Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
zsolt1225 #41708 üzenetére
Jah és a poén, hogy délután már érkezett visszaigazolás a rendelésről, hogy feldolgozták. Írták, hogy az egyik 10mm-es minibojliból nincs raktáron, de van más. Aztán fél 6-tól 6x próbáltak meg hívni, csak nem hallottam és rejtett számról. 7-re felvettem este 8-kor vasárnap!, és kérdezte, hogy akkor mit szeretnék helyette, mert hétfőn feladnák, hogy keddre itt legyen. Ez aztán igen, csodálkoztam rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Abus Viantor sisak
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest