- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Mindenki maga tudja, én ilyet nem tennék, erre van az orvos. Annyi problémának lehetnek hasonló tünetei, hogy simán bevihet a csalánba a ChatGPT.
A nejem is beleolvasott a nők lapjában valami cikkbe, ahol valami idióta botcsinálta újságíró hülyeségeket írt, már jelentkezett is be vizsgálatra. Aztán nagy nehezen megértettem vele, hogy ezek csak kattintásvadász cikkek és abba bele sem gondolnak, hogy mekkora károkat okozhatnak a hülyeségeikkel. Semmi olyan baja nem volt, amit a cikk sugallt. Ráadásul a cikkek nagy részét is ma már ChatGPT, Coopilot, google gemini írja.
ChatGPT sajnos nem megoldás mindenre. A múltkor itt tapasztaltam valami unatkozó z gen faszinál, hogy a ChatGPT-t használja a válaszai megszerkesztéséhez, hogy intelligensebbnek tűnjön. Agyat persze az sem tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged