de semmi fogantyú, na az nagyon bejött anno, baromi jól kiegyensúlyozta az orsót.
Életemben először a sliderezést is kipróbáltam, igaz egyelőre csak partközelben, mert maggal etettem kézzel meg kis csúzlival. De így is nagyon bejött, ha rendesen meghúzza az ember, ki lehet dobni a világból, baromi jó.Stabil, mély vízben is jól áll a cucc. Úgyis van pár bányató itt Pest környékén, próbálom még csiszolni ezt a technikát, bejövős.
Nagyon nem tudtam belemélyedni, mert elhívtam havert, ő most ismerkedik a pecázással, aztán inkább arra figyeltem, hogy lásson-tanuljon, sikerült neki is egy kisebb pontyot kiszedni. Ez meg az én putyóm:
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Windows Insider Program
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest